Ahmet Cambaz 15 Ağustos 2012 Paylaş 15 Ağustos 2012 Artı tetiklemeyi - tetiklemeye bir adet transistör 1 adet direnç ve 2 adet diyotla yapmak daha ucuz(toplamda 20 kuruş).Altı üstü bir tetikleme için 5 lira röleye vermeye gerek yok.mustafa abi şekille ve ayrıntıyla anlatsan bana daha çok yardım edersin şimdiden teşekkürler Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 16 Ağustos 2012 Eski follow me kitim eski mondeomda gitti.. Yeni mondeomda buna ihtiyaç duyuyorum... Değişik bir projesi olan var mı arkadaşlar.. ? Yorum bağlantısı
Semih Tunca 6 Kasım 2012 Paylaş 6 Kasım 2012 merhaba arkadaşlar follow me home başılğı altında acaba geri vites ışıklarını sisteme dahil edeniniz oldumu çünkü aracı park ettiğinizde her zaman önünden eve gidecek değiliz arkasında da gitmek gerekir bu nedenle follow me home geri lambalarıda yakmalı gördüğüm bazı amerikan arabaları cadillac escalade ve camaroda bu var belki avrupa trafik yasaları izin vermediğnden avrupa araçlarda yok yada yeni yeni olabilir .bende uygularsam aracıma bu şekilde yapacağım gündüz farı olarakta H4 uzunları dimli yaparsam güzel olur Yorum bağlantısı
Fatih Özbaş1679652583 6 Kasım 2012 Paylaş 6 Kasım 2012 ben parkları dahil ettim arkadan da aydınlatıyor kırmızı olarak. Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 6 Kasım 2012 Paylaş 6 Kasım 2012 (düzenlendi) merhaba arkadaşlar follow me home başılğı altında acaba geri vites ışıklarını sisteme dahil edeniniz oldumu çünkü aracı park ettiğinizde her zaman önünden eve gidecek değiliz arkasında da gitmek gerekir bu nedenle follow me home geri lambalarıda yakmalı gördüğüm bazı amerikan arabaları cadillac escalade ve camaroda bu var belki avrupa trafik yasaları izin vermediğnden avrupa araçlarda yok yada yeni yeni olabilir .bende uygularsam aracıma bu şekilde yapacağım gündüz farı olarakta H4 uzunları dimli yaparsam güzel olur+1 Mantıklı 6 Kasım 2012 tarihinde Mahmut Akbulut tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 6 Kasım 2012 Paylaş 6 Kasım 2012 kangoo'da orjinal var, ön kısa ve arka parkları yanık tutuyor 30 saniye. Sonradan takılanlarda ise ön sis+arka sis, ön kısa+ arka park veya ön kısa+geri vites kombinasyonları iyi olur. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Kasım 2012 Yazar Paylaş 6 Kasım 2012 Ben tüm çalışmalarımda ön ve arka sisleri kullandım.. Arka sisler de gerekli aydınlatmayı sağlıyor.. Ama geri vites lambaları da hiç fena fikir değil.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Kasım 2012 Yazar Paylaş 7 Kasım 2012 Sigortasını bi bulayım hele, neredeymiş Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 7 Kasım 2012 Paylaş 7 Kasım 2012 Ben halen çok gereksiz buluyorum "Follow me Home" aydınlatmasını Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 7 Kasım 2012 Paylaş 7 Kasım 2012 Ben halen çok gereksiz buluyorum "Follow me Home" aydınlatmasını Nedenini sormamızda bir sakınca var mı abi? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Kasım 2012 Yazar Paylaş 7 Kasım 2012 Benim aracı park ettiğim yeri görmedi de ondan 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 7 Kasım 2012 Paylaş 7 Kasım 2012 Aracınızı parkettiğiniz yer zifiri karanlık mı ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Kasım 2012 Yazar Paylaş 7 Kasım 2012 Aracınızı parkettiğiniz yer zifiri karanlık mı ?Aynen.. zifiri karanlık... Sitenin içi, giren çıkan olmaz, kuytu bir yer.. Yorum bağlantısı
Ozan Kar 15 Kasım 2012 Paylaş 15 Kasım 2012 normalde bende gereksiz buluyordum, bir arkadaşımın evine park edince farkettim ki çok işe yaradığı yerler olabiliyormuş. Yorum bağlantısı
özkan uygül 22 Mart 2014 Paylaş 22 Mart 2014 (düzenlendi) Abilerimizi uzun zamandır Formu takip ediyorum kayıt olmak bu güne nasip oldu. Aracıma follow me home yapmak istiyorum. Nette birkaç devre buldum ama güvenemedim . Elinizde çalışan follow me home devresi varsa Şeması ni yüklermisiniz Parçaları temin edip Projesi başlatayim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim 22 Mart 2014 tarihinde Özkan CAN tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
özkan uygül 22 Mart 2014 Paylaş 22 Mart 2014 1) aşağıda iki adet farklı devre şeması var. bu şemalar alarmla röle tetiği(alarm tetiğini eksiye çeviren röle) arasına bağlanacak. yani alarmdan gelen devreye, devreden çıkansa röleye bağlanacak. 1. şema röleyi tetikler ama 2 şema tetikler mi; denemek lazım.2) sis farlarına xenon önermediğimiz için yorum yapmak yanlış olur ama kalitesiz xenon kitleri aç-kapadan her zaman negatif yönde etkilenir.3) diyotun çok değerli olmasında bir sakınca yoktur. ancak az değerli olup da yükü karşılamazsa patlar. ben olsam 20a kullanırım, garanti olsun.! 4) şemadaki R2 dirençleri yerine aynı değerde trimpot kullanabilirsin.abi bu devrede tetikleme nerden olcak Yorum bağlantısı
Muhammed Andı 24 Mart 2014 Paylaş 24 Mart 2014 Neyi tetikleme? O konunun tamamını okursan, sistemin sadece ldr bölümüyle alakalı benim mesajım. Aksi halde ana sistem, alarmla tetiklenen SANEL SL-485 rölesi barındırıyor. Hangisini tetiklemeyi soruyorsun?Not: Özelden sorduğun Follow devre şeması tümleşik olarak bende yok maalesef. Ancak bu konuyu baştan sona okuyacak olursan, zaten şemayı elde etmiş olursun parça parça da olsa. Ayrıca özelden sorulara cevap vermediğimizden cevabı buradan yazıyorum, af buyur... Yorum bağlantısı
Osman Çakar 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 (düzenlendi) Artı tetiklemeyi - tetiklemeye bir adet transistör 1 adet direnç ve 2 adet diyotla yapmak daha ucuz(toplamda 20 kuruş).Altı üstü bir tetikleme için 5 lira röleye vermeye gerek yok.Sanırım bu devreyide (-) tetiklemeyi (+) tetiklemeye çevirmek için kullanabiliriz . 27 Mart 2014 tarihinde Osman ÇAKAR tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Özkan1679652572 31 Ocak 2015 Paylaş 31 Ocak 2015 aracım 04 model vectra c elegance aracıma otosens al90 modeli far sensörü ve follow me hom modül aldım ama aracıma bağlantı yaptırdım ama arac kendini korumaya aldı bu modülü nasıl bağlayabilirim yardımlarınızı bekliyorum... Yorum bağlantısı
Ender Karaaslan 19 Mart 2016 Paylaş 19 Mart 2016 Merhaba 2013 a200 amg aracim var aracimda kapilari kitleyince parklar 30sn sonra felan sonuyor klit acincada parklar yaniyor ama on farlar yanmiyor.bi xenon var acaba ondanmi yapmamislar.menudede yok nasil farlarinda yanmasini saglayabilirim.tsk. Yorum bağlantısı
Oktay Toker 19 Mart 2016 Paylaş 19 Mart 2016 Eski modellerde okuduğum bir yorumda direksiyonda sol taraftaki tuşlardan ayar yapılabiliyormuş.Çevre aydınlatma menüsü gibi bir şey yazmışlar.Menü dediğiniz bu mu? Mutlaka vardır.Bu sınıf araçlarda standard diye biliyorum. Yorum bağlantısı
Ender Karaaslan 19 Mart 2016 Paylaş 19 Mart 2016 Aynen oradan actim ama sadece parklar yaniyor klit acinca. Kitleyincede 30sn sonra parklar sonuyor ama farlar olmuyo arkadasta 2015 ar o da ayni. Yorum bağlantısı
Oktay Toker 19 Mart 2016 Paylaş 19 Mart 2016 Aracı serviste pc ye bağlatıp ana Ecu kontrolünden açmak gerekecektir.Bunuda bu pc işinde ehil birini bulmanız şart. Yorum bağlantısı
Ender Karaaslan 20 Mart 2016 Paylaş 20 Mart 2016 Pc ya baglandi ama vag grubu gibi acacak gizli ozellik yok malesef. Servis muduru kendisi bakti. Hatta bu vag isinde cok iyi olan arkadas mercedesin kendi cihaziyla baglandi ama acilacak veya mudehala edilecek hic bi yer yok. Acaba modul yada kablolardan biseler yapilarak olmazmi? Yorum bağlantısı
Recommended Posts