Misafir 29 Mayıs 2010 Paylaş 29 Mayıs 2010 Herkese Selam. 2 ay kadar önce Gittigidiyor.com'dan almış olduğum BOSCH Plus 90 H1 ampullerimi bugün takmaya kalktım. Üzerinde daha önceden takmış olduğum Osram NightBreaker'lar vardı. Önce sağ öndeki H1'i söktüm ve yerine BOSCH'u taktım. Tabii hemen aradaki farkı görmek için uzunları yaktım.. Ama sonuç hayal kırıklığı Osram'lar daha iyi ışık veriyordu.. Bende bunun üzerine diğerini değiştirmedim. Ancak aklıma gelen şu ki acaba Gittigidiyor'dan aldığım H1'ler Çakma mı ? Bu arada unutmadan, çiftine 35 TL vermiştim..Almış olduğun ampülün kutusu nasıl? Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 29 Mayıs 2010 Paylaş 29 Mayıs 2010 Herkese Selam. 2 ay kadar önce Gittigidiyor.com'dan almış olduğum BOSCH Plus 90 H1 ampullerimi bugün takmaya kalktım. Üzerinde daha önceden takmış olduğum Osram NightBreaker'lar vardı. Önce sağ öndeki H1'i söktüm ve yerine BOSCH'u taktım. Tabii hemen aradaki farkı görmek için uzunları yaktım.. Ama sonuç hayal kırıklığı Osram'lar daha iyi ışık veriyordu.. Bende bunun üzerine diğerini değiştirmedim. Ancak aklıma gelen şu ki acaba Gittigidiyor'dan aldığım H1'ler Çakma mı ? Bu arada unutmadan, çiftine 35 TL vermiştim..10 metreden uzun farlarının bir duvar resmini alalım. Karşıdan bakarak bir farın performansını yorumlamak mümkün değildir. Yorum bağlantısı
Hasan Erzik 29 Mayıs 2010 Paylaş 29 Mayıs 2010 Karşıdan fara doğru bakıldığında gözle parlaklık farkı fark edilmiyor. Ancak duvara yansıması BOSCH plus90'ın daha sarı ve daha sönük. Ne kadar derseniz %15 kadar daha az diyebilirim. Resim henüz çekmedim. En kısa zamanda çekip ekleyeceğim.Bu arada H1'lerin kutusu kartondan ve yaklaşık 5 x 6 x 3 cm ebadında. Yorum bağlantısı
Oktay Toker 29 Mayıs 2010 Paylaş 29 Mayıs 2010 Karşıdan fara doğru bakıldığında gözle parlaklık farkı fark edilmiyor. Ancak duvara yansıması BOSCH plus90'ın daha sarı ve daha sönük. Ne kadar derseniz %15 kadar daha az diyebilirim. Resim henüz çekmedim. En kısa zamanda çekip ekleyeceğim.Bu arada H1'lerin kutusu kartondan ve yaklaşık 5 x 6 x 3 cm ebadında.resim olarak ekleyebilirseniz daha net yorum alırsınız.kutu ebadı önemli degilki.resim baskısına göre anlaşılır. resimle paylaşırsan far görüntüsünü saglıklı olur. Yorum bağlantısı
Yasin Öcal 29 Mayıs 2010 Paylaş 29 Mayıs 2010 (düzenlendi) aldığınız ampüller böyle bir kutudamıydı? bu orjinal kutusuasağıdaki linke tıklayarak bosch ürünlerini satan firmadan inceleyebilirisinizhttp://www.oto-parca.net/H1-AMPUL-CIFT-PLU...ISI,PR-520.html 29 Mayıs 2010 tarihinde Yasin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hasan Erzik 29 Mayıs 2010 Paylaş 29 Mayıs 2010 aldığınız ampüller böyle bir kutudamıydı? bu orjinal kutusuasağıdaki linke tıklayarak bosch ürünlerini satan firmadan inceleyebilirisinizhttp://www.oto-parca.net/H1-AMPUL-CIFT-PLU...ISI,PR-520.htmlEvet bu kutuydu.Bu arada bugün resim çektim ancak fotoğraflardaki ışıklar çok parlak çıktığından (Duvar beyaz ve yakından çektim) hiç bir şey anlaşılmıyor. Başka bir makina ile yeniden deneyeceğim. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Mayıs 2010 Paylaş 30 Mayıs 2010 Bu işte bir terslik var.Şlk çıktığı vakit testlerini yaptık ve ortalığı toz duman etmişti.Hele bi resimleri çek ne çıkacak bakalım. Yorum bağlantısı
Hasan Erzik 4 Haziran 2010 Paylaş 4 Haziran 2010 Resme baktığınızda sol tarftaki farda Plus 90 daha sönük yanmakta. Duvardaki yansımasıda aynı şekilde daha sönük. Ancak karanlıkta çektiğim duvar resimleri çok parlak çıktığından anlaşılmıyor. O yüzden buaraya eklemedim.Birazdan sol fardaki plus90'ı söküp yerine Osram Nightbreaker'ı takıp yeniden resim çekeceğim. Bu arada Selçuk bey, isterseniz size ampulleri test etmeniz için gönderebilirim. (Benim aklıma gelen ihtimal, daha önce de dediğim gibi Çakma Plus90 almış olabilirim) Yorum bağlantısı
Hasan Erzik 4 Haziran 2010 Paylaş 4 Haziran 2010 Her ikisinde de OsramNightBreaker ile.... Yorum bağlantısı
Misafir 4 Haziran 2010 Paylaş 4 Haziran 2010 burada plus90 değilde sanki uzak doğu ampül yanıyormuş gibi. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 5 Haziran 2010 Paylaş 5 Haziran 2010 Ben orjinalliğinde sorun olduğunu sanmıyorum. Bazı markaların bazı tipte ampulleri verimsiz olabiliyor, mesela osram'ın H4 lerinden çok şikayet duymuşumdur, bu da öyle bir şey olabilir. Kısa farlarında ne yanıyor ? Yorum bağlantısı
Hasan Erzik 6 Haziran 2010 Paylaş 6 Haziran 2010 Kısalar orjinal (Fabrikasyon) Xenon. Yorum bağlantısı
Halil Ekşi 9 Haziran 2010 Paylaş 9 Haziran 2010 Merhaba arkadaşlar bişey soracaktım bosch plus 90 kısalardada kullanılabilir mi ? Yorum bağlantısı
Murat Şen 9 Haziran 2010 Paylaş 9 Haziran 2010 (düzenlendi) tabi ki 9 Haziran 2010 tarihinde Murat ?. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Halil Ekşi 9 Haziran 2010 Paylaş 9 Haziran 2010 peki ömrü uzun sürüyor mu ve beyazlığı xenon fara benziyor mu teşekkürler. Yorum bağlantısı
Hasan Erzik 11 Haziran 2010 Paylaş 11 Haziran 2010 peki ömrü uzun sürüyor mu ve beyazlığı xenon fara benziyor mu teşekkürler.Hayır Gerçek Xenon gibi beyaz yanmıyor. Sarı yanıyor. Ancak sarı yanan ampuller içinde en beyaza yakın olanı. Tabii orjinalse... (Benimkiler sanırım çakma çıktı Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 30 Temmuz 2010 Paylaş 30 Temmuz 2010 (düzenlendi) Upss 6 ay psikolojik sınıra dayanmış bizim +90 lar ortalma 1 saatten ( ortalması 1 saatten daha fazladır) 180 saat olmuş. nb için 200 saatti galiba biçilen ömür +90 için nedir bilmiyorum ama 6 ay içinde halojen olarak o far yapısına rağmen en iyi aydınlatmayı sağladı ( H4) 30 Temmuz 2010 tarihinde Mustafa T tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 Ağustos 2010 Paylaş 3 Ağustos 2010 Ömrünü neden hesapladım ki Eve şimdi girdim ve yarım saat önce amplün teki patladı. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 Ağustos 2010 Paylaş 3 Ağustos 2010 Şşin garibi akkor tellerinde sorun yok. Sağ sol yapıp denedim, tesisatta sorun yok ampulde sorun var. Gündüz gözüyle tekrara bakacam Yorum bağlantısı
Oktay Toker 4 Ağustos 2010 Paylaş 4 Ağustos 2010 Ömrünü neden hesapladım ki Eve şimdi girdim ve yarım saat önce amplün teki patladı.nazar degdi mustafa vardır bi durum gündüz belli olur. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 4 Ağustos 2010 Paylaş 4 Ağustos 2010 Geçmiş olsun boşuna uğraşma gitti o ampul. Aynı mantıkla diğerinin de gitmesi yakındır. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ağustos 2010 Paylaş 4 Ağustos 2010 Şşin garibi akkor tellerinde sorun yok. Sağ sol yapıp denedim, tesisatta sorun yok ampulde sorun var. Gündüz gözüyle tekrara bakacam Ampülü sök,sökük vaziyette ampül soketini takıp enerji ver,ampül camına parmağınla tıklat,kopan yer sarsıntıdan temas eder görürsün nerden koptuğunu Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 4 Ağustos 2010 Paylaş 4 Ağustos 2010 Evet sarmal ksımdaymış kopuk Bu arda NBleri taktım +90 daha güzelmiş gerçekten Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Ağustos 2010 Paylaş 5 Ağustos 2010 Ampülü sök,sökük vaziyette ampül soketini takıp enerji ver,ampül camına parmağınla tıklat,kopan yer sarsıntıdan temas eder görürsün nerden koptuğunu Evde bozulan ampulleri bu şekilde onarırdım Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Süner 31 Ağustos 2010 Paylaş 31 Ağustos 2010 Bosch +90 ların ömrünü çok kısa buldum.3 ayda ömrünü tamaladı. ve bu 3 ay süresinde genelde gündüz yolculuk yaptım.Açıkçası ücretine göre ömrü çok kısa.Uygun ampül aramaya devam.keşke aracımda xenon takmak riskli olmasada mercek + Xenon yapabilsme. Yorum bağlantısı
Recommended Posts