Selçuk Keleş 3 Eylül 2010 Paylaş 3 Eylül 2010 Sen önce gündüz farını açtır kullan sonra çift duya geçersin. Servistekiler öyle şeylerle uğraşmazlar.Benim önerim basit çözümdü, Mustafa'nın ki profesyonel olmuş Yorum bağlantısı
Oktay Toker 3 Eylül 2010 Paylaş 3 Eylül 2010 (düzenlendi) serkan o soketten ankara sanayide oto elektirikcilerinde var gördüm.ama senin bulundugun yerde bakman lazım.bulundugun yer neresi olmadı ben burdan bulup alır yollarım sana.ama sanayiye gittigimde bakabilirim. 3 Eylül 2010 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Gök1679652583 3 Eylül 2010 Yazar Paylaş 3 Eylül 2010 serkan o soketten ankara sanayide oto elektirikcilerinde var gördüm.ama senin bulundugun yerde bakman lazım.bulundugun yer neresi olmadı ben burdan bulup alır yollarım sana.ama sanayiye gittigimde bakabilirim.Ağbi yarın bakayım ben sanayiye ostim e.Şimdi sen bana söle ne ne alcam tam olarak.Bu tip konularda bilgim yok denecek kadr az.Baktık olmadı sana zahmet bana yollarsan çokta hora gecer.Sağolun valla hepininz yardımcı oldunuz yollarız demeniz yeter. Yorum bağlantısı
Oktay Toker 3 Eylül 2010 Paylaş 3 Eylül 2010 (düzenlendi) Ağbi yarın bakayım ben sanayiye ostim e.Şimdi sen bana söle ne ne alcam tam olarak.Bu tip konularda bilgim yok denecek kadr az.Baktık olmadı sana zahmet bana yollarsan çokta hora gecer.Sağolun valla hepininz yardımcı oldunuz yollarız demeniz yeter.stop park lambası için çift duyulu soket demen yeterli.ostimde göbekteki ptt binasının karşı istikametinde reno servisi var onlarda olması lazım.orda yoksa çeşme tarafına inerken solda küçük bi dükkan var oto yedek parça diye adını hatırlamıyorum orda vardır.sana yer gösterirler muhakkak.yada ostim girişinde hurdacılar var orada oto ünlü var yıgınla stop dolu sana yardımcı olurlar orda murat var onu bul sana eleman verir bakarsın. 3 Eylül 2010 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Gök1679652583 5 Eylül 2010 Yazar Paylaş 5 Eylül 2010 Dün servise gittim.Gel gör ki servis cumartesi günü yarım kadro çalışıyor ve elektkçisi de yok muşş..Sadece bakımları kont.yapıldı.Sis farıda alcaktım oda olmadı.Şimdilik parkları yeniden gündüz ün proj.e yerleştirdim.Aklıma bide amerikan park geldi acaba yakışır mı? Yorum bağlantısı
Can Ertekin 8 Eylül 2010 Paylaş 8 Eylül 2010 neden uğraşıyrsunuz annıyamadım ben de yakında aynısını yapıcam sinyalleri stoplara bağla gitsin.. çokta şık görünüyo bence Yorum bağlantısı
Serkan Gök1679652583 13 Eylül 2010 Yazar Paylaş 13 Eylül 2010 neden uğraşıyrsunuz annıyamadım ben de yakında aynısını yapıcam sinyalleri stoplara bağla gitsin.. çokta şık görünüyo benceparkları sinyallere demek istediniz sanırım..Peugeot 308 lerde de gündüz farı ile park aynı ampül çift duylu yani.Onun gibi yapacağım Yorum bağlantısı
Recommended Posts