İçeriğe Yönlendir

Doğan / Şahin'e xenon mercek + angel eye + far karartma

Emrah İzkü

Recommended Posts

Yorumunuz Şçin Tşk.6000 K Niye sorduğunu merak ettim.Tuhaflıkmı var?Görüşlerinizi bekliyorum.

Banada 12000k gibi geldi.Mor yanıyor.6000k beyaz olur.Acaba makinamı farklı çekmiş?

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Güven Özer
(düzenlendi)

Yukardaki şahin aracın farlarını Romeoilker arkadaşımız yaptı.Ayrıntılı resimlerde ekledim hiç bisorunu yok farların.Kendisiyle irtibata geçmeni öneririm.67 Plkalı şahin

post-3472-1248272868_thumb.jpg

tarihinde Falcon93 tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Guest cakcagan

Arkadaşlar Bende Kendi Çapımda Bişiler Yapmaya Çalıştım. Çokda Güzel Bir Çalışma Çıktı Ortaya. Eser Çiftli Far Kullanıyodum Texon 8000 K Xenon Takılı Şdi. Ama Önümden Çok Her Yer Aydınlanıyodu. Bunun Şçin Çalışmalara Başladım Ve Şlk Olarak Merceklerle Başladım. Romeoilker Abimizden 20 Liraya H7 Valeo Mercek Aldım Çerçeveler Dahil Ama Bana Kargo Dahil 29 Tl ye Geldi. 26 Lira Angel, 5 Lira Angel Şçin kaliteli Led, Silikon 4 Lira , Epoxi 7 Lira. Farları Söktüm Camları Beni Korkutuyor Şdi Çıkmazsa Die Ama Biri Farı Sökerken Kendi Çıktı Diyerini Şse Maket Bıçagı Şle 2 Dakkada Çıkardım. Farı Komple Parçaladım ve Temizce Yıkadım. Mercekleri Fara Yerleştirecek Kadar Delik Açtım. Mercekleri Traşladım. Ve Boş Bir Günde Mercekleri Far Arcın Üzerinde Şken Ayarlı Bir Şekilde Tutturdum Ve Epoxi Şle Sabitledim. Daha Sonra Angel Montajı Felan Derken Farı Silikonlayıp Kapattım. Şuan Aracımda 3 Haftadır Kullanıyorum Ve Çok Memnunum. Resimlerin Hepsini Site Kabul Etmiyor Bunun Şçin Linkleri Koyuyorum Bakabilirsiniz.

23561010.jpg

54200062.jpg

59469598.jpg

32856224.jpg

17429280.jpg

40008983.jpg

26051720.jpg

54733069.jpg

94676172.jpg

68456071.jpg

20137608.jpg

92695190.jpg

31437112.jpg

16279472.jpg

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Angelları ben sevmiyorum ama...

Çok güzel bir çalışma olmuş.. Far çok yakışmış.. Güle güle kullanın...

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Ahanda bi Şahin çalışmasıda benden.Merceğimiz Hella bi-xenon (starex'den çıkanlar)

Şimdiden söyliyeyim,d2s kiti henüz almadık.Geçici olarak h7 NB ampülü d2s'in yerine geçicek şekilde yapıp farı topladım.Aydınlatma doğal olarak zayıf ancak kesilme ve ışık dağılımı yok.Gece resimleride xenon takılınca çekilip,halojen ve xenon farkınında görülmesini sağlayacak.

tarihinde Misafir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Yahu bu kuş serisi diğer araçları sollıycak bu gidişle. Farın içi beyaz olsa nasıl olurdu acaba ?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
(düzenlendi)

Sadece değişim zevki ve kendinyap işler işin için bile ideal bir araçtır Kuş serisi.

tarihinde kamikaze34 tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serdar Döngelli

anlaşıldı artık bizde soyunacaz bu işe kendi mercekli farımızı kendimiz yapacaz sanırım ama ben o merceklerin odak noktasını şuanki bilgimle tuttura bileceğimi sanmıyorum biri saga biri sola bakar yada aşa yukarı sanırım detaylı bi resimli anlatım falan olsa güzel olurdu

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş
anlaşıldı artık bizde soyunacaz bu işe kendi mercekli farımızı kendimiz yapacaz sanırım ama ben o merceklerin odak noktasını şuanki bilgimle tuttura bileceğimi sanmıyorum biri saga biri sola bakar yada aşa yukarı sanırım detaylı bi resimli anlatım falan olsa güzel olurdu

http://www.geceucusu.com/index.php?showtopic=1875

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Emre Kara1679652585

ya nasil irtibata gecerim ve maliyeti nekadar mercekli doğan firinin örene bilirmiyim kim yardimci olacak daha yeniyimde

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş
ya nasil irtibata gecerim ve maliyeti nekadar mercekli doğan firinin örene bilirmiyim kim yardimci olacak daha yeniyimde

Yaptırmayı düşünüyorsan romeoilker ile özel mesajla temasa geçip fiyat alabilirsin.

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Güven Özer
(düzenlendi)

Aracıma forumdan aldığım destek ve ilker kardeşimizin elbecerisiyle mercekli zenon montajı yapmıştım.Şimdide aynı performansı sisli havada yaşamak için sis farlarıma mercek buna uygun ampul takmak istiyorum sarı yanması önemli değil gösteriş amaçlı montaj olmayacak.Bu konudaki fikirlerinizi bekliyorum.Herkese şimdiden teşekkürler.

tarihinde Voltron tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Sis farın desenli camlara sahip. Merceği o camın arkasına koyarsan performansı kötü olur. Farklı bir far kullanman lazım hem uyacak hem de mercekli olacak. Dikdörtgen olarak da bulman biraz zor.

Yorum bağlantısı
Güven Özer

Üzerindeki farlara benyezeyen bildiğiniz daha kaliteli farlar varmı?Yada ampulleri değiştirsek .Üzerindekilerin yanmaktan başka bişeye yaramadığını düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Hepsi de güzel olmuş.. Ellerinize sağlık...

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş
Üzerindeki farlara benyezeyen bildiğiniz daha kaliteli farlar varmı?Yada ampulleri değiştirsek .Üzerindekilerin yanmaktan başka bişeye yaramadığını düşünüyorum.

Kaliteli olsun istiyosan hella'nın sis lambalarından araştır.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...