İçeriğe Yönlendir

VW Golf 4 (1997-2004) Kapı cebi aydınlatması

Fatih Özbaş1679652583

Recommended Posts

Uğur Eylik1679652571
fotoğraflarda tampon çıkmadı diye hatırlıyorum da o yüzden sordum durun bakayım :)

bagaj açıkken tamponun üst yükleme bölgesını gördüm o da bana yettı :) normalde gövde rengı olduğu ıçın dıkkat çekıyor :D özellıkle vw grup araçlarında çok dıkkatlıyım :D

Yorum bağlantısı
Fatih Özbaş1679652583
bagaj açıkken tamponun üst yükleme bölgesını gördüm o da bana yettı :) normalde gövde rengı olduğu ıçın dıkkat çekıyor :) özellıkle vw grup araçlarında çok dıkkatlıyım :D

doğru, bu aracın tamponları siyah + krom karışımı ama bende olsa hepsini ya da en azından siyah kalan kısımlarını gövde rengine boyatırım :D

Yorum bağlantısı
Misafir
saol kardeşim Allaha razı olsun. daha iyilerini senden bekliyoruz artık :)

Murat kardeşim Çevik kuvvet olacak, önce kendi farını kıracak sonrada diğer çakma xenonlu araç kullanaları kamu yararına içeri tıkacak :D

Yorum bağlantısı
Fatih Özbaş1679652583
Murat kardeşim Çevik kuvvet olacak, önce kendi farını kıracak sonrada diğer çakma xenonlu araç kullanaları kamu yararına içeri tıkacak :)

3 yıldır uğraşıyorum adama mercek taktıramadım :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Murat için mercek far dönemi bitti. Yakında merceğin içinden mermi geçirecek :)

Yorum bağlantısı
  • 6 yıl sonra...
Aydın Akın
(düzenlendi)
On 29.12.2010 at 21:15, Misafir yazdı:

Zaten tesisatı dert.Kangoo'nun şoför koltuğu içine masaj aleti yerleştirmiştim.Kumandası kapı üzerinde olacak şekilde tesisatı çektim,Kapını tesisat soketinde yer bulup hattı çekmek yarım günüm almıştı.Kapıyı menteşelerinden sökmüştüm en son.

Ehhe, ben de o kapı körüğünden kabloları geçirinceye kadar ne çektim. Kapıyı sökmeyi ben de düşündüm ama nedense cesaret edemedim, halbuki körüğe elimle ulaşmaktan daha kolay olacaktı. Anam önceden bilse o gün çektiklerimi; beni hiç doğurmazdı :lol:

On 29.12.2010 at 17:56, Fatih Özbaş yazdı:

post-3331-1293638038_thumb.jpg

Parlaklığı biraz fazla gibi geldi bana. Şu sıralar iç kapı kolu aydınlatma ile birlikte kapı cebi aydınlatma da yapıyorum. Ambiyans rengi amber. Ama bu kadar şiddetli değil. Gece hafif bir kırmızılık sağlayacak şekilde. Onun haricinde mükemmel duruyor.

Ayrıca bu aydınlatma olayları bakımından kendimi sana oldukça yakın hissediyorum :)

Nedeni:

Tek seferde kapılar için;

*İç kapı açma kolu aydınlatma

*Dış kapı kolu aydınlatma (Hem iç aydınlatmaya hem de geri vitese bağlı da olacak)

*Kapı cebi aydınlatma

*Kapı altı aydınlatma

*Kapı kenalarında kırmızı uyarı aydınlatması (Kırmızı pleksiden kendi tasarımım olacak)

*Kapı çıtalarının üst kısmında çizgi şeklinde ambiyans aydınlatması

Kapı harici yapacaklarımı şu anda yazmayım kendi kafam karışıyor :)

tarihinde Aydın Akın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Fatih Özbaş1679652583

kardeş ben o aracı satalı yıllar oluyor ama parlaklık konusnda açıklama yapayım. zaten sadece kapıyı açınca yanıyordu, kapıları kapatınca devredışı kalıyor, rahatsız etmiyor yani... bence sürekli kısık yanmasına gerek yok...

Yorum bağlantısı
Aydın Akın

Eski gönderiydi farketiim.

Aydınlatmayı hem gece güzel görünüşü hem de karanlıkta cebi biraz olsun aydınlatarak aradığını bulmayı kolaylaştırması bakımından düşünmüştüm ben. Seninki de bambaşka bir tarz olmuş elbette.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...