İçeriğe Yönlendir

Civic için H1 ampul

Tuncer Tuncay

Recommended Posts

Tuncer Tuncay

Yeni Honda civic Hatchback aldım.Uzunlar için(H1) Bosch +90 plus aldım ama performans olarak hiç memnun kalmadım.

Tavsiye edebileceğiniz bir başka marka varmı acaba?

Beyaz ışık benim için önemsiz,bunu da belirtmiş olim.(Zaten uzunlarda beyaz kullanmak pek akıl karı değil)

Bir de Antalya'da iyi oto farları satan yer varmı acaba?Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

Yorum bağlantısı
Muhammed Andı

performans ampullerinde Osram NB ve Bosch +90 en kisa omurlu ve en fazla isik gucune sahip ampullerdir. Osram NB alin diyecegim ama +90 hosunuza gitmediyse NB'den de fazla haz duyacaginizi sanmiyorum. NB az biraz daha guclu olsa da aralarinda pek bir fark yok cunku. en iyi ihtimal mercekli Xenon donusumunu dusunebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Oktay Toker

far ayarınızda sorun olmasın bi arkadaş daha memnun degildi ince bi ayar yaptı sonradan memnun oldugunu söyledi.takarken ayar bozulmuş olabilir bence.kontrol ettirin.bence bu ampulden performans alamadıysanız digerlerindende alıcagınızı sanmıyorum. :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

+1

Far ayarı yaptırın ya da burda anlatıldığı şekilde siz yapın.

Araç kaç modeldi ? Far merceğinin içi islenmiş olabilir. 10 metreden bir duvar resmi alalım. Işık deseni fikir verecektir.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...