Emrah İzkü 2 Ocak 2009 Yazar Paylaş 2 Ocak 2009 evet senin aracını görmüşüm.ana caddenin yan tarafındaydı.uzaktan içine doğru bakmıştım içinde çalışma var gibiydi evet kendi el yapımım fiber göğüs + şifreli çalıştırma + ledli gösterge paneli + performan göstergeler vs bu linkteki videodan izleyebilirsin.http://video.google.com/videoplay?docid=-3...;q=nexus+falcon Yorum bağlantısı
Kadir Eren1679652583 7 Mart 2009 Paylaş 7 Mart 2009 (düzenlendi) ................... 15 Ağustos 2010 tarihinde Kadir Eren tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 7 Mart 2009 Paylaş 7 Mart 2009 O far mercekli ya da angel'lı olarak üretilmiyor. Farı açıp sonradan takıyorlar. Yorum bağlantısı
Kadir Eren1679652583 7 Mart 2009 Paylaş 7 Mart 2009 (düzenlendi) ................ 15 Ağustos 2010 tarihinde Kadir Eren tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Kadir Eren1679652583 7 Mart 2009 Paylaş 7 Mart 2009 (düzenlendi) ..................... 15 Ağustos 2010 tarihinde Kadir Eren tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serdar Döngelli 7 Mart 2009 Paylaş 7 Mart 2009 o paraya sen ancak bunu alırsın kardeşim http://urun.gittigidiyor.com/Ayfar-Tofas-A...0QQidZZ15702311 hatta 60 ytl ye alamazsın bile çünkü 84 ytl yapıyor eger bulursan 60 ytlye mercekli bende alayım bi tane Yorum bağlantısı
Murat Şen 7 Mart 2009 Paylaş 7 Mart 2009 yaklaşık olarak maliyet:valeo d2s mercek 50 tl desekBir çift far: 84 tlxenon kit 300 tlangel eye : 50 tlmercek kapaklari:20 tlcivata silikon ıvır zıwır ,boya 50 tl desenaşagı yukari maliyet bu oluyor Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 8 Mart 2009 Paylaş 8 Mart 2009 ankarada nerede yaptırabilirim ama yukarıdaki gibi uçuk fiyat vermeyin ben en fazla çifti sinyal dahil olmaya bilir 60 tl verbilim ben 14 yaşındayım kendi biriktirdiğim para ile yaptıracam tahminim kadarıyla merceksiz olursa ucuz olur hemde xenon yerine xenon görünümlü far takarım hem ucuz hemde güzel olur bence dimi Foruma 18'den küçüklerin üye olması yasaktır.Hadi bunu geçtim, bu senin tek başına yaptırabileceğin bir şey değil. Araç sahibi ile bütçenizi ayarlayın. Yorum bağlantısı
Güven Özer 22 Haziran 2009 Paylaş 22 Haziran 2009 Herkese merhaba konuları uzun zamandır takip ediyorum.Sizlerden cesaret alarak eser marka far aldım.Bunun yanıda gerekli olan mecek vs.Önce xenon kiti merceksiz denemek istedim.Farları Ayar cihazında kontrol ettirdim Farlarda odak sorunu görüldü.Xenonları çıkarıp H7 Ampul taktırdım aynı sorun devam etti.Şimdi kısalara mercek taksak uznlardadamı aynı sorun olacak.Bu farları kullanan arkadaşlarda bu konudan şikayetçide bahsetmiyorlarmı.Ben üreticiyede meiller attım ama çevap verilmiyor.Ben gösteriş değil sizin gibi görüşümü iyileştirmek istiyorum.Forumdaki bu işi yapan montaj yapan arkadaşlardan yardım isteyeceğim onlar montajı yapabilirlerse bu iş olacak yoksa rafa kaldıracağız herhalde.DEĞERLŞ GÖRÜŞLERŞNŞZŞ BEKLŞYORUM"Şunuda belirtmeden geçemeyeceğim sanayideki elektirkçiler Tak H4 kit uğraşma diyorlar bu desenli camlara bu kiti takanları karşımızda görünce içimizden ne geçtiğini sorduğumda dut yemiş bülbül oluyorlar çoğunluk bu xenon işini gösteriş olrak görüyor" Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 23 Haziran 2009 Paylaş 23 Haziran 2009 Yapmak istediğin montajın örnek resimleri bu konuda var, önce konuyu baştan aşağı okumalısın. Kısa için bi-xenon mercek mi aldın ? O zaman uzunların da xenon olur ve içteki uzun yuvasını kafana takmana gerek kalmaz. Kiti ne şekilde takarsan tak düzgün sonuç elde edemezsin bunu sen de görmüşsün. Yorum bağlantısı
Güven Özer 23 Haziran 2009 Paylaş 23 Haziran 2009 Yorumunuz ve uyarınız için tşk.Bu konuyu daha önce incelemiştim ve kesin kararımı bu konu üzerine vermiştim ancak bahsetilen yeni nesil H7 farlarda odaklama sorunları var.Normal ampulle dahi far ayar çihazında ayar tutmuyor.Sanki gösteriş için yapılmış gibiler.Ben Veleo H7 mecek ve Sizlerin bahsettiğiniz gerekli malzemeleri temin ettim.Ancak merceği taksam dahi uzunlarda sorunlar yaşayacağım.Ben bunları hesaba katmamıştım.Benim en çok takıntı yaptığım şey bu farlardaki otaklama sorunu, nasıl oluyorda bu farlar bu şekilde satılıyor. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 23 Haziran 2009 Paylaş 23 Haziran 2009 Farlardan birinin kısa ve uzun ışık deseninin duvar resmini 10 metreden çekip gönderirsen yorumlayabiliriz. Yan sanayi ürünlerin kalite problemleri olabiliyor. Ama sonuçta belli standartları da sağlamak zorundalar. Yorum bağlantısı
Güven Özer 23 Haziran 2009 Paylaş 23 Haziran 2009 Resim çekmek aklıma gelmedi.Ama müsayit olduğumda farları tekrar takıp resim koyarım.Farları taktığım gün söktüm.Kimseye rahatsızlık vermek istemem. Yorum bağlantısı
Halil Şahin1679652584 23 Haziran 2009 Paylaş 23 Haziran 2009 Yorumunuz ve uyarınız için tşk.Bu konuyu daha önce incelemiştim ve kesin kararımı bu konu üzerine vermiştim ancak bahsetilen yeni nesil H7 farlarda odaklama sorunları var.Normal ampulle dahi far ayar çihazında ayar tutmuyor.Sanki gösteriş için yapılmış gibiler.Ben Veleo H7 mecek ve Sizlerin bahsettiğiniz gerekli malzemeleri temin ettim.Ancak merceği taksam dahi uzunlarda sorunlar yaşayacağım.Ben bunları hesaba katmamıştım.Benim en çok takıntı yaptığım şey bu farlardaki otaklama sorunu, nasıl oluyorda bu farlar bu şekilde satılıyor.keske bi xenon mercek kullansaydınız eğer uygulamaya başlamadıysanız mercekleri bi-xenon kullanın derim..uzun kısa da sorun yaşamazsınız.. Yorum bağlantısı
Güven Özer 23 Haziran 2009 Paylaş 23 Haziran 2009 Şlginize tşk.Elimdeki mercekleri satma yada değiştirme imkanım olursa bunu düşüneceğim doğru söylüyorsunuz bu şekilde ayar sorunumda olmaz.Bu işi kurcaladıkça değişik sorun ve cevaplar çıkıyor.Ben görüşümü iyileştirmenin bukadar zor olacağını düşünmemiştim. Yorum bağlantısı
Güven Özer 28 Haziran 2009 Paylaş 28 Haziran 2009 Farlarımı "romeoilker" Profilli arkadaşa emanet etmeye karar verdim.Elime ulaştıklarında sizlele paylaşırım. Yorum bağlantısı
Misafir 29 Haziran 2009 Paylaş 29 Haziran 2009 (düzenlendi) şimdi arkadaşlar ben bu tip bi far alıp içini açmak ve angel koymak isitiyorum belki kendi emegim olsun diye aklımada bişey geldi madem açıyorum içini birde mercek koysak sonra birde xenon almam gereken mercek ne olmalı marka model olarak yani işlemi bitirip farı taktıktan sonra karşıdan gelen araçlardan küfür yemeden kulanabilmek için bir yolu varmı H7 mercekle birlikte xenon olabilir.Hatta h7 merceği bi-halojen alabilirsin.(hella bi-halojen mercek)d2S mercekle birlikte yaparsan 10 numara olur.Yine bi-xenon kullanmalısın.(hella bi-xenon mercek,bosch yada valeo olabilir)Senin şu anki farlarında hem kısalar hemde uzunlar tam bir facia.Bu nedenle xenon kullandığında bi-xenonu tercih et derim.Çok güzel sonuç alacaksın. 29 Haziran 2009 tarihinde Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest cakcagan 6 Temmuz 2009 Paylaş 6 Temmuz 2009 Arkadaşlar 97 Model Eser Marka Çiftli farı olan Bir Şahin im var. 8000K Texon Marka H7 Xenon Takılı. Hiç Memnun Degilim.(normal holojen ampule oranla %100 artış oldu ama) Çok Dagınık Bir Işık Sistemine Sahip. Karşıdan Gelen Sürücüleri Rahatsız Ettigi Kanagatindeyim. Ve Bunun İçin Mercek Modifiyesi yapmak İstiyorum Ama. Ne Lazım, Nerden Alınır, Nasıl Yapılır Az Bir Bilgim var Ama Yinede Sizlerden Gelecek Bilgilerede İhtiyacım Var. İlk Etapta Mercek Olarak Hangisini Almak Lazım Hangisinin Aydınlatması Daha Düzgün , Hangisi Daha Ucuz , ve En Önemlisi Hangisi Benim Aracıma Uygun. Fara Montajtan Sonra Nasıl Ayar Yapılır. Ve Nekadara Mal Olur... Far İnternetten temsili, Bir Fotodur... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Temmuz 2009 Paylaş 7 Temmuz 2009 (düzenlendi) Bence küçük bir mercek lazım sana... Valeo olabilir.. Mercek,Merceğe uygun ampul Ve onu çalıştıracak balast.. kesiciler yapıştırıcılar lazım.. 7 Temmuz 2009 tarihinde Mehmet Ozyurek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 7 Temmuz 2009 Paylaş 7 Temmuz 2009 El yapımı bir işe girişeceğinden "aracıma uygun" kriterini eliyoruz ilk başta, çünkü sen uygun hale getirmelisin. Şu anda H7 kit kullandığın için tekrar masraf yapmadan kullanabileceğin uygun mercek valeo H7 mercek olucaktır. Farın zaten büyük olduğu için sığma sorunu olmaz. Bütün sorularının cevapları forumda ve web sitesinde bolca var biraz dolaşmalı ve okumalısın. Modele özgü herşey tek başlıkta topladığımız için öncelikle bu konuyu baştan sona okuyarak önceki uygulamaları resimlerle incelemen mümkün. Üyelerimizden butcher ve romeoilker mercek ve diğer lazım olacak malzemeler konusunda sana ürün temin edebilir ve bilgi verebilirler. Seviye ayarını http://www.geceucusu.com/index.php?showtopic=2417 linkinden yapabilirsin ancak merceği düzgün konumlandırabilmen için şu anki konumunu duvarda işaretleyip merceğin ışığını da o noktaya göre hizalayarak yerleştirmen gerekir. Yorum bağlantısı
Güven Özer 10 Temmuz 2009 Paylaş 10 Temmuz 2009 (düzenlendi) Romeoilker arkadaşın yaptığı farlarım.Takartaknaz sizlerle paylaşıyorum.Daha yoltesti yapma fırsatım olmadı. 10 Temmuz 2009 tarihinde Falcon93 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Temmuz 2009 Paylaş 11 Temmuz 2009 Şlker yaptıysa.. Yapmıştır.. Güle güle kullanın... Yorum bağlantısı
Misafir 11 Temmuz 2009 Paylaş 11 Temmuz 2009 Romeoilker arkadaşın yaptığı farlarım.Takartaknaz sizlerle paylaşıyorum.Daha yoltesti yapma fırsatım olmadı.Bu ampüller kaç milyon kelvin yahu Yorum bağlantısı
Güven Özer 12 Temmuz 2009 Paylaş 12 Temmuz 2009 (düzenlendi) Yorumunuz Şçin Tşk.6000 K Niye sorduğunu merak ettim.Tuhaflıkmı var?Görüşlerinizi bekliyorum. 12 Temmuz 2009 tarihinde Falcon93 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts