Necati Sivritaş 1 Haziran 2009 Paylaş 1 Haziran 2009 herkese slm lar.skoda favorit marka aracım var ona mercekli far yaptırıp xenon taktırmak istiyorum mümkün müdür?görüşlernizi bekiyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Haziran 2009 Paylaş 1 Haziran 2009 Farın resmini görmemiz mümkün mü.. ? Yorum bağlantısı
Uğur Eylik1679652571 1 Haziran 2009 Paylaş 1 Haziran 2009 ben şöyle yardımcı oluyum arkadaşın farının orjinal olduğunu düşünüyorum.orjinal favorit farının remisini alta koyuyorum Yorum bağlantısı
İrfan Hoca 2 Haziran 2009 Paylaş 2 Haziran 2009 (düzenlendi) Far tası büyük, sanırım mercek montajı için zor olmaz... 2 Haziran 2009 tarihinde irf@nT tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Haziran 2009 Paylaş 2 Haziran 2009 Far camını değiştirip desensiz cam takmak gerekir... Sonra bi-xenon mercek takılıp idare edilebilir... Sorun; farlar kapalı iken selektör yapma imkanının olmaması olacaktır.. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 2 Haziran 2009 Paylaş 2 Haziran 2009 Far camını değiştirip desensiz cam takmak gerekir... Sonra bi-xenon mercek takılıp idare edilebilir... Sorun; farlar kapalı iken selektör yapma imkanının olmaması olacaktır..Evet + 5. jen. D1S balast ve D1S ampullü mercekle bu sorun azaltılabilir. Gerçi necati nerede yaptırabileceğini sormuş, aslında bu detayları montajı yapan kişinin belirlemesi lazım. Üyelerimizden romeoilker mercek montajı yapıyor onunla temasa geçebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Necati Sivritaş 3 Haziran 2009 Yazar Paylaş 3 Haziran 2009 arkadaşlar izmirde bi arkadaşımız skoda forman arabasına kendisi mercekli far yapmış.zaten skoda formanle favoritin farları aynı.sizce nasıl olmuş arkadaşımızın yaptığı mercekli farlar?skoda_forman.bmp Yorum bağlantısı
Uğur Eylik1679652571 3 Haziran 2009 Paylaş 3 Haziran 2009 böyle bir şey yapılabilir.aslında biraz daha uğraşılarak daha güzel bişeyler çıkarılabilir bu far güzel olsada mercek ve yanında bölüm tam uyumlu olmamış...dengelenip iyi mesafe bırakılarak yapılırsa çok daha hoş bişeyler çıkabilir....sizde böyle birşey yapabilirsiniz....bu arada bu yapılan farın maliyeti hakkında bilginiz varmı??? Yorum bağlantısı
Necati Sivritaş 3 Haziran 2009 Yazar Paylaş 3 Haziran 2009 farın maliyeti hakkında bilgim yok.arkadaş kendi çıkma mercek almış farı kendisi yapmış. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 4 Haziran 2009 Paylaş 4 Haziran 2009 Farın biçimi yuvarlak veya ince değil ki dümdüz, ne yaparsanız yapın estetik olarak çok başarılı olmaz. Bence arkadaşın yaptığı güzel zaten ancak bu kadar güzel olabilirdi. Daha şık olabilmesi için 3 boyut efektlerinin olması lazım, merceğin kapağının uzayan formda olması gibi. Yorum bağlantısı
Guest silverline 10 Haziran 2009 Paylaş 10 Haziran 2009 (düzenlendi) Bu benim silver line kendim yaptım farları o ayarlamaları yapamadım o zaman far sabit olması lazım yuvasına oturmuyor ve far ayarlaması(sağa sola yukarı kaydırma gibi)yapılamıyor ondan elimden bu kadar geldi.. 10 Haziran 2009 tarihinde Voltron tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest emrtkn 10 Haziran 2009 Paylaş 10 Haziran 2009 Gayet iyi durmuş mercekli farlar ..Sizde böyle birşey yapabilirsiniz ..Far kasası büyük olduğu için 2 mercek daha da çok yakışabilir Yorum bağlantısı
Uğur Eylik1679652571 10 Haziran 2009 Paylaş 10 Haziran 2009 Bu benim silver line kendim yaptım farları farın maliyeti ve yapılışı hakkında bilgileri paylaşırmısınız??? ayrıca fotoları varsa yapılışının çok iyi olur...birde ışık dağılımı nasıl???gece çekilmiş fotoları varsa hatta düz duvara karşı fotoları varsa eklerseniz çok sevinirim.... Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 13 Temmuz 2009 Paylaş 13 Temmuz 2009 (düzenlendi) Bu benim silver line kendim yaptım farları o ayarlamaları yapamadım o zaman far sabit olması lazım yuvasına oturmuyor ve far ayarlaması(sağa sola yukarı kaydırma gibi)yapılamıyor ondan elimden bu kadar geldi..Gayet güzel olmuş. Eline sağlık.. 13 Temmuz 2009 tarihinde hoca1677 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 14 Temmuz 2009 Paylaş 14 Temmuz 2009 bi 500lira para isterki zaten arabanın kendi 4bin lira flnbence bu paranın bi kısmına farlar temizlenip nightbreaker gibi performans ampül takılıp kullanmak daha akıllıca olurbu paralarla araca daha hayati şeylerde ekleme/yenileme yapılabilir... Yorum bağlantısı
Asım Türkoğlu 15 Temmuz 2009 Paylaş 15 Temmuz 2009 Geniş bir alan var Favorit'de far anlamında.Ben olsam piyasada şu an Şahin kullanıcıları tarafından rağbet gören çitf projektörlü farlardan alırdım ve farın iç kısmını kullanmak kaydıyla kesip biçip oturturdum Favorit'in farına. Tabi el yapımı birşeyler de olabilir far içi için.Öncelikle Favorit'in parabolik far camı sökülmeli ve pleksiglass'dan yeni bir far plastiği yapılmalı cam yerine. (el becerisi varsa yapılabilir)3-5 parça ile ayrı ayrı ve elektrik tesisatı için ayrıca uğraşılacağı için matagenc'in dediği gibi masraflı birşey olabilir. Yorum bağlantısı
Guest silverline 4 Ağustos 2009 Paylaş 4 Ağustos 2009 bi 500lira para isterki zaten arabanın kendi 4bin lira flnbence bu paranın bi kısmına farlar temizlenip nightbreaker gibi performans ampül takılıp kullanmak daha akıllıca olurbu paralarla araca daha hayati şeylerde ekleme/yenileme yapılabilir...500 lira fln deil mercekleri çıkma aldım 30 40 liraya.far kasasıda kendi kasası cam kısmı çıkardım iç tası siyah mat boyadım.ön tarafta son halinde plastik ztn cam deil..ayrıca silver line serileri özel üretimler olduğu için(orjinalden sunroff,çelik jant,sis far,ortepedik koltuklar,far yıkama,arka siyak stoplr gibi eşdegerlerindn piyasası daha yüksek) 6500 civarı tabi temiz olanları Yorum bağlantısı
Recommended Posts