Ali Cihangiroğlu 8 Şubat 2011 Paylaş 8 Şubat 2011 Ali Bey, 85-86 arasindaki diyot, koruma diyotu. bildiginiz gibi role, bobin sarimi olan bir elektromiknatis. yani bobine akim geldiginde miknatis etkisi yaparak onunde bulunan pabuclari hareket ettiriyor. iste o bobin, elektrik kesildiginde uzerinde kalacak olan az bir miktar enerji yuzunden ters indukleme yahut pik voltaj denilen bir etkiye maruz kalacak ve bozulma riski dogacak. bizim amacimiz araya diyot koyarak bu ters akimi engellemek ve rolemizi bozulmaya karsi korumak. bu sadece bozulma da degil elbette. mesela bir ornek verecek olursam, benim araca kontaktan tetikli far sensoru takmistim ilk aldigimda. sonrasinda xenon yaparken kullandigim roleye bu diyot baglantisini yapmadan taktim. bazen cok nadir de olsa, geceleri aracin kontagini kapattigimda farlar sonuyor ve bir anda tekrar geri aciliyor. bu durum diyotsuz taktigim roleden donen akimdan dolayi mesela, cunku xenon oncesi boyle bir problem hic yoktu. piyasada hazir diyotlu roleler de satilmakta, eger oyle bir role alir iseniz tekrardan 85-86 arasi bir diyot baglantisina gerek kalmaz.uzunlarin baglanacagi nokta konusunda dogru anlamissiniz, aynen dediginiz gibi araya dogru yonde diyot koyarak 86'ya baglanacak. ancak bu baglantiyi illaki roleye yakin yapmak zorunda degilsiniz elbette. dediginiz gibi sigorta kutusunda yahut orjinal h4 soket cikisinda da yapabilirsiniz. onemli olan uzunla kisa arasinda olmasi, hangi noktada olacagi cok da onemli degil. ayrica 6 amper diyotla da baglayabilirsiniz, 1 amper diyotlada. cunku diyot uzerinden yuksek bir akim gecmeyecek. gecen akim, kisa icin sadece roleyi tetikleyecek.Anladım, teşekkürler. Yorum bağlantısı
Sadık Öztutan 24 Nisan 2011 Paylaş 24 Nisan 2011 merhabalar foruma yeni üye oldum ve üye olduktansonra derhal h4 uzun kısa merceksiz xeononlarımı söktüm şu an halajenler var araç renault 21 manager merceksiz ve buzlu cama sahip farlar, benim elimde 2 adet Bosh D2S bixenon mercek var bunları uygulamak istiyorum yanlız size sormak istediğim buzlu cam sorun yaratırmı (yaratıcagına eminim ) h4 ampulleri burada nasıl kullanacagım?? şimdiden teşekkürler Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 24 Nisan 2011 Paylaş 24 Nisan 2011 merhabalar foruma yeni üye oldum ve üye olduktansonra derhal h4 uzun kısa merceksiz xeononlarımı söktüm şu an halajenler var araç renault 21 manager merceksiz ve buzlu cama sahip farlar, benim elimde 2 adet Bosh D2S bixenon mercek var bunları uygulamak istiyorum yanlız size sormak istediğim buzlu cam sorun yaratırmı (yaratıcagına eminim ) h4 ampulleri burada nasıl kullanacagım?? şimdiden teşekkürlerOrjinal parabolik (desenli cam) farlarınıza bi-xenon mercek uygulaması yapmak hayal kırıklığı olur.Farlarınız mutlaka freeform (şeffaf pelxi cam)olmalı.Yaşadığınız yerde far stop tamiri yapan bir yer varsa parabolik camlarınızı çıkartıp yerine şefvaf plexiden freeform cam yaptırabilirsiniz birde size yakın olan bir arkadaşımız var forum üyesi Hüseyin Hoca kardeşimiz ford transit aracına parabolik desensiz cam yaptırmıştı belki sana yardımcı olabilir kolay gelsin... Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 27 Nisan 2011 Paylaş 27 Nisan 2011 Hem şeffaf cam yaptırıp hem de mercek montajı yaptırman lazım. Elindeki H4 kitin balastlarını kullanabilirsin ama yeni ampul alman şart olacaktır. Sonuç olarak bu işlemler epey masraf çıkarır. Yorum bağlantısı
Benan Kapancı 19 Mayıs 2011 Paylaş 19 Mayıs 2011 (düzenlendi) Öncelikle Bektaş TALAY arkadaşıma çok çok teşekkür ediyorum.Aracımı aldığımda Şlker beyin yaptığı Mercedes E serisinden çıkma D2S Hella Bi-xenon mercek ve mercek kapağı vardı.Farlarımla her zaman övünürken sorunlar çıkmaya başladı.Kendi kendine farlardan biri araç park halindeyken yanmaya başladı. Farkedip kapatıp açtım düzeldi gibi geldi.Sıkıntılar artarak çeşitli şekillerde artmaya başladı. Far kendi kendine park halindeyken flaş gibi az ışlıklı çakıp duruyordu.Sonraları 1 balans yaktı. Burda birkasç yerde dilimin döndüğünce anlattım sağolsun herkez yardımcı olmaya çalıştı ama resimlerdede göreceğiniz gibi akıl almaz bir kablolama ve karışık bir sistemde bağlanmıştı. Elimi sürmeye korkuyordum.Sonuç olarak tatili fırsat bilip Bektaş TALAY kardeşimin yanına gittim. Herşeyi söktük yapılan bütün bağlantıları temizledik. Yapılan bağlantılardaki karmaşayı görünce yüz ifadesi görülmeye değerdi.Basit olarak çözümü denedik. Kısa-uzun arasına büyük güçte diyot takıldı. makaronlandı bağlantı. Sonuç harika hiçbir problem yok sellektör mükemmel. Fakat sistem sadece aracı çalıştırıp farlar açıldığında 1 kere hatayı yazıp serv. ışığını yakıp kayboluyor. Farlar açılıp kapanırsa yada sellektör yapılırsa tekrar aynı yazı çıkıyor. Farlarımı uzun zamandan beri sorunlu kullandığım için bıkkın durumdaydım ve bu hata yazıları beni hiçç etkilemedi. Çözümü var 2 şer tane taş direnç alınıp balans çıkışına bağlanacak büyük ihtimal ozaman tam anlamıyla halledilmiş olucak.Özel mesajlarla yardım aldığım ve alamadığım tüm dostlara teşekkürler. Fotoğraf ve videomu? Tabikide vaaarrr:) Saygılarımla. 19 Mayıs 2011 tarihinde Benan Kapanc? tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Özbaş1679652583 19 Mayıs 2011 Paylaş 19 Mayıs 2011 (düzenlendi) temiz iş çıkarmışsınız. hayırlı olsun kardeş... daha önceki karmaşık bağlantıyı kim yapmıştı? 19 Mayıs 2011 tarihinde Fatih tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Benan Kapancı 19 Mayıs 2011 Paylaş 19 Mayıs 2011 temiz iş çıkarmışsınız. hayırlı olsun kardeş... daha önceki karmaşık bağlantıyı kim yapmıştı?Aldığım yerde yapılmıştı baştan 4. fotoğraftaki bağırsak şeklindeki malzemeler. Şçinde röle ve taş dirençler var. Fakat devamlı sorun sorun sorun bıkmıştım artık. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 20 Mayıs 2011 Paylaş 20 Mayıs 2011 Böylesi daha iyi olmuş. Bundan sonra temiz temiz salim kafa ile kullanırsınız. Yapılmış sistemi dağıtmak yeniden yapmaktan daha zordur.Bu farları camın üzerine çeviri halde öylece yere kim koydu. Sizmi Bektaşmı? Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 20 Mayıs 2011 Paylaş 20 Mayıs 2011 Bi daha olmasın. Bizim buralara da bir uğrasana. Şu connecti aradan çıkaralım. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 20 Mayıs 2011 Paylaş 20 Mayıs 2011 Sağ taraftakı mercek çok azıcık sola yatık galiba... Yorum bağlantısı
Turgut Oturmaz 20 Mayıs 2011 Paylaş 20 Mayıs 2011 Sağ taraftan dolayı anlaşılmıyor ama sol taraf da sola yatık... Yorum bağlantısı
Muhammed Andı 20 Mayıs 2011 Paylaş 20 Mayıs 2011 (düzenlendi) Sağ taraftan dolayı anlaşılmıyor ama sol taraf da sola yatık...solda hicbir problem yok, goz yanilgisi sizinkisi. fotograf makinasinin desene bakis acisindan dolayi oyle goruyorsunuz. oysa alttaki sari boyali seridi baz alirsaniz solun o seride birebir paralel oldugunu gorursunuz. sagdaki egim ise cok cok az, gozardi edilebilecek duzeyde...resmin asil olmasi gereken acisi budur. birde bu aciyla bakin... 20 Mayıs 2011 tarihinde Muhammed And? tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Turgut Oturmaz 20 Mayıs 2011 Paylaş 20 Mayıs 2011 Evet. Solda eğim yokmuş. Sağ tarafta da hafif bir eğim var.Ek olarak: Farların yanal ayarı bozuk gibi görünüyor... Yorum bağlantısı
Misafir 21 Mayıs 2011 Paylaş 21 Mayıs 2011 Sağı azıcık kaldırıp sol ile hizalansın fark kaybolur. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 22 Mayıs 2011 Paylaş 22 Mayıs 2011 1 akşam yat 2 akşam yat hiç önemli değil. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 22 Mayıs 2011 Paylaş 22 Mayıs 2011 Bakalım şu farı bi açayımda ne çıkacak içerden ona göre ya tamam diyeceğim ya da devam.Malzemeler tamam1- Isı tabancası Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 22 Mayıs 2011 Paylaş 22 Mayıs 2011 Evet farlar Mako. Usrtalar ısı tabancası ile 2 saate açarsın diyorlar.. Yorum bağlantısı
Fatih Özbaş1679652583 23 Mayıs 2011 Paylaş 23 Mayıs 2011 benim de golf 4 ün valeo farlarında başıma gelmişti dediğin gibi far eriyor silikon erimiyor ya çok kötü bişi + şöyle bir saçmalık da var valeo farın içini açtıktan sonra reflektör, sis merceği de dahil her şeyi vidalı klipsli yani değiştirilebilir, tamir edilebilir nitelikte.be adam madem içini tamir edilebilir şekilde yaptın neden camını açılmayacak şekilde yapıyorsun ki... Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 23 Mayıs 2011 Paylaş 23 Mayıs 2011 be adam madem içini tamir edilebilir şekilde yaptın neden camını açılmayacak şekilde yapıyorsun ki... Belki onunda kolayça açılmasının bi yontemi vardır ama üreticiler dışındakiler bilmiyordur... Yorum bağlantısı
Misafir 23 Mayıs 2011 Paylaş 23 Mayıs 2011 Tanıdık kimya mühendisi bulun, yapışkan maddeden numune verin, ne ile çözeltileceğini söyler. Tabiki polikarbona ve plastik kasaya zarar vermemeli. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 24 Mayıs 2011 Paylaş 24 Mayıs 2011 Fırına atsak farları bir denemek için. Sıcaklık kaç olmalı ve kaç dk. pişmeli. Yorum bağlantısı
Ömer Kesici 3 Ekim 2013 Paylaş 3 Ekim 2013 iyi günler arkadaşlar aranıza yeni katıldım ismim ömer yaş 30.angel farlarımın merceklerini değiştirmeye karar verdim ve H1 merceklerin yerine Valeo H7 mercek aldım. bu merceğin sağ ve solu farklımı yoksa farketmez istediğim tarafı takabilirmiyim? bide merceğin iç perdesinin dalgalı olan kısmı aşağı gelicek şekilde mi takmalıyım farıma_? Yorum bağlantısı
Muhammed Andı 3 Ekim 2013 Paylaş 3 Ekim 2013 Sağ sol farketmez, istediğinizi istediğiniz tarafa takabilirsiniz. Evet, perde aşağıya gelecek şekilde olacak. Fotoğraftaki gibi... Yorum bağlantısı
Ömer Kesici 3 Ekim 2013 Paylaş 3 Ekim 2013 ilgin için teşekkürler yalnız merak ettiğim şu .dalgalı olan perde tarafını aşağı gelecek şekilde tam düz kesilme çizgisi yok ışık ortada toplanıyor.tam tersini yaptığımda ise kesilme çizgisi düz çıkıyor ama bu defa da ışık ortada toplanmıyor.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts