Oktay Toker 16 Mayıs 2014 Paylaş 16 Mayıs 2014 2 sinide tavsiye etmem.Hella merceğin bi-xenon olarak H7 tipte olanı yok.Resimdeki aynı kılıftaki 2 mercekten bi-xenon tipine manuel çevrilmiş versiyonu hali ile Oem olmaktan çıkmış bir ürün.Orjinal d2s serisi olanı temin edin ve d2s set kit edinin.Muayene zamanı halojen ampul takın gidin.1 saatlik bir muayene için sonradan pişman olacagınız çalışmaya ne zaman kaybedin nede para harcayın.İmkanınız var ise çalışmanızı harici fara yapın. Yorum bağlantısı
Ayberk Bağbaşı 16 Mayıs 2014 Paylaş 16 Mayıs 2014 ilk fotoğraftaki ürün bi-halojen oem mercek. Ben sadece ona çakma xenon takmak istiyorum. 2 arabaya da d2s set alacak durumum yok ne yazıkki. Merceği sıkıntı değil de ampul ve blast çok pahalı oluyor. Puntoda zaten kusursuzu aramıyorum. Standart H4'den daha iyi bir aydınlatma sağlasam benim için kafi. Peki montaj için de diyosun Oktay abi? Videodaki far tasını kesmeden olan montajı bu merceklerle yapmam mümkün mü? Yorum bağlantısı
Erkan Kahya 16 Mayıs 2014 Paylaş 16 Mayıs 2014 Çin malı dediğin projektörü kesme biçme yapmadan uygularsın hatta ilk başlarda aydınlatması çok iyidir. Aradan biraz zaman geçince projektör kararınca halojen aydınlatmayı arar olursun. Birçok kez denendi sonuç hep aynı. H7 ampulu kenarlarından törpüleyip d2s projektöre uygulayabilirsin. Muayene zamanı da halojen ampul tak hiçbir sıkıntı olmaz. Çin malı projektör kullanmak yerine ampul uydurmak bana daha mantıklı geliyor. 1 Yorum bağlantısı
Ayberk Bağbaşı 17 Mayıs 2014 Paylaş 17 Mayıs 2014 Çin malı dediğin projektörü kesme biçme yapmadan uygularsın hatta ilk başlarda aydınlatması çok iyidir. Aradan biraz zaman geçince projektör kararınca halojen aydınlatmayı arar olursun. Birçok kez denendi sonuç hep aynı. H7 ampulu kenarlarından törpüleyip d2s projektöre uygulayabilirsin. Muayene zamanı da halojen ampul tak hiçbir sıkıntı olmaz. Çin malı projektör kullanmak yerine ampul uydurmak bana daha mantıklı geliyor.peki d2s projektörü kesme biçme yapmadan uygulayabilir miyim? Yorum bağlantısı
Erkan Kahya 17 Mayıs 2014 Paylaş 17 Mayıs 2014 peki d2s projektörü kesme biçme yapmadan uygulayabilir miyim?Maalesef hayır kesmen gerekiyor. Yorum bağlantısı
Ayberk Bağbaşı 17 Mayıs 2014 Paylaş 17 Mayıs 2014 Maalesef hayır kesmen gerekiyor.peki gösterdiğim çin malı projektörlere 200TL istiyorlar. Bu oemlerin yanında epey pakalı değil mi? Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 19 Mayıs 2014 Paylaş 19 Mayıs 2014 Angel falan vardır modifiye ürün olduğundan pahalıdır. Ayrıca hella vs. Oem ürünlerin sıfırı yok ki kıyaslama yapabilesin, ikinci el çıkma olarak oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Ayberk Bağbaşı 19 Mayıs 2014 Paylaş 19 Mayıs 2014 Angel falan vardır modifiye ürün olduğundan pahalıdır. Ayrıca hella vs. Oem ürünlerin sıfırı yok ki kıyaslama yapabilesin, ikinci el çıkma olarak oluyor.Anladim selcuk abi tesekkur ederim. Yorum bağlantısı
Ayberk Bağbaşı 19 Mayıs 2014 Paylaş 19 Mayıs 2014 Son sorumun cevabı forumda verilmişti ama 45 dakikadır arıyorum bulamıyorum. Daha önce okuduğumu hatırlıyorum. H4 fara mantaj yaparken selektör yapıldığında farın sönemesi içi ne yapılıyordu? diyoddu sanırım. Bunun montajını nasıl yapacağım bir şema falan var mıdır acaba? Yorum bağlantısı
Erkan Kahya 19 Mayıs 2014 Paylaş 19 Mayıs 2014 Son sorumun cevabı forumda verilmişti ama 45 dakikadır arıyorum bulamıyorum. Daha önce okuduğumu hatırlıyorum. H4 fara mantaj yaparken selektör yapıldığında farın sönemesi içi ne yapılıyordu? diyoddu sanırım. Bunun montajını nasıl yapacağım bir şema falan var mıdır acaba?Forum içinde kesin var da nerde Yorum bağlantısı
Ayberk Bağbaşı 19 Mayıs 2014 Paylaş 19 Mayıs 2014 aradım da h4, bi xenon geçen her konuyu buldu. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mayıs 2014 Paylaş 19 Mayıs 2014 Uzun far rolesine gelen tetik ucundan kısa far rolesi tetik ucuna diod baglayacaksın. Uzun yanarken kısanın gerilimi kesilmeyecek Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 20 Mayıs 2014 Paylaş 20 Mayıs 2014 Son sorumun cevabı forumda verilmişti ama 45 dakikadır arıyorum bulamıyorum. Daha önce okuduğumu hatırlıyorum. H4 fara mantaj yaparken selektör yapıldığında farın sönemesi içi ne yapılıyordu? diyoddu sanırım. Bunun montajını nasıl yapacağım bir şema falan var mıdır acaba?Forum içinde kesin var da nerde Arama kısmına yazıp arattın mı? Tapatalk ile bağlandım bende bulamam şimdi. Uzundan projektörün perdesine ve xenon balasta + uç çekeceksin. Diyotuda balasta çektiğin kabloya seri bağlayacaksın ki kısaları açınca projektörün perdesine güç gitmesin.http://www.geceucusu.com/topic/946-h4de-uzunlari-yakinca-kisalarin-sonmesi/ Yorum bağlantısı
Özgür Şahin1679652620 27 Temmuz 2014 Paylaş 27 Temmuz 2014 öncelikle herkese ii gclr..foruma yeni üye oldum ve far konusunda çok acemiyim bir kaç sorum olacak saçma gelebilir kusura bakmayın..araç cruze aslında memnundum farlarımdan ancak tayland'dan şöyle bi far aldımhttp://i.hizliresim.com/kZLNOA.jpggelelim soruna dün akşam aracı tazyikli suyla yıkadım ve yıkarken de dikkat ettim başıma geleceği bildiğimden,şöför tarafında herhangi bir sıkıntı olmadı ancak yolcu tarafında buğu oluştu..sizden ricam resimlerdeki yerlerde herhangi bi havanlandırma yeri var mı? birde ampül değiştirdi usta üstünde gelenler dandik diye acaba tam sıkmadı mı diye geldi aklıma ampül giriş yeri neresidir..şimdiden hepinize teşekkür ederim..Bayramınız mübarek olsun bu arada. Yorum bağlantısı
Oktay Toker 28 Temmuz 2014 Paylaş 28 Temmuz 2014 Hoş geldiniz.Far ampul değişim kapaklarının üzerinde yuvarlak 8mm genişliği kadar olan çıkışlar hava kanalları ve her 2 fardada bu çıkışların bir tarafındaki çıkış ucunda bulunması gereken lastikler yok.Genelede bunlar düşüyor.Bu kısımlara su sıkılmadığı sürece sorun oluşmaz.Ampul değişimi olduysa iç hava sürkülasyonu değişime ugraıştır bir müddet sonra kendine gelir.siz arka kapakları açıp bugu gidince kapattığınızda bu döngü tekrar edebiliyor.Biraz sabır ile bu duruma müdehale etmeyin derim. Yorum bağlantısı
Özgür Şahin1679652620 28 Temmuz 2014 Paylaş 28 Temmuz 2014 Teşekkür ederim oktay bey..Aydınlatma ayarıda şu bakır renkli vidalardan oluyor değil mi tornavidayla? 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 30 Temmuz 2014 Paylaş 30 Temmuz 2014 Uzakdoğu üretimi farlar oem kalitesinde olmadığında buğu vs sorunlar olması mümkün. Bir süre sonra kaybolacaktır. Ayar vidalarıyla oynarken dikkat edin kolayca diş atabiliyor. Yorum bağlantısı
Fatih Özbaş1679652583 31 Temmuz 2014 Paylaş 31 Temmuz 2014 yalnız buğu kaybolana kadar farları yakmamaya özen gösterin. geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Özgür Şahin1679652620 4 Ağustos 2014 Paylaş 4 Ağustos 2014 Teşekkürler ilginiz için...çok yardımcı oldunuz güzel site aydınlatıcı yani :-) Yorum bağlantısı
Sercan DİRİM 22 Eylül 2014 Paylaş 22 Eylül 2014 merhaba arakdaşlar öncelikle şu anki kullnadığım bi xenon far takımı hella bi xenon merceğe daha önce photon zentech marka xenon taktırmıştım fakat zamanla görüş azlattığı için bu xenonları değiştirdim çin malı orta kalitede hızlı başlangıç xenon kiti aldım benim araçta sürekli sellektör yaptığım için ve start stop sistemi olduğu için birden voltaj düşüp yükselmesi sonucu xenon balatın biri arıza verdi diğeride araç stop tan çalışır druma gelince sönmeye başladı bu merceğe ne önerirsiniz led sistem getirttim oda olmadı merceğin açısı çok dar olduğundan ledleri monte ettiremedim Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 22 Eylül 2014 Paylaş 22 Eylül 2014 Sisteminizi daha dayanıklı d1s sisteme geçirin sellektör problemini çözersiniz ama pahalıya patlar forumda gen5 bosch satan arkadaşımız var görüşün.Start stop sisteminide iptal edebilirseniz sizin için sağlıklı olabilir ya da elektronik devre gibi bir şey çözüm olabilir. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Eylül 2014 Paylaş 22 Eylül 2014 Soğuk ateşlemeye uygun balastlar Koito, Osram Gen3 ve 5'dir. Balast sorununu halletmeniz lazım.http://www.geceucusu.com/topic/6411-satilik-bosch-gen5-d1s-balast/Bu ürün ziyadesi ile işinizi görür Yorum bağlantısı
Engin Şahan 22 Eylül 2014 Paylaş 22 Eylül 2014 merhaba arakdaşlar öncelikle şu anki kullnadığım bi xenon far takımı hella bi xenon merceğe daha önce photon zentech marka xenon taktırmıştım fakat zamanla görüş azlattığı için bu xenonları değiştirdim çin malı orta kalitede hızlı başlangıç xenon kiti aldım benim araçta sürekli sellektör yaptığım için ve start stop sistemi olduğu için birden voltaj düşüp yükselmesi sonucu xenon balatın biri arıza verdi diğeride araç stop tan çalışır druma gelince sönmeye başladı bu merceğe ne önerirsiniz led sistem getirttim oda olmadı merceğin açısı çok dar olduğundan ledleri monte ettiremedim Bizim aracımızda da STaRT- SToP var ve Bosch Gen5 balast valeo mercek var bu sistemde böyle problem normal midir ? Yorum bağlantısı
Engin Şahan 23 Eylül 2014 Paylaş 23 Eylül 2014 bu problemi yaşadınız mı ?Heralde 6 ay oldu herhangi bir problem yaşamadım. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts