Serdar Özer1679652569 12 Haziran 2006 Paylaş 12 Haziran 2006 Arkadaslar vision plus almak istiyorum ve istediğim farkların beyaz görünmesi..eğer elinizde vision plusu a ait aracın farlarına doğru bakan fotografı varsa görmek isterim.. tesekkürler.... Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 12 Haziran 2006 Paylaş 12 Haziran 2006 VP ile farlar pek beyaz görünmez... Karşıdan görünüm araca göre değişebilir o nedenle objektif bir değerlendirme olmuyor. Yorum bağlantısı
Serdar Özer1679652569 12 Haziran 2006 Yazar Paylaş 12 Haziran 2006 yani üstad zorla diamond vision aldırtıcaksınız:) benim visionda ısrar etmemin sebebi birinden cok uygun bir fiyata alabilememdi;) neyse diamond vision u ist da nerden bulabilibirim...çünki pek bulunmuyor sanıyoram ve yaklaşık fiyatı nedir? Yorum bağlantısı
Guest durango 16 Haziran 2006 Paylaş 16 Haziran 2006 Philips 5000k Diamond Vision Bulan Haber VersŞn başlıklı konuda gereken adresi werdim dostum Yorum bağlantısı
Guest class 14 Kasım 2006 Paylaş 14 Kasım 2006 arkadaşım bende passat aracımda h7 vp kullanıyorum bence modifiye bir görüntü istemiyorsan kullan çok güzel bir ampul daha önceden osram coolblue kullanıyordum biraz daha mavimsi olanlardan kıyasladığımda çok büyük bir fark olmadığını anladım siparişide otopolden verebilirsin bence en uygun fiyat orada Yorum bağlantısı
Abdi Değen 22 Kasım 2006 Paylaş 22 Kasım 2006 Arkadaslar vision plus almak istiyorum ve istediğim farkların beyaz görünmesi..eğer elinizde vision plusu a ait aracın farlarına doğru bakan fotografı varsa görmek isterim.. tesekkürler....Vectra C mercekli farlarim var. Vision Plus taktim ancak bildigin bariz sari renkte yaniyor. Fakat görüs mesafesi olarak fena sayilmaz. Görüntü ve beyaz renk istiyorsan VisionPlus yanlis tercih. Yorum bağlantısı
Görkem Atar 22 Ağustos 2008 Paylaş 22 Ağustos 2008 Aracımın orjinal far ampullerini söküp bu iki ampulden birini kullanmayı düşünüyorum.Osram Nightbreaker ile ilgili forumda herhangi bir memnuniyetsizlik (h7 için) okumadım.Ancak Philips X-treme Power da yurtdışındaki testlerde gayet başarılı sonuçlar almış(5 yıldız).Sizce hangisini takmalıyım.Hangisinin ömrü daha uzundur?X-treme Power daha mı beyaz ışık verir?Amacım her şartta orjinal ampulle göre daha fazla aydınlatma elde etmek, beyaz olcak diye bi şart yok.Yardımcı olursanız sevinirim.http://www.autoexpress.co.uk/products/prod...ht_breaker.htmlhttp://www.autoexpress.co.uk/products/prod...reme_power.html Yorum bağlantısı
Görkem Atar 23 Ağustos 2008 Paylaş 23 Ağustos 2008 Arkadaşlar yok mu yardımcı olabilecek kimse Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Ağustos 2008 Paylaş 23 Ağustos 2008 X-treme Power burda konuşulmuş Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 23 Ağustos 2008 Paylaş 23 Ağustos 2008 Şkisi de beyaz ışık veren ampullerden değil, performans modeli. Daha iyi aydınlatma ampulden çok, farın optik kalitesi ile sağlanabilir. Şkisi arasında ciddi bir fark olacağını sanmıyorum. Ömür konusunda negatif geri bildirim olmadı. Yorum bağlantısı
Görkem Atar 24 Ağustos 2008 Paylaş 24 Ağustos 2008 Şkisi de beyaz ışık veren ampullerden değil, performans modeli. Daha iyi aydınlatma ampulden çok, farın optik kalitesi ile sağlanabilir. Şkisi arasında ciddi bir fark olacağını sanmıyorum. Ömür konusunda negatif geri bildirim olmadı.Teşekkürler.Bi şey daha sormak istiyorum.Aracımın farları yağmurlu havalarda buğu yapıyor.Acaba bu sorunu nasıl giderebilirim?Aynı sorunu başka 207 lerde de gördüm.Fabrikasyon hatası olabilir mi?Buğu ampullere zarar verir mi? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Ağustos 2008 Paylaş 24 Ağustos 2008 Buğu işi pistir... Bazen havalandırmadan içeri su alır.. bazen havalandırma tıkalı olduğu için terleme yapar... Ampule zarar veirmi bilmiyorum ama daha önemlisi reflektöre zarar verir.. Camı içten kirletir... Arka kapağı kontrol edip, lastiği yada keçesi yerindeki bakın...Havalandırma açıkmı kontrol edin.. Havalandırmanın S şeklinde bir aparatı vardır.. Duruyormu ona bakın... Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 24 Ağustos 2008 Paylaş 24 Ağustos 2008 Zaten diğer 207'lerde de benzer şekilde buğu oluyorsa bu dizaynın neden olduğu bişeydir. Buğu kendiliğinden bir süre sonra kayboluyorsa sorun yok demektir. Yorum bağlantısı
Görkem Atar 25 Ağustos 2008 Paylaş 25 Ağustos 2008 Hepinize çok teşekkür ederim.Farları servise de göstermeyi düşünüyorum.Eğer garantiden değişebilirse değiştirsinler.Fabrikasyon hatasıysa yapacak bi şey yok:( Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 25 Ağustos 2008 Paylaş 25 Ağustos 2008 Buğu bir kaç saat içinde kayboluyor mu ? Yorum bağlantısı
Görkem Atar 25 Ağustos 2008 Paylaş 25 Ağustos 2008 (düzenlendi) Buğu bir kaç saat içinde kayboluyor mu ?Evet kayboluyor.Farları açınca da kayboluyor.Bu normal bi durum mu?Arabayı yıkattığım zamanda oluyor. 25 Ağustos 2008 tarihinde g tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 25 Ağustos 2008 Paylaş 25 Ağustos 2008 Dediğim gibi, buğu kendiliğinden kayboluyorsa sorun yoktur, farın içindeki ısı tahliyesi de düzgün işliyor demektir. ->http://www.geceucusu.com/forum/35-makaleler/ Yorum bağlantısı
Görkem Atar 31 Ağustos 2008 Paylaş 31 Ağustos 2008 (düzenlendi) Dün Osram Nightbreaker marka H7 ampulleri aracıma taktım(Çiftini 30 YTL ye aldım ) Aydınlatma olarak sanki biraz daha iyi ancak beyazlıktan eser yok.Demekki 207 nin reflektör yapısı buna izin vermiyor.Aynı ampulleri babamın C-Max'e de uygulayacağım.Bakalım sonuç nasıl olacak.Bu arada buğunun sebebini de buldum sayılır.Far ampullerinin arkasındaki kapaklar yerlerinden çıkmış boşta duruyordu.Onları da bi güzel yerine oturttum.Bakalım buğu problemim de geçecek mi? 31 Ağustos 2008 tarihinde g tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 31 Ağustos 2008 Paylaş 31 Ağustos 2008 Şyi gözünaydın, sonucu bekliyoruz. Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 27 Aralık 2008 Paylaş 27 Aralık 2008 (düzenlendi) Beyaz angellarımla uyumlu olacak hafif beyaz ama aydınlatması da iyi olan ampül istiyorum sislerim için.H1 model ampül kullanıyor ve bahsettigim özellikleri taşıyan ve hesaplı 2 tip ampül buldum;-Osram NightBreaker-Philips VisionPlusSizce hangisini seçmeliyim ya da sizlerin başka önerebileceginiz bi model var mıdır?Teşekkürler... 27 Aralık 2008 tarihinde matagenc tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sercan Keklik 27 Aralık 2008 Paylaş 27 Aralık 2008 Selamlar..Vision plus u kullanmadım fakat night breaker sarı yanıyor tam beyaz degıl yani.. fakat performansı aracın üzerinde gelen standart ampullere göre 3 katı rahatlıkla diyebilirim..h7 kullanıcısıyım uzunlarımda kullanıyorum.. Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 27 Aralık 2008 Paylaş 27 Aralık 2008 Şu an hala araştırıyorum ama garip garip yorumlar varkimisi nightbreakerlara beyaz diyor kimi fotograflarda bildigimz sarı gözüküyor Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Aralık 2008 Paylaş 27 Aralık 2008 Nifhtbreaker beyaz olduğunu iddia etmiyor zaten... % 90 daha fazla ışık% 10 daha beyaz... Yani Sarıdır... Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 27 Aralık 2008 Paylaş 27 Aralık 2008 Nifhtbreaker beyaz olduğunu iddia etmiyor zaten... % 90 daha fazla ışık% 10 daha beyaz... Yani Sarıdır...Peki abicm bunların yerine söyledigim kriterlerde hangi modeli tercih etmeliyim? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Aralık 2008 Paylaş 27 Aralık 2008 Murat bu konuda zorlanıyoruz işte... Hem beyaz hem performanslı olmuyor malesef... Yorum bağlantısı
Recommended Posts