Selçuk Keleş 18 Nisan 2013 Paylaş 18 Nisan 2013 Far desenli cam değil mi ? Şeffaf olması lazım mercekten performans alabilmeniz için. 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Yıldırım 18 Nisan 2013 Paylaş 18 Nisan 2013 oraya ben jiguli yazmadım aracım 2 ade birdr doblo var dobloya düşünüyorum http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-xenon-kit-bosch-gen5-d1s-110399305/detay/http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-xenon-mercek-bosch-bi-xenon-110663615/detay/http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-xenon-mercek-hella-bi-xenon-d2s-d1s-113764349/detay/balast bunu düşünüyorum mercekte hellayı peki bosh mercegi tavasiye edermisiniz? Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 18 Nisan 2013 Paylaş 18 Nisan 2013 Resimdeki Hella ya bu xenon ampul olmaz yeni nesil Hella mercek yada resimdeki Bosch merceği almalısınız 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Yıldırım 18 Nisan 2013 Paylaş 18 Nisan 2013 balast için ne düşünüyorsunuz hella d1s degilmi neden olasın? Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 18 Nisan 2013 Paylaş 18 Nisan 2013 Resimdeki Hella merceğin ampul yuvası D2S için tasarlanmıştır , D1S xenon kit kullanmak istiyorsanız D1S ampul uyumlu bi-xenon mercek almalısınız... Yorum bağlantısı
Fatih Özbaş1679652583 19 Nisan 2013 Paylaş 19 Nisan 2013 Resimdeki Hella merceğin ampul yuvası D2S için tasarlanmıştır , D1S xenon kit kullanmak istiyorsanız D1S ampul uyumlu bi-xenon mercek almalısınız...Abi D1S ve D2S merceklerin optikleri ve yuvaları aynı değil mi? benim aracımda D1S hella mercek takılı iken D2S xenon kit kullanıyorum. Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 19 Nisan 2013 Paylaş 19 Nisan 2013 Abi D1S ve D2S merceklerin optikleri ve yuvaları aynı değil mi? benim aracımda D1S hella mercek takılı iken D2S xenon kit kullanıyorum.Hella D1S mercekte D2S ampul kullanabilirsin ama Hella E55 D2S merceğe D1S ampul takamazsın çünkü ampul tutucusu farklıdır sadece Gen4 takabilirsin...Senin mercek bu Hella D1S ampul tutucu yardımı ile D2S ampul takabilirsin... 1 Yorum bağlantısı
Oktay Toker 19 Nisan 2013 Paylaş 19 Nisan 2013 Tırnaaklı olanada kendin uğraşabilirsen D1s ampulü sabitleyebilirsin.Uğraştırır ama olmayacak bişi degil. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 22 Nisan 2013 Paylaş 22 Nisan 2013 oraya ben jiguli yazmadım aracım 2 ade birdr doblo var dobloya düşünüyorum balast bunu düşünüyorum mercekte hellayı peki bosh mercegi tavasiye edermisiniz?İlgili konuyla birleştirildi. Mesajlarınızda imla kurallarına biraz dikkat edin ve daha fazla detay verin lütfen. Yorum bağlantısı
Süleyman Yıldırım 29 Mayıs 2013 Paylaş 29 Mayıs 2013 hangi balstı tavsiye ederiniz en sonuncusu phlıps ve hepsi tek tek. Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 29 Mayıs 2013 Paylaş 29 Mayıs 2013 Hella D1S iyidir , tek tek ten kastınız nedir? hepsinden birer tane mi var? Yorum bağlantısı
Süleyman Yıldırım 29 Mayıs 2013 Paylaş 29 Mayıs 2013 evet hepsinde birer adet var burdan 2 adet deçme hakkım var tanesine 100 lira istiyor nasıl peki?arkadaşlar bana yardımcı olunda şu işin içinden cıkayım Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 29 Mayıs 2013 Paylaş 29 Mayıs 2013 evet hepsinde birer adet var burdan 2 adet deçme hakkım var tanesine 100 lira istiyor nasıl peki?arkadaşlar bana yardımcı olunda şu işin içinden cıkayım Çift olmadığı sürece sağlıklı bir seçim olmayacak ve çift olmayan bir balasta 100 TL çok fazla zaten piyasada temiz herşeyi tam olan çift balastlara 200-250 TL istiyorlar 1 Yorum bağlantısı
Erkan Kahya 30 Mayıs 2013 Paylaş 30 Mayıs 2013 Hella D1S iyidir , tek tek ten kastınız nedir? hepsinden birer tane mi var? Mahmut bey resimdeki Hella' da Bosch' da gen5 değil mi? Yorum bağlantısı
Semih Güngören 3 Şubat 2015 Paylaş 3 Şubat 2015 merhaba sayın abilerim kardeşlerim forum kurallarını bılmıyorum kusurum olursa affola fakat yardımlarınıza ve bilgilerinize ihtiyacım var .. bu gün bir karar verdim ve çıkma far alarak açmaya basladım karartma uygulaması yapacaktım takı mercek lafını duyana kadar ..Kısaları H7 Uzunları H1 ampul içermektedir sıradan bir mercek alıp ve piyasada kı xenon kitlerde farklı bir goruntu yakalayabılecegımı dusunurken Şimşek Efekli selektör vıdeoları izledim ve farların bi xenon olduğunu gördüm .. d2s mercek ampul olarak .. kendi çapımda araştırmalarımda ve forumdaki geçmış konularda uygulayan ve uygulamak isteyen konuları okudum fakat aklımda bir soru işareti var ..Tek mercekte Uzun Kısa uygulamasını aracım far elektrıgınde nasıl yapabılır uydurabılır uygulayabılırım .. yarın bulunduğum şehirde kaliteli çıkma mercek arayacağım yardımlarınız için şimdiden çok tesekkur ederim hayırlı geceler.. Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 3 Şubat 2015 Paylaş 3 Şubat 2015 Mercek içinde bulunan selenoide uzun far kablosundan paralel hat çekeceksin , selektör yaptığında selenoid perdeyi hareket ettirecek ve selektör yapmış olacaksın... Yorum bağlantısı
Semih Güngören 3 Şubat 2015 Paylaş 3 Şubat 2015 peki mercek ve ampullerı hakkında fıyat bılgısı tahmını nedır .. yurt dısı sıtelerde baktım kargo baya var .. yurt ıcı sıtelerdede merceklere sapka eksık angel yok ampul baglantı aparatları yok vs vs 15 lıraya da satan var 150 lıra ısteyende var engın bılgılerınızden yardımcı olmaya calıstıgınız ıcın tesekkur ederım Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 3 Şubat 2015 Paylaş 3 Şubat 2015 Öncelikle hoşgeldin ve kolay gelsin.Xenon kit olarak tabiki bmw audi vs gibi arabalardan çıkan oem ürün öneriyoruz.Hem daha kaliteli hem dayanıklı.Tabiki bunların fiyatları 300 700 tl arasında değişiyor.D1s d2s mercek alacaksan bu özellikteki xenon kitlerine bakabilirsin.Ama bütçem şu an el vermez diyorsan geçici olarak eski xenon kitin var ise 1 çift d2s kablo dönüştürücüsü ve 1 çift 4300k xenon ampulu alarak kullanabilirsin.Bunlar için hangisini alırsan al aynı kalitedir.Ucuz ürünler için yurt dışından uzak dur.Zaten gelmesi 3 hafta bir de sorun yaşadın mı 3 haftadan fazlasını kaybedersin.Mercek şapkası xenon kit ampul tutucu vs hepsi malum sitede var.Gerekli olan malzemeler sitemizde yazılı.Uzunlara gelen kablodan bir paralel çekip mercek motoruna bağlantı yapacaksın.Ya da uzunların kablosunu kesip direk mercek motoruna bağlantı seçim sizin. Yorum bağlantısı
Semih Güngören 4 Şubat 2015 Paylaş 4 Şubat 2015 Öncelikle hoşgeldin ve kolay gelsin.Xenon kit olarak tabiki bmw audi vs gibi arabalardan çıkan oem ürün öneriyoruz.Hem daha kaliteli hem dayanıklı.Tabiki bunların fiyatları 300 700 tl arasında değişiyor.D1s d2s mercek alacaksan bu özellikteki xenon kitlerine bakabilirsin.Ama bütçem şu an el vermez diyorsan geçici olarak eski xenon kitin var ise 1 çift d2s kablo dönüştürücüsü ve 1 çift 4300k xenon ampulu alarak kullanabilirsin.Bunlar için hangisini alırsan al aynı kalitedir.Ucuz ürünler için yurt dışından uzak dur.Zaten gelmesi 3 hafta bir de sorun yaşadın mı 3 haftadan fazlasını kaybedersin.Mercek şapkası xenon kit ampul tutucu vs hepsi malum sitede var.Gerekli olan malzemeler sitemizde yazılı.Uzunlara gelen kablodan bir paralel çekip mercek motoruna bağlantı yapacaksın.Ya da uzunların kablosunu kesip direk mercek motoruna bağlantı seçim sizin.Merhaba hosbulduk kolay gelmesı ıcın ugrasıyor bılgı sahıbı olmaya calısıyorum sayelerınızde .. elımde h7 8k xenon kıt mevcut .. kablo donusturucusu ıle balastı mu yoksa ampulu mu kullanabılırım..malum alısverıs sıtelerınde mercekler daha da ucuz 300-700 arası yazmıssınız ben bugun çıkma parçaların oldugu mevkıye gıdıp arayacaktım belkı forumdada bursadan yapan vardır bana yardımcı olur dıye bır kac gun daha bekleyebılırım ..4300k yerıne 6000k kullansam çokmu dıkkat cekerimarayacagım mercek ve ampul d2s ampul ve d2s mercek mı olacak gökhan .. tesekkürler motor ve selenoid deniyor hangısını tercıh etmelıyım şuan bi tek onun çalısma prensıbını öğrenmiş oldum Yorum bağlantısı
taner eviş 4 Şubat 2015 Paylaş 4 Şubat 2015 Merhaba hosbulduk kolay gelmesı ıcın ugrasıyor bılgı sahıbı olmaya calısıyorum sayelerınızde .. elımde h7 8k xenon kıt mevcut .. kablo donusturucusu ıle balastı mu yoksa ampulu mu kullanabılırım..malum alısverıs sıtelerınde mercekler daha da ucuz 300-700 arası yazmıssınız ben bugun çıkma parçaların oldugu mevkıye gıdıp arayacaktım belkı forumdada bursadan yapan vardır bana yardımcı olur dıye bır kac gun daha bekleyebılırım ..4300k yerıne 6000k kullansam çokmu dıkkat cekerimarayacagım mercek ve ampul d2s ampul ve d2s mercek mı olacak gökhan .. tesekkürler motor ve selenoid deniyor hangısını tercıh etmelıyım şuan bi tek onun çalısma prensıbını öğrenmiş oldumMotor ve selenoid dedikleri aynı şey Selenoid dediğimiz işin teknik ismi Motor ise vatandaşın dediği. Kablo dönüştürücusuyle ampulu ve balasti kullanabilirsiniz Yorum bağlantısı
Semih Güngören 4 Şubat 2015 Paylaş 4 Şubat 2015 kusuruma bakmayın bılgım olmadığı için dıyorum aynı ampul ve balastı kullanabıleceksem hangı kabloyu değiştireceğim Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 4 Şubat 2015 Paylaş 4 Şubat 2015 Dönüştürücü ve ampul almanız lazım. Bi xenon aslında su h4 arabalarda uzun kısa icin tek ampul vardır. Mercekte ise bu işlemi merceğin motoru yapar siz uzunlara geçtiğinizde motor uzunlar için olan kapakçığı indirir ve mercek uzunlara geçer. Bi xenon bundan ibaret. Size 10 20 tl lik çift kablo dönüştürücü 2 tane 4300 öneriyoruz yoksa 6000 8000 de olur ama 4300 e göre aydınlatmanız düşük olur lümen olarak. Bunun haricinde d1s d2s bi xenon yazan hella mercek lazım. 3 çeşit merceği var farınızdaki boşluğu ölçün sonra bütçenize uygun merceği alın. Hepsi aynı işi yapar. Hella mercek alacaksanız belki ampul tutucuya ihtiyacınız olabilir. Bu işteki en önemli parça aslında ampulün doğru odak mesafesinde olmasını sağlamak. H7 ampul sizin için uygun olmayacaktır bilginiz olsun. Yorum bağlantısı
taner eviş 4 Şubat 2015 Paylaş 4 Şubat 2015 kusuruma bakmayın bılgım olmadığı için dıyorum aynı ampul ve balastı kullanabıleceksem hangı kabloyu değiştireceğimBen de nöbetten çıktım k bakma uykusuzum Dönüştürücü ve ampul alarak balasti kullanabilirsin Yorum bağlantısı
Semih Güngören 4 Şubat 2015 Paylaş 4 Şubat 2015 D2s 4300 k Ampulh7 d2s cevirici duy kablo demetiilk alacagım şeyler olarak lısteye girdi .. d2s merceklerın kenarları çok acık far tasıma ışık sızacağı için büyük mercek kapağı bulmam gerekiyor ama sabah berı bulamadım malum doblo farları kocaman emanet durmalarını istemiyorum .. Yorum bağlantısı
Recommended Posts