Nuri Genç1679652589 15 Ocak 2012 Paylaş 15 Ocak 2012 Ben xenon için düşünüyordum merceği.4300k ya da 6000k için.Bunlara uygun bir H7 mercek var mı? Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 15 Ocak 2012 Paylaş 15 Ocak 2012 (düzenlendi) Ben xenon için düşünüyordum merceği.4300k ya da 6000k için.Bunlara uygun bir H7 mercek var mı?H7 mercek sadece halojen ampuller için üretilir... 15 Ocak 2012 tarihinde Mahmut Akbulut tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Nuri Genç1679652589 15 Ocak 2012 Paylaş 15 Ocak 2012 (düzenlendi) Dediğiniz gibi gerçek xenon d1s-d2s ama kitleri çok pahalı geldi bana.6000k nın üstüne çıkmayacağım hiç olmazsa şuanki halojen halinden iyi gösterir.Xenonda en iyi performansı verecek mercek var mıdır yoksa hepsi birbirine yakın mıdır?Bosch H7 ler nasıldır BMW nin kullandığı? 15 Ocak 2012 tarihinde Nuri Genç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 15 Ocak 2012 Paylaş 15 Ocak 2012 Dediğiniz gibi gerçek xenon d1s-d2s ama kitleri çok pahalı geldi bana.6000k nın üstüne çıkmayacağım hiç olmazsa şuanki halojen halinden iyi gösterir.Bosch H7 ler nasıldır BMW nin kullandığı?Nuri bey valoe H7 mercekler çok pahalı değil çiftini 20-30 tl ye satıyorlar,alın mercekleri montaj yapmadan önce performans ampul takarak karanlık biryerde yola tutun aydınlatma ve kesilme çizgilerini kontrol edin eğer tatmin etmezse bu işlemi xenon kit takarak tekrarlayın hangisi içinize sinerse onu uygularsınız... Yorum bağlantısı
Nuri Genç1679652589 15 Ocak 2012 Paylaş 15 Ocak 2012 Nuri bey valoe H7 mercekler çok pahalı değil çiftini 20-30 tl ye satıyorlar,alın mercekleri montaj yapmadan önce performans ampul takarak karanlık biryerde yola tutun aydınlatma ve kesilme çizgilerini kontrol edin eğer tatmin etmezse bu işlemi xenon kit takarak tekrarlayın hangisi içinize sinerse onu uygularsınız... Evet H7 ler fazla pahalı değil.Tüm markaların performansı aynıysa araştırmaya gerek yok herhangi bir marka valeo,hella ya da bosch alınabilir.Piyasadaki tüm kapaklar bunlara uyar mı yoksa özel kapakları mı var herbirinin? Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 15 Ocak 2012 Paylaş 15 Ocak 2012 Evet H7 ler fazla pahalı değil.Tüm markaların performansı aynıysa araştırmaya gerek yok herhangi bir marka valeo,hella ya da bosch alınabilir.Piyasadaki tüm kapaklar bunlara uyar mı yoksa özel kapakları mı var herbirinin?Mercek temin ettiğiniz yerde mutlaka farklı kapak çeşitleri vardır reflektörünüze uyacak modeli alırsınız... Yorum bağlantısı
Nuri Genç1679652589 16 Ocak 2012 Paylaş 16 Ocak 2012 (düzenlendi) Şu fotodakiler değil mi dediğiniz mercekler?Aslında benim için merceğin küçük ya da büyük olması farketmez yeterki performansı iyi olsun.Tavsiyeniz için sağolsun araştıracağım.Kapak konusunda da tavsiyede bulunur musunuz?Şu hoşuma gitti uyar mı acaba H11 e? 16 Ocak 2012 tarihinde Nuri Genç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Nuri Genç1679652589 16 Ocak 2012 Paylaş 16 Ocak 2012 mercedes kapağı gibi duruyor ama tam çözemedim olur heralde denemek lazım en iyisi öyledir evet bu mercekden bahsediyorum kesilme çizgiside çok nettirTeşekkür ederim o zaman H11 daha mantıklı.Hem boyutu küçük hem de odaklanması h7 ye göre iyi. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 29 Şubat 2012 Paylaş 29 Şubat 2012 Elimde şu far seti ve kit var. Bir abim hediye etti. Bunları bu haliyle takmayı düşünmüyorum, merceğin önemini anladım, biliyorum Bu takımı Doğan SLX'e mercek ile monte etmek istiyorum. Galiba bana gerekli olan şey bir çift mercek. Geri kalanı işçilik ve montaj. Nasıl bir mercek almalıyım, nereden bulabilirim, ne önerirsiniz? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Şubat 2012 Paylaş 29 Şubat 2012 sahibinden.com'a bak.. bixenon mercekleri araştır.. hella bosch olabilir... Xenon mercek al.. Halojen mercek alma.. Yorum bağlantısı
Misafir 29 Şubat 2012 Paylaş 29 Şubat 2012 Zafer benim elemanında bu farları olan araçtan vardı. Hella klasik bi-xenon takmıştım.Senin yerinde olsam, Yeni nesil Hella bi-xenon mercek takardım. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 29 Şubat 2012 Paylaş 29 Şubat 2012 sahibinden.com'a bak..bixenon mercekleri araştır..hella bosch olabilir...Xenon mercek al.. Halojen mercek alma..sahibinden'de 2-3 ilan var abi. Bi-xenon mercek satan. Her türlü bi-xenon mercek uyar mı şimdi buna? D1S-D2S falan yazıyor, bendeki kitteki ampullerde H7 yazıyor.Zafer benim elemanında bu farları olan araçtan vardı. Hella klasik bi-xenon takmıştım.Senin yerinde olsam, Yeni nesil Hella bi-xenon mercek takardım.Abi seni bu konuyla ilgili telefonla rahatsız edecektim ancak bir türlü nasip olmadı işten güçten. Çok fazla maliyet tutsun istemiyorum abi, standart birşey olsun.Esasen konuya da hiç hakim değilim, yani çok bir bilgim de yok. Anladığım kadarıyla, bi-xenon mercek alınacak, farlar kesilip, monte edilecek. Başka bir işlem yapılmayacak galiba. Yorum bağlantısı
Misafir 29 Şubat 2012 Paylaş 29 Şubat 2012 Zafer kaba hesapla 400 tl'yi bulur. ( mercek, kapak, oem balast ve oem çıkma ampül ) Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 29 Şubat 2012 Paylaş 29 Şubat 2012 Zafer kaba hesapla 400 tl'yi bulur. ( mercek, kapak, oem balast ve oem çıkma ampül )Abo.. Abi balast dediğin yukarıdaki resimde XENON kutusunun sağındaki solundaki şeyler değil mi? Ayrıca ampülleri de var bu kitin içinde, H7 yazıyor üstünde. Bunlar haricinde de mi başka şeyler gerekiyor Şöyle direkt linkini atayım abi, fotoğraf çok büyük olduğundan resim olarak eklemedim.http://i.imgur.com/AInrR.jpg Yorum bağlantısı
Misafir 1 Mart 2012 Paylaş 1 Mart 2012 Zafer ben orjinal ekipman kullanılmasından yanayım. Ha buda xenon oda xenon diyebilirsin ancak aralarında çok fark var. Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 1 Mart 2012 Paylaş 1 Mart 2012 Bu farlara uygulama yapacak olsam kesinlikle çift bi-xenon mercek kullanır ve ikinci merceğe D2S 3000K takardım,bence çok güzel ve kullanışlı olurdu Yorum bağlantısı
Onur Araz 2 Mart 2012 Paylaş 2 Mart 2012 Abo.. Abi balast dediğin yukarıdaki resimde XENON kutusunun sağındaki solundaki şeyler değil mi? Ayrıca ampülleri de var bu kitin içinde, H7 yazıyor üstünde. Bunlar haricinde de mi başka şeyler gerekiyor Servet abinin bahsettiği 400 liralık maliyet elindeki xenon kiti kullanmadan alacağın malzemelerin yaklaşık tutarı Eğer diyorsanki maliyeti beni yormasın elimdeki xenon kiti kullanayım bir çift H7 valeo mercek alıp elinde bulunan ampul ve balastlarla kullanabilirsin maliyetide bu merceğin 50 lirayı geçmez.Valeo H7 halojen mercektir ama göz almadan ve çok dağılma olmadan elinde bulunan kitle kullanabilirsin.Ben epey önce kullanmıştım tatminkar ve halojenden iyi bir aydınlatmaya sahip olursun. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 4 Mart 2012 Paylaş 4 Mart 2012 Servet abinin bahsettiği 400 liralık maliyet elindeki xenon kiti kullanmadan alacağın malzemelerin yaklaşık tutarı Eğer diyorsanki maliyeti beni yormasın elimdeki xenon kiti kullanayım bir çift H7 valeo mercek alıp elinde bulunan ampul ve balastlarla kullanabilirsin maliyetide bu merceğin 50 lirayı geçmez.Valeo H7 halojen mercektir ama göz almadan ve çok dağılma olmadan elinde bulunan kitle kullanabilirsin.Ben epey önce kullanmıştım tatminkar ve halojenden iyi bir aydınlatmaya sahip olursun.+1Ek maliyet istemiyorsan senin çözümün bu. Bu şekilde bir giriş yap da hele Yorum bağlantısı
Guest iblis_35 5 Mart 2012 Paylaş 5 Mart 2012 bu işin ehli kim ya bana özel atsın maıl atsın bı sekılde ulassın beyler acıl yardım ? Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 15 Mart 2012 Paylaş 15 Mart 2012 +1Ek maliyet istemiyorsan senin çözümün bu. Bu şekilde bir giriş yap da hele Tamam kabul Bu merceği nereden bulurum? Karabük'te çok zor. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon1679652590 12 Ekim 2012 Paylaş 12 Ekim 2012 Tamam kabul Bu merceği nereden bulurum? Karabük'te çok zor.Eee, seni bekliyoruz hala efeem. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ekim 2012 Paylaş 12 Ekim 2012 Eee, seni bekliyoruz hala efeem.Herife 1 ay önce haber saldım . tık yok. İcradan vakit bulamıyor Yorum bağlantısı
Oktay Toker 12 Ekim 2012 Paylaş 12 Ekim 2012 Bende geçen bi yazısında bu işlem senin tarafından halloluyor yönünde algıladım.Demekki hala vakit bulamıyor. Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 12 Ekim 2012 Paylaş 12 Ekim 2012 Bende Zafer beye elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım,hazır Karabük teyim,işlerim müsaade ettiği ölçüde bir hal çaresine bakarız... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts