İçeriğe Yönlendir

Megane 1 sis farı

Erkan Kahya

Recommended Posts

Erkan Kahya

Merhaba arkadaşlar. Megane 1 aracım için ön sis farları aldım ama kablo tesisatı yok. Kablo tesisatını nerden çekebilirim vede role baglamam gerekiyor mu. Far kolunda sadece arka sis icin düğme var.

Yorum bağlantısı
Fatih Özbaş1679652583
Merhaba arkadaşlar. Megane 1 aracım için ön sis farları aldım ama kablo tesisatı yok. Kablo tesisatını nerden çekebilirim vede role baglamam gerekiyor mu. Far kolunda sadece arka sis icin düğme var.

merhaba kardeşim. öncelikle sis farların hayırlı olsun. kablo tesisatını kendin mi çekeceksin? yoksa elektrikçiye mi yaptıracaksın? kendin yapacaksan biraz uzun iş. sis farı anahtarını eritmemen için röle kullanman lazım (aracında sis tesisatı olmadığı için) eğer sis far anahtarının arka sis düğmesine bağlarsan tüm sisleri beraber yakmak zorunda kalırsın. sana tavsiyem varsa aracının far(sis) anahtarını ön sis düğmeli bir anahtarla değiştirmen, yoksa ekstradan bir anahtar atman olacaktır.

bende hella micro de nin orjinal tesisat kablosu ve hellanın orjinal rölesi mevcut. benim aracımda sis tesisatı ve rölesi orjinalden olduğu için satacağım düşünürsen özelden iletişime geç. görüşmek üzere.

Yorum bağlantısı
Ahmet Kasapoğlu

araç reno olduğu için sis farı düğmesi far kolu üzerinde. bu sebeple komple far kolunu değiştirmek gerekir ki bu çok maliyetli olur.

En güzel yöntem mailda gönderdiğim gibi bir adet röle kullanarak aküden 2 sis farınada elektrik çekmeniz. röleyide ya arka sis kablosundan yada istediğiniz başka bir anahtardan açıp kapatmanız.

Bu arada fatih bey kargonuz yolda :)

Yorum bağlantısı
Fatih Özbaş1679652583
araç reno olduğu için sis farı düğmesi far kolu üzerinde. bu sebeple komple far kolunu değiştirmek gerekir ki bu çok maliyetli olur.

En güzel yöntem mailda gönderdiğim gibi bir adet röle kullanarak aküden 2 sis farınada elektrik çekmeniz. röleyide ya arka sis kablosundan yada istediğiniz başka bir anahtardan açıp kapatmanız.

Bu arada fatih bey kargonuz yolda :)

Gördüm Ahmet Bey mailinizi çok teşekkür ederim yardımlarınız için, bir kez daha diğerlerinden farklı olduğunuzu gösterdiniz. yeni alışverişlerde görüşmek üzere. iyi akşamlar...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...