Selçuk Keleş 3 Mart 2016 Paylaş 3 Mart 2016 NBR kullanıp ta memnun olmayan görmedim. Yorum bağlantısı
Sezer Vatansever 21 Mart 2016 Paylaş 21 Mart 2016 Merhaba arkadaşlar. Muayene için halojen farlarımı taktım hafta sonu 400km yapacağım. Farların içinden GE normal ampul çıktı. Bende bu 3 lamba arasında kaldım. Önceden nbp kullandım ampüller henüz patlamadı ama ampullerden biri fena kararmış durumda. Sizce hangi ampulu almalıyım bu kez night breaker almıyım diyorum, bosch 120 ve xtreme vision 130 arasında kararsızım. Tüm konuları okudum fakat yinede tam sonuca ulaşamadım yardımcı olabilir misiniz? Beyazlık benim için onemli degil yolu görmem önemli. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 29 Mart 2016 Paylaş 29 Mart 2016 On 20.03.2016 at 16:59, Sezer Vatansever yazdı: Merhaba arkadaşlar. Muayene için halojen farlarımı taktım hafta sonu 400km yapacağım. Farların içinden GE normal ampul çıktı. Bende bu 3 lamba arasında kaldım. Önceden nbp kullandım ampüller henüz patlamadı ama ampullerden biri fena kararmış durumda. Sizce hangi ampulu almalıyım bu kez night breaker almıyım diyorum, bosch 120 ve xtreme vision 130 arasında kararsızım. Tüm konuları okudum fakat yinede tam sonuca ulaşamadım yardımcı olabilir misiniz? Beyazlık benim için onemli degil yolu görmem önemli. Fiyatı uygun olanı al, aralarında performans olarak ciddi fark yok. Yorum bağlantısı
Üstüner Çalışır 19 Mayıs 2016 Paylaş 19 Mayıs 2016 Öncelikle tüm forum sakinlerine saygılar sevgiler,2011 model hyundai elantra aracımda kullandığım osram orjinal halojen farlar mevcut,ön camda film olduğu için aydınlatmasız ve karanlık yollar biraz sıkıntılı olabiliyor.Ampül değerlendirmelerinin yapıldığı konular çok eski olduğu için bazı fotoğraflarda sıkıntılar var açılmıyordu,bende bu yüzden yeni bir konu açma gereksinimi duydum.Bu ampülü kullanan abilerim,kardeşlerim bana fikir verebilir mi? Yağmurda ve gece aydınlatması şuan kullandığım osram orjinal ampüle göre gözle görülür ciddi anlamda fark yaratır mı?Ömürlerinin malesef kısa olduğunu öğrendim ama sağlık olsun performans olarak kaliteliyse ömür konusuna fazla takılmıyorum.Bu ampülü kullananlardan ricam fotoğraf paylaşımı ve bilgi paylaşımıdır şimdiden herkese çok teşekkürler... Yorum bağlantısı
Mehmet Bozz 20 Mayıs 2016 Paylaş 20 Mayıs 2016 Merhaba, performas ampulleri standart ampullere göre tabiki daha iyi aydınlatıyor ama öyle xenon gibi bir fark yaratmıyor. Ben Osram nightbreaker kullanmıştım standart osramlarımdan sonra memnun kalmıştım. Nightbreaker unlimitedı da değerlendirin derim. 2 Yorum bağlantısı
Üstüner Çalışır 20 Mayıs 2016 Paylaş 20 Mayıs 2016 11 saat önce, Mehmet Bozz yazdı: Merhaba, performas ampulleri standart ampullere göre tabiki daha iyi aydınlatıyor ama öyle xenon gibi bir fark yaratmıyor. Ben Osram nightbreaker kullanmıştım standart osramlarımdan sonra memnun kalmıştım. Nightbreaker unlimitedı da değerlendirin derim. Dediğiniz ampulu baktimda h7 için uygun fiyata bulamiyorum malesef philipsler daha uygun 60 65 arasi bulunuyor:) performans olarakta galiba hemen hemen hepsi aynıymış.Merak ettigim konulardan biri yağmurlu havada bi sorun yaratmıyor heralde hafif beyaz olması. Yorum bağlantısı
Yunus Emre Andaç 20 Mayıs 2016 Paylaş 20 Mayıs 2016 Bir saat önce, Üstüner Çalışır yazdı: Dediğiniz ampulu baktimda h7 için uygun fiyata bulamiyorum malesef philipsler daha uygun 60 65 arasi bulunuyor:) performans olarakta galiba hemen hemen hepsi aynıymış.Merak ettigim konulardan biri yağmurlu havada bi sorun yaratmıyor heralde hafif beyaz olması. Yaratmaz. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts