Yiğit Büyük 18 Mart 2010 Paylaş 18 Mart 2010 peugeot 308 aracıma bi xenon uygulamayı cok istiyorum. bunu gerçekleştirebilmem için neler yapmalıyım .tavsiyelerde bulunursanız sevınırım. şimdiden teşekkürler arkadaşlar. Yorum bağlantısı
İsmail Ayaz1679652578 18 Mart 2010 Paylaş 18 Mart 2010 peugeot 308 aracıma bi xenon uygulamayı cok istiyorum. bunu gerçekleştirebilmem için neler yapmalıyım .tavsiyelerde bulunursanız sevınırım. şimdiden teşekkürler arkadaşlar.Sanırım 308'in orjinal mercekli farı var. Farı bi-xenonlu ile değiştirerek yapılabilir belki. Yada mevcut farınıza mercek monte edilebilir. Yorum bağlantısı
Yiğit Büyük 18 Mart 2010 Yazar Paylaş 18 Mart 2010 (düzenlendi) yapılan çalışmaları incelediğimde alınacak malzemelerin neler oldugu genelde belli. ama bu çalışmaları yapacak yer tavsiyesi ve aracta arıza verip vermediği konusunda bilgi almak istiyorum. teşekkürler. ayrıca orjinal mercekli farlar iki tanesi yaklaşık 2200 tl yı buluyor. buda aşırı pahalı .dolayısıyla uygulamayı guvenilir biryerde yaptırmak istiyorum. 18 Mart 2010 tarihinde Yi?it B tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İsmail Ayaz1679652578 18 Mart 2010 Paylaş 18 Mart 2010 yapılan çalışmaları incelediğimde alınacak malzemelerin neler oldugu genelde belli. ama bu çalışmaları yapacak yer tavsiyesi ve aracta arıza verip vermediği konusunda bilgi almak istiyorum. teşekkürler. ayrıca orjinal mercekli farlar iki tanesi yaklaşık 2200 tl yı buluyor. buda aşırı pahalı .dolayısıyla uygulamayı guvenilir biryerde yaptırmak istiyorum.Forum'da Şlker Bey var. Onunla temas kurabilirsiniz. Farlarınızı ona yollarsanız yapar. Ayrıca isteğiniz doğrultusunda kendisi malzeme de temin ediyor.Şlker Bey'in profili Yorum bağlantısı
Yiğit Büyük 18 Mart 2010 Yazar Paylaş 18 Mart 2010 Forum'da Şlker Bey var. Onunla temas kurabilirsiniz. Farlarınızı ona yollarsanız yapar. Ayrıca isteğiniz doğrultusunda kendisi malzeme de temin ediyor.Şlker Bey'in profiliteşekkurler. ilker beye ÖM attım. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 18 Mart 2010 Paylaş 18 Mart 2010 Kesinlikle doğru karar. Hem yapılan iş için hemde yaptırılacak kişi için.. Yorum bağlantısı
Yiğit Büyük 18 Mart 2010 Yazar Paylaş 18 Mart 2010 acaba bu uygulama yapıldıktan sonra far yukseklık ayarımı kullanabilirmiyim.benım için cok onemli bir ayar. Yorum bağlantısı
Serkan Gök1679652583 18 Mart 2010 Paylaş 18 Mart 2010 (düzenlendi) acaba bu uygulama yapıldıktan sonra far yukseklık ayarımı kullanabilirmiyim.benım için cok onemli bir ayar.Her şeyin %100 orjinal olmasını istiyorsan dediğin gibi orjinalini alıcaksın ama okadar da para bence çok 2200 ne öle ya Homojen farın havalandırması homojene göre xenon lu farın havalandırmasıda başka olacağını sanıyorum.Şlker ağbi eğer farda far ayarı varsa ki oda var ona göre yapar.Far ayarını kullanabilirsin.Şlker bey kesinlikle daha önceden bu farda çalışmıştır. 18 Mart 2010 tarihinde Serkan G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlker Kemal1679652572 18 Mart 2010 Paylaş 18 Mart 2010 Bi-xenon mercek montajı yapılmış 308 farı ..... Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 18 Mart 2010 Paylaş 18 Mart 2010 D1S mercek ve ampulle gayet güzel olacaktır. Orjinali AL sanıyorum, AL'nin bi-xenon mercekleri buna kolay uyuyor mu Şlker ? Yorum bağlantısı
İlker Kemal1679652572 18 Mart 2010 Paylaş 18 Mart 2010 Farın orjinali A.L. A.L. bi-xenon mercekler bu far içine sığmıyor, farın arka kısmı kısıtlı yere sahip.O yuzden yeni nesil hella bi-xenon takmak daha kolay oluyor. Yorum bağlantısı
Yiğit Büyük 20 Nisan 2010 Yazar Paylaş 20 Nisan 2010 arkadaslar soyle bir ilanla karsılastım. http://www.sahibinden.com/peugeot_308_bi_x...pXQQdisplayitem?far yuvasına takılıyormus. far istenırse eski halıne donebiliyormuş. bıraz bana orjinal merceklerden kucukmus gıbı geldı. acaba performansı ıyımıdır. aydınlatması guzelmıdır. bu ışın uzmanı arkadaslardan bilgi ve yorumlar bekliyorum. Yorum bağlantısı
Yasin Öcal 20 Nisan 2010 Paylaş 20 Nisan 2010 (düzenlendi) işin uzmanı değilim ama kimse cevap yazmadığı için yazıyorum.. bana öyle geldi ki bu mercekler h7 bi-halogen mercek... gecen gün ilker bey resimlerini koymuştu benim actığım bi konuda.. linki inceleyin resimler var ordahttp://www.geceucusu.com/index.php?showtopic=3692&hl= 20 Nisan 2010 tarihinde Yasin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Halil Şahin1679652584 20 Nisan 2010 Paylaş 20 Nisan 2010 bir süre önce bu ürünler ilk çıktığında servet abi değerlendirmişti bizzat kendisi deneyerek.aydınlatma performansı idare eder demişti.. Yorum bağlantısı
Yiğit Büyük 20 Nisan 2010 Yazar Paylaş 20 Nisan 2010 bir süre önce bu ürünler ilk çıktığında servet abi değerlendirmişti bizzat kendisi deneyerek.aydınlatma performansı idare eder demişti..anlaşılan bu sistem pek tutmayacak. ayrıca sanki sert bir kasisten gecince duşermiş gibi geliyor insana. guven vermiyor yani. ama ilerde cok kalitelileri cıkarsa bilemem. Yorum bağlantısı
Murat Yılmaz1679652588 20 Nisan 2010 Paylaş 20 Nisan 2010 (düzenlendi) Ben sizin hiç uğraşmamanızı işi bilen usta birisine mesela ilker abiye farlarını yollayıp yaptırabilirsiniz şayet ben öyle yaptım şuan farlarım ilker abide sanırım bu hafta farlarımı teslim alırım hella h7 bi xenon mercek montajı yapıcak benim caravella farlarıma ilker abiiHer şeyin %100 orjinal olmasını istiyorsan dediğin gibi orjinalini alıcaksın ama okadar da para bence çok 2200 ne öle ya Homojen farın havalandırması homojene göre xenon lu farın havalandırmasıda başka olacağını sanıyorum.İlker ağbi eğer farda far ayarı varsa ki oda var ona göre yapar.Far ayarını kullanabilirsin.İlker bey kesinlikle daha önceden bu farda çalışmıştır.İlker abi bu 308 in farlardaki cerceveler güzel durmuş benim farlarada byle birşey uygulayabilirmiyiz Birde anlayamadim H7 halogen ile H7 Bixenon diye ayrı ayrı merceklermi var hangisi daha iyi ve aralarındaki fark nedir anlayamadım 20 Nisan 2010 tarihinde Murat Y?lmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yiğit Büyük 21 Nisan 2010 Yazar Paylaş 21 Nisan 2010 Servet'in incelemesimehmet bey link ıcın cok tesekkurler. burdan aradıgım soruların cevabını buldum. cok saol.ilker beyden aldıgım bilgilerde peugeot 308 in farları acılmıyor demıstı. o halde bu çin malını nasıl monte edebiliriz ki? Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 21 Nisan 2010 Paylaş 21 Nisan 2010 O da bu işin zor tarafı. Bir başka alternatif de makyajlı 308'i beklemek belki o zaman mercekli halojen farı çıkar. Tabii far aynı formda çıkar mı eski kasaya uyar mı bilemeyiz, makyajlarda çok fazla görsel değişiklik yapıyor fransızlar. Yorum bağlantısı
Yiğit Büyük 21 Nisan 2010 Yazar Paylaş 21 Nisan 2010 O da bu işin zor tarafı. Bir başka alternatif de makyajlı 308'i beklemek belki o zaman mercekli halojen farı çıkar. Tabii far aynı formda çıkar mı eski kasaya uyar mı bilemeyiz, makyajlarda çok fazla görsel değişiklik yapıyor fransızlar.selcuk bey şu anda 308 ın orjınal mercekli farı var zaten ama cok pahalı alınacak gibi degıl.bu yuzden anca kendi gayretımızle bu işi halledecegız heralde. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Nisan 2010 Paylaş 21 Nisan 2010 selcuk bey şu anda 308 ın orjınal mercekli farı var zaten ama cok pahalı alınacak gibi degıl.Alternatif yollardan edinmeye çalışılmalı bence... Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 21 Nisan 2010 Paylaş 21 Nisan 2010 selcuk bey şu anda 308 ın orjınal mercekli farı var zaten ama cok pahalı alınacak gibi degıl.bu yuzden anca kendi gayretımızle bu işi halledecegız heralde.O mercekli far xenon da ondan. Ben halojen mercekliden bahsediyorum. Mesela 207'de AFL paketinde mercekli halojen far geliyor. Ama 308'de böyle bir opsiyon yok. Belki makyajda standart farlar bile mercekli olabilir. Yorum bağlantısı
Yiğit Büyük 22 Nisan 2010 Yazar Paylaş 22 Nisan 2010 O mercekli far xenon da ondan. Ben halojen mercekliden bahsediyorum. Mesela 207'de AFL paketinde mercekli halojen far geliyor. Ama 308'de böyle bir opsiyon yok. Belki makyajda standart farlar bile mercekli olabilir.ilker bey bizim farlara bu çin malını nasıl yerleştiririz acaba. yorumlarınızı bekliyoruz.. Yorum bağlantısı
Yiğit Büyük 13 Haziran 2010 Yazar Paylaş 13 Haziran 2010 selcuk bey şu anda 308 ın orjınal mercekli farı var zaten ama cok pahalı alınacak gibi degıl.bu yuzden anca kendi gayretımızle bu işi halledecegız heralde.selcuk bey dedıgınız gıbı makyajlı merceklerı takıp etmek lazım. ama butun verdıgınız bılgıler ıcın cok tesekkurler gercekten cok bılgı edındım sayenızde.. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 14 Haziran 2010 Paylaş 14 Haziran 2010 Rica ederim, gelişmelerle birlikte sık sık bekleriz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts