Sercan Ağaoğlu 1 Ocak 2010 Paylaş 1 Ocak 2010 Arkadaşlar bunları nasıl yapabiliriz acaba skylıne olmasa bile alttaki video da ki gibi nasıl olur ?? Normalda sadece sağ ve sol köşedekiler yanıyor bagaj kapağı üzerindekiler yanmıyor ve video da kiler yapmış biz nasıl yabailiriz acaba ?? Çok güzel olmuş bence şart Passat CC de var ancak güncel Passata koymamışlar Skıylıne gerek yok ama olursa güzel olur http://www.youtube.com/watch?v=zU9mhOde32Y...player_embeddedAsıl istediğim bu işte ?? Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven 1 Ocak 2010 Paylaş 1 Ocak 2010 Mikroişlemciyle olur.Ben Golf5inkileri öyle yaptım.Şstanbulda olsaydım benım için 3-4 saatlik işi vardı.Bagaj kapagındakilerle hem frene hem de parklara giriş yapman gerekli.Aracın park ve fren sigortası o kadar akımı çekmezse önce sigortayı büyültmen gerekli.Zor iş.Ama yapılması mümkün. Yorum bağlantısı
Sercan Ağaoğlu 12 Şubat 2010 Yazar Paylaş 12 Şubat 2010 Şlgin için teşekkür ederim biraz daha araştırayım Almanya'da yapanlar varmış hatta anlatımlı şekilde ama gerçekten zor gibi geldi, Yorum bağlantısı
Sercan Ağaoğlu 11 Nisan 2010 Yazar Paylaş 11 Nisan 2010 Bahsettiğim Skylıne Stop işlemi başka bir Passatta uygulandı çok uzun zamandır bunun üzerine çalışmalar varmış orjinal ledler döşendi ve sonuç harika oldu..Sol taraf kısık kaldı saat geç olduğu için pazartesiye bırakıldı o da ayarlanıcak Video:http://www.dailymotion.com/video/xcwgcx_vw...ssat-skyly_auto Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 12 Nisan 2010 Paylaş 12 Nisan 2010 Elinize sağlık ama orjinal hali bence daha şık duruyordu. Yorum bağlantısı
Can Akaltun 27 Nisan 2010 Paylaş 27 Nisan 2010 Hıc bosuna stopla ugrasmaya gerek yoktu ben kendı aracıma yaptım bılgısayara baglayıp ortadakılerı sondurdum arac yazılımı bunu desteklıyor zatenistanbul ıcı ısteyene yaparım hatta Yorum bağlantısı
Sercan Ağaoğlu 15 Haziran 2010 Yazar Paylaş 15 Haziran 2010 (düzenlendi) Hıc bosuna stopla ugrasmaya gerek yoktu ben kendı aracıma yaptım bılgısayara baglayıp ortadakılerı sondurdum arac yazılımı bunu desteklıyor zatenistanbul ıcı ısteyene yaparım hattaO dediğiniz zaten kod ile yapıldı normal stoplarda ancak Passatlarda bagaj kapağı üzerinde LED yok yani oralar yanmıyor onların içine LED döşendi....KOD İLE BÖYLE OLUYORLED DÖŞENDİKTEN SONRA 15 Haziran 2010 tarihinde Sercan A?ao?lu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oktay Toker 16 Haziran 2010 Paylaş 16 Haziran 2010 Hıc bosuna stopla ugrasmaya gerek yoktu ben kendı aracıma yaptım bılgısayara baglayıp ortadakılerı sondurdum arac yazılımı bunu desteklıyor zatenistanbul ıcı ısteyene yaparım hattabilgisayara baglantı türü rs232 olarakmı yoksa pic degişikligi ilemi yapıldı.araç yazılımını ne tür baglantı yaparak güncelleştiriyorsunuz.sadece servis yapabiliyor diye düşünüyordum.bu kadar basitmi baglantısı var.kısaca nasıl baglayıp program attınız. Yorum bağlantısı
Sercan Ağaoğlu 16 Haziran 2010 Yazar Paylaş 16 Haziran 2010 bilgisayara baglantı türü rs232 olarakmı yoksa pic degişikligi ilemi yapıldı.araç yazılımını ne tür baglantı yaparak güncelleştiriyorsunuz.sadece servis yapabiliyor diye düşünüyordum.bu kadar basitmi baglantısı var.kısaca nasıl baglayıp program attınız.Vag.Com kablosu var o kabloyu araçta bulunan girişe diğer ucunu USB girişini PC'ye bağlıyoruz.PC'de Vag.Com programı olmalı kabloyu araca bağladıktan sonra Program aracı görüyor ve araç ile ilgili tüm özellikler donanımlar bilgiler karşımıza çıkıyor Ardından Comfort menüsüne girerek orda ki ayaları değiştirebiliyorsunuz mesela yağmur yağınca camların kapanması kapıları açıp kapatırken DIT DIT ötmesi dönüşlerde sislerin yanması gibi özellikleri aktif edebiliyor veya kapatabiliyoruz Yorum bağlantısı
Oktay Toker 16 Haziran 2010 Paylaş 16 Haziran 2010 Vag.Com kablosu var o kabloyu araçta bulunan girişe diğer ucunu USB girişini PC'ye bağlıyoruz.PC'de Vag.Com programı olmalı kabloyu araca bağladıktan sonra Program aracı görüyor ve araç ile ilgili tüm özellikler donanımlar bilgiler karşımıza çıkıyor Ardından Comfort menüsüne girerek orda ki ayaları değiştirebiliyorsunuz mesela yağmur yağınca camların kapanması kapıları açıp kapatırken DIT DIT ötmesi dönüşlerde sislerin yanması gibi özellikleri aktif edebiliyor veya kapatabiliyoruz tşk.esas ögrenmek istedigim vag com kablo birimi adıda üstünde gibi ama com port tan baglatısı var galiba yada usb den , kablo arasındada küçük bir devrekabı olmalı diye düşünüyorum.bu kablo varsa dedigin gibi software ile hemen hemen her türlü ayara erişebilirsin Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven 12 Ağustos 2010 Paylaş 12 Ağustos 2010 çok güzel olmuş ya.Plakaya kaç ohmluk dirençler eklediniz Yorum bağlantısı
Enes Akgün 12 Ağustos 2010 Paylaş 12 Ağustos 2010 Plakalığa aynısından ben de taktım ama biraz mavimsi yanıyordu, çıkarıp kendim yapıp taktım. Aydınlatma olarak çok çok iyi değil ama beyazlığı çok güzel oldu.. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ağustos 2010 Paylaş 13 Ağustos 2010 Geri viteste kullandığın led zaten zayıf bir şey.Plaka ledleri daha iyi aydınlatır arkayı Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 13 Ağustos 2010 Paylaş 13 Ağustos 2010 (düzenlendi) Güzel olmuş. Geri vites aydınlatması yeterli oldumu? 13 Ağustos 2010 tarihinde H tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 13 Ağustos 2010 Paylaş 13 Ağustos 2010 Güzel olmuş. Geri vites aydınlatması yeterli oldumu?bunu ben de merak ediyorum. Yorum bağlantısı
Oktay Toker 13 Ağustos 2010 Paylaş 13 Ağustos 2010 Geri viteste kullandığın led zaten zayıf bir şey.Plaka ledleri daha iyi aydınlatır arkayı +1dar açılı 3mm lik ledlerde zor bu iş.plakalıga kullandıgın daha iyi olur. Yorum bağlantısı
Oktay Toker 13 Ağustos 2010 Paylaş 13 Ağustos 2010 bence reflektörün payı büyük .normal bi stop olsa bu şekilde ışık verecegini düşünemiyorum. Yorum bağlantısı
Fatih Özbaş1679652583 14 Ağustos 2010 Paylaş 14 Ağustos 2010 bilmiyorum başka bir araçta denemedim ama cidden hoş ışık veriyor sis lambasınada takacaktım ama göz almadığı için takmaktan vazgeçtim hem arıza ışığı yaktı sis lambasındabu ledlerin aynısından ben de araç iç aydınlatmasına ve plakalara kullanmıştım. ben de Ahmet Beyden almıştım. maşallah 2 yıldır kullanıyorum bir sorun yok. başka ledler kullanan arkadaşlar patlamalarından şikayet ediyorlarken benim 2 yıl oldu kullanıyorum. herkese tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Oktay Toker 14 Ağustos 2010 Paylaş 14 Ağustos 2010 benim daha 1 ayım dolmadı ama ledler voltaj dengeleme sorunu yaşıyor araba çalışırken bunun için bir çalışma yapmam gerekiyor. fikri olan varmıarkadaşlar bu hazır ledlerde ledlere baglı olan drenç degeri sınırda takılıyor imkanınız varsa bu drenç degerlerini biraz yükseltin yada artı eksi girişine çok küçük köprü diodlar var onlardan takın en saglıklısı bu olucaktır.çinliler yüksek ışık versin diye drenç degerini düşük tutuyor ve zaten ledleri standard dışı çalışıyor. Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven 17 Ağustos 2010 Paylaş 17 Ağustos 2010 1N4001'e ilave olarak SMD yani minik dirençler olması lazım Yorum bağlantısı
Oktay Toker 17 Ağustos 2010 Paylaş 17 Ağustos 2010 1N4001'e ilave olarak SMD yani minik dirençler olması lazım4 seri baglıysa drence gerek yok 4001 de seridir al sana 12.50volt akü voltajı düşüyor yani.saglıksız yapı.drenç muhakkak olmazsa olmaz bir parça ledler için. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Ağustos 2010 Paylaş 18 Ağustos 2010 benim plakalıkta sorun yok fakat güneşliklerde sorun var voltaj dalgalanması yapıyor bnu 3 arkadaşım daha söyledi bunun için şu 14 volt dengeleyici bir alet var 3 tırnaklı onumu kullanmam gerekiyor.?Voltajı dengelemek istiyorsanız, 7809 veya 7812 kullanıp devreyi de buna göre hazırlamak lazım.. Ben, üşengeçliğimi üstümden atar da yeni bir şeyler yapmaya karar verirsem, 7809 ile çalışacağım.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Ağustos 2010 Paylaş 18 Ağustos 2010 veya 7810Olabilir ve mantıklı.. Kullanacağım led 3,4 volt falan olursa, tadından yenmez bir voltaj olur.. Yorum bağlantısı
Oktay Toker 18 Ağustos 2010 Paylaş 18 Ağustos 2010 Olabilir ve mantıklı.. Kullanacağım led 3,4 volt falan olursa, tadından yenmez bir voltaj olur..kaliteli olan mantar ve flux ledler çalışıyor ama yinde azda olsa riskli voltaj degeri 3.40 testlerim mevcut hatırlayan arkadaşlar vardır,drenç muhakkak kullanılmalı deger küçükte olsa olmalı sigortası sonuçta.7810 iyi bir voltaj degeri. Yorum bağlantısı
Recommended Posts