Uğur Kamil 10 Mart 2011 Paylaş 10 Mart 2011 3 tane led geri vites lambası olarak yeterli gelicekmi? üstelik tek gri vites lambası mevcut...Sislambasına bayıldım 3. led yerine dudak şekline benzeyen 3 tane küçük led taksan görenler korkar Yorum bağlantısı
Fatih Özbaş1679652583 10 Mart 2011 Paylaş 10 Mart 2011 Alüminyum plaketi evdeki elektrikli ocağın üzerine koy. Plaka ısınıca direk ledleri lemihle. Havyaya gerek yok.Ancak yanında mermer gibi soğuk nesne olsun.Ledleri lehimler lehimlemez soğutmalısınki bozulmasınlar.çok iyi fikir hakikaten geçen sene zar zor lehimlemiştim artık Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 10 Mart 2011 Paylaş 10 Mart 2011 (düzenlendi) Şimdi bu sis ve geri vites orjinalde nasıl. Bana azıcık bi anlatsan şu meseleyi. Okuyorum bakamıyorum ama anlayamıyor ve göremiyorum. 10 Mart 2011 tarihinde H tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 10 Mart 2011 Paylaş 10 Mart 2011 Sol ic stopta sis var abi sag ic stopda geri vites ic stoplarda led yoktu led yaptm geri ve sisede power led koydum 1w led koydum 40 derece lensli1. Maliyeti nekadar tuttu?2. Aydınlatma resimlerini görme imkanımız varmı? özelliklede geri vitesinkini... Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 10 Mart 2011 Paylaş 10 Mart 2011 (düzenlendi) kırmızı 2 led olmasına ragmen daha fazla ışık yapıyor gibi geldi bana...Beyazın renk tonu çok güzel ama Boya yerine kırmızı film daha iyi olmazmı? 10 Mart 2011 tarihinde U?ur Kamil tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 10 Mart 2011 Paylaş 10 Mart 2011 Değişecek gibi ise cama para vermek mantıklı değil tabiki. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 12 Mart 2011 Paylaş 12 Mart 2011 eline sağlık güzel olmuş, orjinal gibi duruyor... Yorum bağlantısı
Vural Dumlu 12 Mart 2011 Paylaş 12 Mart 2011 eline sağlık güzel olmuş, orjinal gibi duruyor...Evet orjinal gibi.. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 12 Mart 2011 Paylaş 12 Mart 2011 Kapatınca silikonlar görünüp kötü bir görüntü oluşturmazsa gayet güzel bir iş çıkmış olacak. Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven 12 Mart 2011 Paylaş 12 Mart 2011 Yok problem olmaz.Yalnız montajını yapmadan önce su alıp almadıgını bi kontrol etsen iyi olur Yorum bağlantısı
Fatih Özbaş1679652583 13 Mart 2011 Paylaş 13 Mart 2011 (düzenlendi) hayırlı olsun Bektaş. güle güle kullan. çok güzel görünüyor maşallah. gece karanlıkta çekilen fotoğraf ve videolarını bekliyoruz...takmış olduğun sürücü devresi hem regulatör görevi görüyor hem de 24V ile de çalışabiliyor... 13 Mart 2011 tarihinde Fatih tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 13 Mart 2011 Paylaş 13 Mart 2011 Güzel olmuş, daha önce söyledigim gibi orjinal gibi olmuş Kırık stop lambasına kırmızı film çekerseniz fazla dikkat çekmez bence + ortadaki beyaz alanlarıda siyah film çekin Bu gün arkadaşlarla toplanmıştık beyaz bi jetta geldi onda söyledigim şekildeydi çok hoş turuyordu. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 13 Mart 2011 Paylaş 13 Mart 2011 bu filmden alıcam bende sahibinden.com da gördüm ama başka satan biyer varmıdır? ben internet alışverişini sevmeyen biriyim çünki.şu stopu kaskodan değiştirmeye çalışıcam.Reklamcılarda bulabilirsin ben reklamcıda yaptırdım geri vites lambasını ücrette istemedi bozuk para varsa ver yoksa canın sağolsun dedi... Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 13 Mart 2011 Paylaş 13 Mart 2011 Az önce gidip geri vitesleri test ettim aydınlatmasında %40 falan düşüş olmuş sokaklambası olan yer oldugu için görüşü nekadar azaltıgını anlayamadım.Sokaklambası olmayan karanlık ortamda görüş mesafesini test edicem eğer görüşü zorlaştırıyorsa filmleri sökücem. Eğer benım gibi geri vites lambasına sık sık ihtiyaç duyan biriysen siyah film çekme olayından vazgeç Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 13 Mart 2011 Paylaş 13 Mart 2011 Çok hoş olmuş. Emeklerine sağlık. Filmi yaptır bence. Yaptır ki farkın farkedilsin. Kırık stop camına gelince bu kadar uğraştın bence buna altan usta bir cam yapsın. Araba satılacak dahi olsa yine de yaptır. Ortaya güzel bir iş çıktı bu kadarcık şeyden sakınma. Çünkü camın şekli işçiliği uğraştıracak gibi değil. Daha önce belirttiğim rakamı tutmaz. Yorum bağlantısı
Zafer Topçu1679652592 13 Mart 2011 Paylaş 13 Mart 2011 parklarda olan led nasıl birşey,T10 olanlardan mı? T10 ise bunun satıldığı linki verebilir misiniz? Yorum bağlantısı
Deniz Kadıoğlu 14 Mart 2011 Paylaş 14 Mart 2011 (düzenlendi) ben zaten kırmızı yapmayı düşünüyorum yarın vag com ile işim var sanayi ye inicem orda altan ustanın şubesi var oraya sorucam boyamamı yoksa film mi diye hangisini uygun görürse usta onu uygularım. bu arada jettanın çıkma stoplarını bulmaya çalıştım istanbulda bir allahın kulunda yok.hocam jetta stoplarını ebay.de adresinden açık arttırmayla alabilirsin, dış çifti 30-35 euro'ya bulunabiliyor, kargoyla beraber 75 euro ödeniyor, tabi girdiğin açık arttırmaya da bağlı olarak daha düşük veya yüksek fiyattan alma şansın da var. Jetta stoplarını bilmem ama Passat stoplarının dış tekine doğuş 174 lira fiyat istiyor, Jetta stoplarının fiyatı da buna yakındır. Uzun lafın kısası ebay.de güzel bir alternatif. 14 Mart 2011 tarihinde Deniz Kad?o?lu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 14 Mart 2011 Paylaş 14 Mart 2011 Parklar biraz parlakmı yanıyor yoksa resimlerdemi öyle çıkmış??vw'nin yeni nesil araçlarında ençok sevdigim olaylardan bitanesi bilgisayara baglayarak istedigin ışık üzerinde istedign değişikligi yapabiliyorsun Plaka lambasının birine ne oldu? nazarlık olsun diye birinimi söktün Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 14 Mart 2011 Paylaş 14 Mart 2011 (düzenlendi) Bana da öyle geldi. Eşit değil gibi resimde..Bu arada 174 lira passat stobu bana fazla gelmedi. 14 Mart 2011 tarihinde H tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mart 2011 Paylaş 14 Mart 2011 Bektaş kafan bulanmasın diye hiç çıtlatmadım. Nasılsa bitirdin yazayım. Kullandığın ledlerin aynı gövdede üç renklisi var. Yansıtıcı camı beyaz olupta sinyal fren yapsaydın tadından yenmezdi. (Land Rover hesabı )Bunada diyecek sözümüz yok tabiki.. Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven 14 Mart 2011 Paylaş 14 Mart 2011 Bektaş bu vag-com 2005 Transporter'a da olur mu?Nedir bu şey kablosu kaç liradır?2005 transportera yarın tek duy ampülle amerikan park +azalarak sönen follow me home yapıcaz.Vag-comla halledilebiliyorsa başka işlerim oldugundan açıkçası ugraşmak istemiyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts