İçeriğe Yönlendir

Geri Vites Lambası Ampulü Kaç Watt

Yasin Öcal

Recommended Posts

Yasin Öcal

2001 model honda civic aracımın geri vites lambası pek etkili değil sanıyorum. standart geri vites ampulu kaç wattır yada ben bu ampullerin yerine 21watt ampul taksam sorun olurmu? tesisata yada stopların camlarına zarar veriri mi?

Yorum bağlantısı
Yusuf Gür
(düzenlendi)

geri vites lambanız zaten 21 watt. power led uygulaması yapılabilir 10 watt olarak

tarihinde Yusuf G tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Yusuf Gür
(düzenlendi)

tabi geri vites lambaları 21 watt dır. katalogda da 21 watt gösteriyor çünkü

tarihinde Yusuf G tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Araç kaç model... Reflektör veya stop tozlanmış olabilir...

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Normalde 21W'tır, ama bazı hondalarda farklı tip ampuller görüyorum. Çıkartıp kontrol edin ya da resmini gönderin. Yeni ampul takarsanız genellikle biraz daha iyi ışık verecektir.

Yorum bağlantısı
Yasin Öcal

ampul tipi olarak ne ad alıyor bilmiyorum ancak şimdi gittim baktım STANLEY marka 12v 21w made in china ampuller.. ışığı cok az buluyorum acaba hepsi böylemi? markası osram yada baska olsa daha iyi olur mu acaba?

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş
ampul tipi olarak ne ad alıyor bilmiyorum ancak şimdi gittim baktım STANLEY marka 12v 21w made in china ampuller.. ışığı cok az buluyorum acaba hepsi böylemi? markası osram yada baska olsa daha iyi olur mu acaba?

Evet daha iyi olacaktır.

Yorum bağlantısı
Yasin Öcal

öğrendiğim kadarıyla bu stanley aracın orjinal ampülü.. osram almayı düşünüyorum umarım daha iyi olur.. tesekkürler bilgiler için sağolun

Yorum bağlantısı
Yusuf Gür

osramı oldukça zor bulursunuz genelde hell ve slyvania olarak çıkar. hell çin malıdır. slyvania bulursanız alabilirsiniz ayrıca aracınızın stop ve far grubunu stanley üretiyor.

Yorum bağlantısı
Yasin Öcal

nette osram buldum 10lu paket halinde satılıyor.. almama değermi bilmiyorum osram da bariz bir ışık artışı olurmu acaba?

Yorum bağlantısı
Musa Can Koca
nette osram buldum 10lu paket halinde satılıyor.. almama değermi bilmiyorum osram da bariz bir ışık artışı olurmu acaba?

Orjinali ile arasında çok fazla fark olacağını sanmam,zaten geri vites ışığıdan çok fazla bişey beklemek doğru mu onuda bilmiyorum,bindiğim çoğu araçda arkayı aydınlatmada yetersiz kalıyorlar.

osramıda hırdavatçılarda falan denk gelirse alın yoksa paranızı israf etmeyin..

Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven

Osramla o dandik 21wattlık ampül arasında fark yok.Ben göremedim açıkçası fark.

Yorum bağlantısı
Yusuf Gür

bir fark olmaz bariz bir şekilde. 10 adet almaya da değmez açıkcası. kullanılan tek yer geri vites çünkü. sinyallerin aynı amplun turuncusu olması lazım diye hatırlıyorum. stoplarınızı güzel bir temizlerseniz yeni ampuller ile bir nebze performans alabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş
osramı oldukça zor bulursunuz genelde hell ve slyvania olarak çıkar. hell çin malıdır. slyvania bulursanız alabilirsiniz ayrıca aracınızın stop ve far grubunu stanley üretiyor.
Ben yanlış mı anladım bunlar normal P21W ampul değil mi?
Osramla o dandik 21wattlık ampül arasında fark yok.Ben göremedim açıkçası fark.
Ben şimdiye kadar değiştirdiğim tüm ampullerde fark gördüm, geri viteste bariz olmayabilir belki ama stop ve parklarda mutlaka iyileşme oluyor.
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...