Kerem Özdönmez 10 Kasım 2010 Paylaş 10 Kasım 2010 Merhaba 1999 model palio aracıma kısalar için H7 mercek ve far karartma modifiyesi yaptırdım.Parabolik far camlarımda bu nedenle şeffaf yapıldı(pleksi glas)Uzunları da kullanmak adına reflektör konuldu.Fakat sorunum uzunlarımın eski ampül tipi H3.Fakat uzunlar için kullanılan reflektör H7 ampül tipi için.Fardaki kablolar H3 ampül takılacak şekilde fakat reflektör H7 ampül için. Sizce bu sorunu nasıl çözebilirimm.Yardımcı olursanız sevinirim. Yorum bağlantısı
Muhammed Andı 10 Kasım 2010 Paylaş 10 Kasım 2010 uzunlar icin olan eksik kabloyu(sase baglantısı) kisa mercege gelenle tamamlayabilirsiniz. ayrica sorunuzun dogru yeri bu bolum, diger yere hem yanlis hem de bos yere acmissiniz... Yorum bağlantısı
Kerem Özdönmez 10 Kasım 2010 Yazar Paylaş 10 Kasım 2010 Evet sonra farkettim admin arkadaşlar düzeltirse sevinirim.Kablo eksik değil.h3 ampül için kablo var.H7 yi nasıl bağlayabilirim oraya? Yorum bağlantısı
Muhammed Andı 10 Kasım 2010 Paylaş 10 Kasım 2010 h3'ler saseyi yuvadan anahtar ucunu da koldan yahut dugmeden alir. yani normalde h3 icin sadece bir uc gelir fara. bende sana o gelen ucla beraber, kisada var olan saseyi kullan diyorum. diyorsan ki, "soket uymuyor", soketi filan bosver; elektronikciden h7'nin arkasindaki baglanti noktalarina uyabilecek iki adet disi pabuc ve az birsey isiya dayanikli daralan hortum al, kablo ucuna guzel bir sekilde bagla, izole et gitsin. Yorum bağlantısı
Kerem Özdönmez 11 Kasım 2010 Yazar Paylaş 11 Kasım 2010 h3'ler saseyi yuvadan anahtar ucunu da koldan yahut dugmeden alir. yani normalde h3 icin sadece bir uc gelir fara. bende sana o gelen ucla beraber, kisada var olan saseyi kullan diyorum. diyorsan ki, "soket uymuyor", soketi filan bosver; elektronikciden h7'nin arkasindaki baglanti noktalarina uyabilecek iki adet disi pabuc ve az birsey isiya dayanikli daralan hortum al, kablo ucuna guzel bir sekilde bagla, izole et gitsin.çok teşekkürler Yorum bağlantısı
Recommended Posts