İrfan Hoca 24 Nisan 2009 Paylaş 24 Nisan 2009 Piyasada satılanlar 6000'den başlıyor, acaba 4150 K bulabileceğim yerler var mı?Mercekli orijinal far almak üzereyim, favorim olan bu 4150'ler sadece fabrika çıkışı araçlarda mı oluyor?Selamlar Yorum bağlantısı
Göksel Bahadır 24 Nisan 2009 Paylaş 24 Nisan 2009 (düzenlendi) Piyasada satılanlar 6000'den başlıyor, acaba 4150 K bulabileceğim yerler var mı?Mercekli orijinal far almak üzereyim, favorim olan bu 4150'ler sadece fabrika çıkışı araçlarda mı oluyor?SelamlarKüsüratlımı olması lazım? Ben philips'in H7 4200K kit kullanıyorum, memnunum. 24 Nisan 2009 tarihinde gxb tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İrfan Hoca 25 Nisan 2009 Yazar Paylaş 25 Nisan 2009 Küsüratlımı olması lazım? Ben philips'in H7 4200K kit kullanıyorum, memnunum.Teşekkür ederim.Yoo, şart değil küsurat, 4200 olmasına sevindim, zira beyaz olanı tercihim Xenonda...Araştırayım biraz daha... Yorum bağlantısı
Sercan Keklik 25 Nisan 2009 Paylaş 25 Nisan 2009 4.300 K var elımde 150 TL ye verebilirim sıfır kullanılmamış kesinlikle dandık uzak dogu ürünleri ile kıyaslancak bi ürün degildir. OTS markadır. Kendı sislerimde 1 yıldan uzun bir süredir kullanıyorum, Sitedeki Volkan, can,orçun ısımlı arkadaşlarımızda kullandılar onlardanda referans alabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 26 Nisan 2009 Paylaş 26 Nisan 2009 4.300 K var elımde 150 TL ye verebilirim sıfır kullanılmamış kesinlikle dandık uzak dogu ürünleri ile kıyaslancak bi ürün degildir. OTS markadır. Kendı sislerimde 1 yıldan uzun bir süredir kullanıyorum, Sitedeki Volkan, can,orçun ısımlı arkadaşlarımızda kullandılar onlardanda referans alabilirsiniz.Şlanın neden yok senin ? Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 26 Nisan 2009 Paylaş 26 Nisan 2009 sahibinden.comda 4300 ve 5000 olarak satılıyor incapro marka olarak ama ürün kalitesi nasıl bilmiyorum Yorum bağlantısı
Sercan Keklik 26 Nisan 2009 Paylaş 26 Nisan 2009 Şlanın neden yok senin ?vardı bı ara abı ama sende bılıyorsun herkes 6.000-8.000 kelvin bakınınca kaldırmıştım bende O Kelvinlerde var bende fakat 4.300 Şlanı açmıştım sadece, burda arkadaşlara,gençlere,abilerimize gerekenın ve dogrunun oldugu önümüzü görmemız gerektıgı ıcın 4.300K yazmıştım, digerlerini yazmadım Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 27 Nisan 2009 Paylaş 27 Nisan 2009 vardı bı ara abı ama sende bılıyorsun herkes 6.000-8.000 kelvin bakınınca kaldırmıştım bende O Kelvinlerde var bende fakat 4.300 Şlanı açmıştım sadece, burda arkadaşlara,gençlere,abilerimize gerekenın ve dogrunun oldugu önümüzü görmemız gerektıgı ıcın 4.300K yazmıştım, digerlerini yazmadım hocam siz yine ilan ekleyinartık 8000k de geçtiler deli pembe, deli mavi derdine düşmüş insanlar ama bi okadarda aydınlatma performansı için isteyen bilinçli insanlarda var.6000k altı satan güvenilir bir yer yok Yorum bağlantısı
İrfan Hoca 27 Nisan 2009 Yazar Paylaş 27 Nisan 2009 4.300 K var elımde 150 TL ye verebilirim sıfır kullanılmamış kesinlikle dandık uzak dogu ürünleri ile kıyaslancak bi ürün degildir. OTS markadır. Kendı sislerimde 1 yıldan uzun bir süredir kullanıyorum, Sitedeki Volkan, can,orçun ısımlı arkadaşlarımızda kullandılar onlardanda referans alabilirsiniz.Teşekür ederim, aklımda olsun!Farlarımı alır almaz sıra Xenon kite gelecek Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 27 Nisan 2009 Paylaş 27 Nisan 2009 4.300 K var elımde 150 TL ye verebilirim sıfır kullanılmamış kesinlikle dandık uzak dogu ürünleri ile kıyaslancak bi ürün degildir. OTS markadır. Kendı sislerimde 1 yıldan uzun bir süredir kullanıyorum, Sitedeki Volkan, can,orçun ısımlı arkadaşlarımızda kullandılar onlardanda referans alabilirsiniz.hocam 5000k olarakta var mı?bi de sizdeki 4300lerin fotografını koyabilir misiniz? Yorum bağlantısı
Sercan Keklik 27 Nisan 2009 Paylaş 27 Nisan 2009 hocam 5000k olarakta var mı?bi de sizdeki 4300lerin fotografını koyabilir misiniz? tabıkıde.. fakat cekılmış bir resmi yok yarın ekliyim hem resmi, hemde ilanı.. 4.300 Kelvin olarak elımde 20 adet H7 Kit mevcut. 2 Yıl garantılı ampul ve balast olarak. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 28 Nisan 2009 Paylaş 28 Nisan 2009 vardı bı ara abı ama sende bılıyorsun herkes 6.000-8.000 kelvin bakınınca kaldırmıştım bende O Kelvinlerde var bende fakat 4.300 Şlanı açmıştım sadece, burda arkadaşlara,gençlere,abilerimize gerekenın ve dogrunun oldugu önümüzü görmemız gerektıgı ıcın 4.300K yazmıştım, digerlerini yazmadım Sen yine de ilan koy devamı gelecekse. Şsteyen istediğinden alır biz zaten sorana doğrusunu öneriyoruz gerisi ona kalmış Yorum bağlantısı
İrfan Hoca 15 Mayıs 2009 Yazar Paylaş 15 Mayıs 2009 (düzenlendi) Skoda özel servisi Şahkan Otomotiv’de epey iş yapıldı, fikir verir diye paylaşmak istedim…Mercekli far montajı (Roomster için orijinal - Hella)Xenon kit takılması (Space marka)Nikelajlı ön ızgara çerçevesiSis farı için orijinal anahtar - aracımda sadece arka sis lambası vardı, önleri sonradan taktık ama ana farlarla beraber yanıyordu. Ek bir kademesi daha oaln çıkma anahtar ayarlandı, iyi oldu!Mercekli far montajıXenon kit takılmasıNikelajlı ön ızgara çerçevesiSis farı için orijinal anahtar (sadece parklarla yanabilen sis farları)Bildiğiniz üzere eski haline son bakışTampon sökümüyle başlandıHalojen ampulle hat kontrolüXenon ampulHiçbir delik delmeden balastların uygun yerlere montajıNikelaj ön ızgara çıtası ve farlarXenon kit 6000K istemistim ama 8000K gelmiş, şimdilik 8000K ampulle monte edildi, muhtemelen Pazar günü 6000K ampule geçmiş olacağım.Kit markası Space, Serkan Ustam ömür boyu garanti verdi, düşünmeden aldım TÜV’teki cihazın aynısıyla bilgisayar yardımlı far ayarı :ok:Uzun far ayarıKısa far ayarıOctavia’dan çıkma bir anahtarla sisleri ayırdı Serkan Ustam, buna çok sevindim Olması gerektiği gibi, parklarla yanabilen sis farları… 15 Mayıs 2009 tarihinde irf@nT tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 15 Mayıs 2009 Paylaş 15 Mayıs 2009 Çok şık olmuş. Bir de kısa/uzun duvar deseni alabilir miyiz ? Sitedeki modifiyeler'e de ekleriz. Aynı zamanda orjinal bi-halojen'in bi-xenon olması gibi sıradışı bir değişim de olmuş. Yorum bağlantısı
İrfan Hoca 15 Mayıs 2009 Yazar Paylaş 15 Mayıs 2009 Çok şık olmuş. Bir de kısa/uzun duvar deseni alabilir miyiz ? Sitedeki modifiyeler'e de ekleriz. Aynı zamanda orjinal bi-halojen'in bi-xenon olması gibi sıradışı bir değişim de olmuş.Sağolun! Şlk fırsatta beyaz bir duvar önünde 5 metre mesafeden çekilmiş uzun-kısa fotoları paylaşırım. Yorum bağlantısı
Cüneyt Akyüz 15 Mayıs 2009 Paylaş 15 Mayıs 2009 Bişey sormak istiyorum, zamanında bende servise farları acan anahatarı değişelim ön sisleride ayriyeten yakabilelim dedigimde sadece anahtarla olmaz ****(aklımda degil ismi ) degismesi lazım onda 1000 lirayı bulur demişti siz nasıl yaptınız acaba sadece anahtarla oldumu bu iş ? Yorum bağlantısı
İrfan Hoca 15 Mayıs 2009 Yazar Paylaş 15 Mayıs 2009 Bişey sormak istiyorum, zamanında bende servise farları acan anahatarı değişelim ön sisleride ayriyeten yakabilelim dedigimde sadece anahtarla olmaz ****(aklımda degil ismi ) degismesi lazım onda 1000 lirayı bulur demişti siz nasıl yaptınız acaba sadece anahtarla oldumu bu iş ?Orijinalinde ön sis yoktu, sonradan taktırıp arka sis hattına bağlattım. Tabi bu durumda ana farlar açıkken yanıyordu. Orijinal anahtarı sadece ana farlar açıkken sis için dışa doğru çekilebiliyordu. Skoda Octavia anahtarı denedik çıkmacıda. Bu anahtar sayesinde sadece parklar açıkken de anahtarı dışa çektiğinde sisler devreye giriyor...40 TL'lik bir anahtar ile halloldu sadece. Her markanın farklı bir sistemi var, her markada bu kadar şanslı olmak zor. Yorum bağlantısı
Guest ArTiZz 15 Mayıs 2009 Paylaş 15 Mayıs 2009 bizdeki roomster'a bende bi-xenon yapmak istemiştim bi-halojen+h7 kit ile.baya oldu forumda mtec super white karşılaştırması vardı hala duruyormu bilmem bi-halojen farlar + h7 kit ile bi-xenon modifiyesi yapmışsınız fakat,benim vazgeçme sebebim olan, kısalar kapalı iken sellektör yapamamak hakkında ne düşünüyorsunuz?sonuçta xenon ampulun veriminin nominale gelmesi için 10 saniyeye yakın bir süre gerekiyor.ayrıca kısalar kapalı iken sık süllektör balasta ve ampul ömrüne negatif etki yapacağı da kuvvetle muhtemel.ben bu nedenden kit takmamıştım roomstera.umarım sorunsuz kullanırsın da belki bende gaza gelir bir h7 kit yapabilirim.iyi günlerbuarada tüm foruma ve selçuk beye uzun bir aradan sonra selamlar diyorum.Orijinalinde ön sis yoktu, sonradan taktırıp arka sis hattına bağlattım. Tabi bu durumda ana farlar açıkken yanıyordu. Orijinal anahtarı sadece ana farlar açıkken sis için dışa doğru çekilebiliyordu. Skoda Octavia anahtarı denedik çıkmacıda. Bu anahtar sayesinde sadece parklar açıkken de anahtarı dışa çektiğinde sisler devreye giriyor...40 TL'lik bir anahtar ile halloldu sadece. Her markanın farklı bir sistemi var, her markada bu kadar şanslı olmak zor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Mayıs 2009 Paylaş 15 Mayıs 2009 Skoda çok şık olmuş.. güle güle kullanın... Yorum bağlantısı
İrfan Hoca 16 Mayıs 2009 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2009 Teşekkür ederim hepinize! @ ArTiZzHatırlıyorum uygulamanızı...Farlar kapalıyken durumu hakkında zaten sorun yok. Araca bindiğim zaman "Farım da hep açık yolum da" diyorum. Bindiğimde açtığımdan farlarımı selektör için sorun olmuyor Bir de kiti taktırdığım servis arkadaşımın servisi, ömrü boyu garantin avr bende dedi. Bir şey olursa anında yenisi ile değiştireceği garantisini verdir, düşünmeden taktırdım ben de...Şimdi 6000K ampullerimi bekliyorum. Yanlışlıkla 8000K siparişi vermiş, onları takmıştık.... Yorum bağlantısı
Guest ArTiZz 16 Mayıs 2009 Paylaş 16 Mayıs 2009 benim aracı sadece ben kullanmadığım için sürekli far açık diyemeceğim.o zaman problem yok, güle güle kullan.hatta benim aklıma şu da geldi uzunlara sisleri de bağlayabilirsin.sellektörde pozitif etkisi mutlaka olur.benim 106 da öyleydi eskiden. Yorum bağlantısı
İrfan Hoca 16 Mayıs 2009 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2009 Sağolasın!Uzunlar yeterince feci aydınlatıyor bu haliyle... Sisleri siste kullanayım... Selamlar Yorum bağlantısı
İrfan Hoca 16 Mayıs 2009 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2009 (düzenlendi) Teşekkür ederim...O görünen yuvarlak sadece merceğin etrafındaki ilginç şekil, flaştan öyle çıkmış Far sönükken çektiğim bir kareydi o, flaş değişik bir imaj yaratmış Yakından şöyle bir başka kare var, hatta henüz ustanın parmak izleri bile var far plastiği üzerinde... 16 Mayıs 2009 tarihinde irf@nT tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts