Çağrı Afacan 15 Ocak 2011 Paylaş 15 Ocak 2011 Herkeze selamlar adım ÇAĞRI foruma yeni üye oldum,sorum şu olacak hella nın rallye serisi farlar uzun menzil içinmidir yoksa sis için mi yardımlarınız için şimdiden teşekkür eder herkeze iyi forumlar dilerim. Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 15 Ocak 2011 Paylaş 15 Ocak 2011 Trafiğin olmadı yani yarışlarda gece karanlık yollarda kullanılırlar. Hem uzak mesafeleri aydınlatır hemde ışık dağınık olduğu için diğer bölgeleride aydınlatır.Şehirde kullanım için müsait değillerdir. Yorum bağlantısı
Çağrı Afacan 15 Ocak 2011 Yazar Paylaş 15 Ocak 2011 Trafiğin olmadı yani yarışlarda gece karanlık yollarda kullanılırlar. Hem uzak mesafeleri aydınlatır hemde ışık dağınık olduğu için diğer bölgeleride aydınlatır.Şehirde kullanım için müsait değillerdir.Cevap için teşekkür ederim malum hella pahalı olduğu için maxtel hellanın muadili olabilirmi? Ön tampon üstüne 4 adet düşünüyorum ama sabit olarak diil bi aparat yapıp pratik bir şekilde söküp takılacak şekilde ve tabiki şehir içinde kullanmamak şartıyla. Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 15 Ocak 2011 Paylaş 15 Ocak 2011 Evet biraz pahalıdır. Şehir içinde zaten polisler gördüklerinde çeza yazarlar. Sanırım bagajda taşıyıp ihtiyaç olduğunda takacaksınız. Hangi arabaya olacak ?Temiz havada 900 metreye kadar aydınlatma yapanlarını görmüştüm. 4 tane'ye 100'er wattlık güçlü ampül takarsanız motordan yarım beygir güç çeker... Şarz dinamosu aşırı ısınabilir. Yorum bağlantısı
Çağrı Afacan 15 Ocak 2011 Yazar Paylaş 15 Ocak 2011 Evet biraz pahalıdır. Şehir içinde zaten polisler gördüklerinde çeza yazarlar. Sanırım bagajda taşıyıp ihtiyaç olduğunda takacaksınız. Hangi arabaya olacak ?Temiz havada 900 metreye kadar aydınlatma yapanlarını görmüştüm. 4 tane'ye 100'er wattlık güçlü ampül takarsanız motordan yarım beygir güç çeker... Şarz dinamosu aşırı ısınabilir.Evet dediğiniz gibi bagajda taşıyıp ihtiyaç olduğunda takmayı düşünüyorum skoda felica aracıma takıcam bildiğim kadarıyla rallye 1000 ler h2 apülle çalışıyor h2 nin 100 watt olanları çok zor buluyomuş o yüzden daha düşük watt ampül kullancam şarz dinamosunu ısınmaması için ne gibi önlem alabilirim? Yorum bağlantısı
Recommended Posts