Yusuf Gür 19 Mart 2010 Paylaş 19 Mart 2010 güzel bir konu dün sabah başladığım araç bu sabah bitti biz susalım resimler anlatsın benim çok hoşuma gitti kilometre saatinin olduğu lcd ekran...camın önündeki büyük lcd ekran...teybin ledleri...direksiyondakiler değişti...alt lcd ekran ile kalorifer tuş takımı değişti. atmayı unutmuşum sallarım bi ara... ayrıca kaloriferin ampullü olan sistemi lede çevirildibunlarda yavrucağın bitmiş hali...teyp + yol bilgisayarı lcd ekranı...kalorifer tuş takımı ve teyp...hız göstergesi normal seyir...hız göstergesi redline... 6000 d/d de devreye giriyor ve ekranı kırmızı yapıyor. ön camın önündeki büyük lcd ekran ( önden) ön camın önündeki büyük lcd ekran ( arkadan)cam açma düğmeleri...genel görünüm...saygılar... Yorum bağlantısı
Emre T. 19 Mart 2010 Paylaş 19 Mart 2010 güzel olmuş eline sağlık beyaz olsa daha güzel olur gibi düşünüyorum Yorum bağlantısı
Murat Şen 19 Mart 2010 Paylaş 19 Mart 2010 enfes olmuş gerçekten yusufum eline sağlıkk Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 19 Mart 2010 Paylaş 19 Mart 2010 Çok güzel olmuş maşallah diyelim. Bizimkini bir elim eripte sökemedim. Yorum bağlantısı
Yusuf Gür 19 Mart 2010 Yazar Paylaş 19 Mart 2010 teşekkür ederim. araç sahibi mavi istediğinden bize de yapmak düşüyor Yorum bağlantısı
Oktay Toker 19 Mart 2010 Paylaş 19 Mart 2010 mrb.bir elektronik'ci olarak tebrik ediyorum güzel titiz başarılı bir çalışma kolay gelsin.benim arac bu kadar teferruatlı degil ama yinede uygulamamın sonunda burada paylışacagım şu işlerden fırsat bulabilirsem bi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Mart 2010 Paylaş 19 Mart 2010 Ayakta alkışlanacak bir çalışma ... Tebrikler... Bir soru... : Bu ekranın 6000 devirde kırmızıya dönme işi nasıl yapıldı.. ? Yorum bağlantısı
Barış Balta1679652577 20 Mart 2010 Paylaş 20 Mart 2010 Ayakta alkışlanacak bir çalışma ... Tebrikler... Bir soru... : Bu ekranın 6000 devirde kırmızıya dönme işi nasıl yapıldı.. ?Gerçekten çok başarılı bir çalışma olmuş. Ben de aynı şeyi merak ettim. Bu aracın bir özelliği mi? Siz mi eklediniz? Yorum bağlantısı
Yusuf Gür 20 Mart 2010 Yazar Paylaş 20 Mart 2010 teşekkür ederim bu aracın bir özelliği ancak farklı arka plan ve eksta led takviyesi ile bu etki daha da canlı oldu. şarj dinamosundan aldığı voltaj bilgisine göre renk değişimi yapıyor. yakında benim ladaya da yapacam bunu o zaman detaylarıyla anlatırım Yorum bağlantısı
Oktay Toker 20 Mart 2010 Paylaş 20 Mart 2010 mrb.güzel mantık uygulaması devir arttıkca mecburen sarj dinamosunun verdigi voltajda artıyor 15 e yakın voltaj oluyor yanılmıyorsam.güzel fikir renk degişimi içinde transistorlu swich yaptın sanırım Yorum bağlantısı
Yusuf Gür 20 Mart 2010 Yazar Paylaş 20 Mart 2010 bu özellik aracın orjinalinde var ancak lada ya dediğiniz gibi transistörlü switch ve ya microchip devresi düşünüyorum Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 20 Mart 2010 Paylaş 20 Mart 2010 Lada ne hale gelecek. Üzerindeki çalışmaların neler? Yorum bağlantısı
Vedat Özgürel 20 Mart 2010 Paylaş 20 Mart 2010 (düzenlendi) eline sağlık konsol kısmı benimkine göre daha karanlık olmuş sanırım. led değildi de led'e mi çevirdin? 20 Mart 2010 tarihinde Vedat tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Kadir Eren1679652583 21 Mart 2010 Paylaş 21 Mart 2010 (düzenlendi) sahibi hata yaptığını anlar gibime geliyor bu renk adamda uyku getirir ya bencede beyaz süper olurdu ama renkler ve zevkler meselesibu arada güzel iş çıkartmışsınız 21 Mart 2010 tarihinde Kadir Eren tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yusuf Gür 21 Mart 2010 Yazar Paylaş 21 Mart 2010 (düzenlendi) konsol kısmında 2 adet ampul olup komple sistemi aydınlatıyor. 2 adet 5mm flux koydum. o yüzden zayıf kaldı. oraya 5 mm smd led koyacağım. beyaz oılarak vardı ancak mavi olarak yoktu. ilerleyen zamanlrda resmini eklerim lada sağlam bir restorasyon aşamasında. ilerleyen zamanlarda onun da resimlerini eklerim. 21 Mart 2010 tarihinde Yusuf G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recep Yazıcı1679652586 22 Mart 2010 Paylaş 22 Mart 2010 Elinize sağlık.Bende gösterge panelini sökme ve takma cesaretini gösterebilsem Beyaz yapmak istiyorum ama ... : Yorum bağlantısı
Oktay Toker 23 Mart 2010 Paylaş 23 Mart 2010 dogru dijital olan göstergelerde zaten bu özellik oluyor. Yorum bağlantısı
Tolga Polat1679652567 25 Mart 2010 Paylaş 25 Mart 2010 (düzenlendi) Golf VI'nın teybi mavi renkte, diğer bütün aydınlatmalar beyaz renkte. Teybin ekranının rengini de bu şekilde beyaz yapabilirmiyiz acaba golf vi için? 25 Mart 2010 tarihinde Tolga Polat tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yusuf Köroğlu 6 Aralık 2011 Paylaş 6 Aralık 2011 güzel bir konu dün sabah başladığım araç bu sabah bitti biz susalım resimler anlatsın benim çok hoşuma gitti kilometre saatinin olduğu lcd ekran...camın önündeki büyük lcd ekran...teybin ledleri...direksiyondakiler değişti...alt lcd ekran ile kalorifer tuş takımı değişti. atmayı unutmuşum sallarım bi ara... ayrıca kaloriferin ampullü olan sistemi lede çevirildibunlarda yavrucağın bitmiş hali...teyp + yol bilgisayarı lcd ekranı...kalorifer tuş takımı ve teyp...hız göstergesi normal seyir...hız göstergesi redline... 6000 d/d de devreye giriyor ve ekranı kırmızı yapıyor.ön camın önündeki büyük lcd ekran ( önden)ön camın önündeki büyük lcd ekran ( arkadan)cam açma düğmeleri...genel görünüm...saygılar... resimler gözükmüyor sırf resimler için 2 saat üyelik işlemiyle ugrastım... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Aralık 2011 Paylaş 8 Aralık 2011 resimler gözükmüyor sırf resimler için 2 saat üyelik işlemiyle ugrastım...Valla forumun hatası değil.. dandik yerlere resim yükleyince bir müddet sonra böyle yapıyorlar... Yorum bağlantısı
Erkan Göregen 12 Şubat 2014 Paylaş 12 Şubat 2014 Bu konu ile ilgili ustalara bir sorum olacak.Aracımın bütün gösterge ledlerini beyaz olanlarla değiştirmek ve polarize filtre değişimi yapmak istiyorum. Led ve polarize siparişini verdim. Gelmelerini beklerken elimde bulunan çıkma yol bilgi ekranı ile ledleri sökme antremanı yapayım dedim.Uğraştıracak bir iş olacak.Sormak istediğim gösterge ledleri 3 ayaklı bir tarafta 2 adet diğer tarafta 1 adet benim sipariş ettiklerim 2 ayaklı iki tarafta da birer adet.Ekteki fotoğraflar çok net değil ama nasıl bir led almam gerekir bu konuda yardımlarınızı istiyorum. Yorum bağlantısı
Oktay Toker 12 Şubat 2014 Paylaş 12 Şubat 2014 (düzenlendi) Ölçü aleti ile ledlerin uçlarını bulman gerekiyor.Ona göre monte edebilirsin Görünüşe göre bir ayak boşta duruyor gibi ama ölçü aleti ile doğrulamasını yapabilirsin. 12 Şubat 2014 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts