Misafir 20 Şubat 2011 Paylaş 20 Şubat 2011 (düzenlendi) Benim Kangoo'da kullandığım otomatik far yükseklik sensörü (marinlerde kullanılan eğim sensörü) ve fren ana basınç hattına bağlanacak basınç müşürü ve sistemin son bilgisi için abs pompa motorundan bilgiler alınır, hangisi devreye girerse girsin 3.freni tetikler. Sistemin orjinalide buna yakın prensipte.Kısaca :Yapılır maliyeti x-y sensörü dahil 400-500 € civarı çıkar.Hatırlatma 20 Şubat 2011 tarihinde Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Şubat 2011 Paylaş 20 Şubat 2011 Nasıl yani?51 euroluk parça direk fren pedalına mı takılıyormuş?Yok 3. fren lambası devresine bağlanıyormuş ama g kuvveti ölçümü prensibiyle çalışıyordur... Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 20 Şubat 2011 Paylaş 20 Şubat 2011 O zaman 51 euroluk parça da işe yaramaz Ayhan.. Karda buzda G kuvveti oluşmayacak..Oluşacakta her yol şartı için ayrı değerler oluşcak. Ortalama bir değer belirlenip kullanılabilir. Bu değer çok kayğan yollarda yetersiz kalabilir. Lastiğin yere iyi tutunduğu yollarda da erkenden devreye girecektir. G kuvveti aslında virajlarda savrulmada merkez kaç kuvvetine karşı gösterilen direnctir. Arabaların yol tutuşlarınıda G ölcen bir cihaz ile ölcerler. Hangi arabada daha büyük değer oluşursa o daha iyi yol tutuyor demektir.Bu sistemin en basiti şudur, bir ipe bağlı bir ağırlığı arabanın içinde aynaya asın. Firenlemede araba nekadar ani durmak isterse o ağırlıkta o kadar ileriye doğru gitmek ister. Şşte sıfır noktasından gidebildiği en ileri mesafe şiddeti gösterir. Bu hem firende, hem hızlanmada hemde virajlarda denenebilir..Bence böyle bir sistem olacaksa bu sistem abs devreye girdiğinde devreye girmeli.Bu videoda arabayı sürmeye başladıklarında yeni ford focusta kadranların ortasında G ölcer var. Arabanın ağırlık merkezinin ne tarafa doğru gitmek istediğini gösteriyor. Bunlara göre fren sistemi yada süspansiyon sistemi birşeyler yapıyor olabilir, orası ayrı konu tabi Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 20 Şubat 2011 Paylaş 20 Şubat 2011 tofaşların bagaj açıldığında bi küçük ktu var ve içinde bir bilya o anahtar görevi görüyor bagaj lambası yanıyorhafif eğimli verildiği zaman fene hızlı basılacak bilya ilerleyip anahtar görevi görecek gibi mekanik bir şekilde yapılabilir. yada tekikeme amaçlıda olabilir.bu olmaz çünkü yokuş aşağı dik bir yerden giderken dörtlülerle gezeriz sürekli benzin protestosu yapar gibi bizim şirket arabası peugeot 207 de vardı bu sistem birçok kez tanık oldum devreye girmesine... çok sert frende çalışmıyor sadece ama g kuvvetiyle alakası olduğuda kesin... sadece frenleme varsa çalışıyor bu sistem sert frenlede alakası yok ... bunları tecbrubelerime dayanarak yazıyorum. Bizim evin caddesinin sonunda kırmızı ışık var. Hafif hafif fren yaparak yanaştığımda tam ışıklardan 10 metre kdr önce sert bir çukur var oraya girer girmez dörtlüler yanıyordu hep. bunu defalarca denedim frene ucuyla bassam bile o çukura girdiğimde yanıyordu hesaplamalarınıza bu tecrubemi de ekleyin Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven 20 Şubat 2011 Paylaş 20 Şubat 2011 (düzenlendi) Benım projem bu.Isaac Newton'un Eylemsizlik Teorisi deniliyor bunaBir bozuk para veya metal bir parça bir ucu şaseye baglı iletken bi kabloyla asılcak.Ani frende sallanarak mikroişlemcili devrenin - tetikleme girişine baglı olan metale vurarak devreyi tetiklicek.Sonrasında ledler çakmaya başlıcak.Tıpkı - tetiklemeli yaptıgım follow me home sistemi gibi.MEtalin ani hızlanmada geriye dogru sallanıp tekrar öndeki metale vurmaması içinde arkasında duvar olmalı.Ona göre basit bir sistem kurulabilir.Biraz agır bişey olcakki her fren yapmada vurmıcak.Şu bisikletlerin jant göbeginde bulunan küçük metal bilyalar olur.Onların büyükleri var.Küçük ve ağır birşey.Şşte onun gibi bir şeyle bu sistem olur.Ağırlık arttıkça da karşıya dogru sallanma hızı da azaları böylece her frende şaseleme yapmaz.Ben bunu vakit bulursam deneyerek yaparım.Frenin şiddetine göre agırlık seçilmeliUploaded with ImageShack.us 20 Şubat 2011 tarihinde Mustafa Ba?seven tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven 20 Şubat 2011 Paylaş 20 Şubat 2011 (düzenlendi) Bir ilave daha yapıyım.Ağırlıgı artırmanın yanında ilave olarak işlemciye baglı olan metal,öbür asılı olan metalin tam karşısına degil de az daha yukarı konulabilir.Böylece frenin şiddetine göre daha fazla yukarı dogru çıkar ve diger metale çarpar işlemci tetiklenir.Ledler çakarak yanmaya başlar. 20 Şubat 2011 tarihinde Mustafa Ba?seven tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 20 Şubat 2011 Paylaş 20 Şubat 2011 (düzenlendi) O şekilde olmaz arkadaşlar. Şlk okul fizik ödevi değil bu O şekilde yaparsanız bir süre sonra söküp atacaksınız. Doğru, işe yarar bir sistem olmadığını göreceksiniz.Kaygan zeminde kuvvet oluşmayacak ve sistem çalışmayacak. Oysaki kaygan zeminde hafif firen bile şiddetli firendir. Sistemi o şekilde hassas ayarlarsanızda kuru zeminde her zaman devreye girecek. Elinizin altındaki dörtlü çakar düşmesine basın daha iyi. Yada direksiyonda barbağınızın altına bir buton ekleyin. Ani firenlerde dokunun...Benim arabamda 100 km üzeri hızlarda yol durumuna göre ani firenlerde dörtlüler devreye giriyor. Belki o sınır araba pc'ye bağlanarak daha düşük hızlara indirilebilir. 20 Şubat 2011 tarihinde Ayhan ?ent tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven 20 Şubat 2011 Paylaş 20 Şubat 2011 9 yıldır araba kullanıyorum.Yagmurlu ve özellikle karlı yolda 50km hızın üstüne hiç çıkmam. Buzlu havada ise araç kullanmam.Fakat kuru havada 90 km hızla çok kez ani fren yaptıgım oldu.Şnsanlar daha çok kuru havada araç kullanır ve kuru havada gazlar.Bu nedenle kurulabilecek böyle bir sistem beni fazlasıyla tatmin eder.Deneme yaparken bi de devreye buzzer koyarım.Panık frende devreye girip girmedigini de o sesle anlarım.Ya zaten ABS'li araçların çogunda bu sistem var.Biz ABS'siz bu işi nasıl yaparız ona çözüm üretiyoruz. Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 20 Şubat 2011 Paylaş 20 Şubat 2011 Burada sert firenlemede dörtlüleri yakıyor. Video'nun sonunda arabanın yol tutuşuna dair G değeride verilmiş. Yorum bağlantısı
Muhammed Andı 20 Şubat 2011 Paylaş 20 Şubat 2011 Budur bence.. G kuvvetini okuyor galiba ve kademeli.. Ama ebay'de falan bulamadım bunu..ben alibaba'da buldum bi satıcıda. fiyat ve urun bilgisi istedim, belki donerler. donerlerse burdan yazarim sonucu. Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven 21 Şubat 2011 Paylaş 21 Şubat 2011 bence istediğimiz şey bu ... Acceloremeterla yapılmış. Ebayda sadece accelerometer bile 17 euro Demekki acceloremeterla yapılmış böyle bi modülün hazır seri üretimle yapılmışmı da en az 30 euro olmalıdır.15-20 euroluk bi modülün iş görcegını hiç sanmıyorum.Mutlaka problem çıkartacaktır Yorum bağlantısı
Fatih Özbaş1679652583 21 Şubat 2011 Yazar Paylaş 21 Şubat 2011 videolardan birinde baktım da ABS devreye girdiği zaman fren lambaları da hızlı hızlı yanıp sönüyor. bir devre hazırlayıp ABS nin gerekli yerinden tetik alıp bu işi yapamaz mıyız? Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven 21 Şubat 2011 Paylaş 21 Şubat 2011 ABS devreye girdigi zaman ekranda ABS ışıgı yanmıyor mu?O ışıgın oldugu yerden tetikleme alınabilir. Yorum bağlantısı
Muhammed Andı 21 Şubat 2011 Paylaş 21 Şubat 2011 videolardan birinde baktım da ABS devreye girdiği zaman fren lambaları da hızlı hızlı yanıp sönüyor. bir devre hazırlayıp ABS nin gerekli yerinden tetik alıp bu işi yapamaz mıyız?yapmak cok basit o vakit. ama iste problem de tam surada basliyor.: "ABS nin gerekli yeri" 10 liralik bir parcayi bagliyim derken 3000 liralik bir beyinden olmak var isin ucunda Allah korusun. deliyim ama cilgin degilim. aslinda aklima baska bir fikir geliyor ama test etmek lazim. fikir su: abs denilen zimbirtinin aracta mutlaka ayri bir sigortasi oluyor bildigimiz gibi. ve bu devreden bir miktar akim geciyor abs'ye, arac calisirken. ancak abs devreye girdigi an, benim dusunceme gore bu sigortadan gecen akim bir anda artiyordur. iste bu sigortaya akim degisiminden tetikli bir sistem kurulabilir. tabi oncesinde dusuncemin dogru olup olmadigini test etmek lazim. birde abs olmayan araclarda bu sistem bu sekilde kurulamaz. asil onemli olan, universal bir sistem bulabilmek bence.ABS devreye girdigi zaman ekranda ABS ışıgı yanmıyor mu?O ışıgın oldugu yerden tetikleme alınabilir.bende abs isigi araci ilk calistirirken kontrol amacli yaniyor sadece. gerci bugune degin neredeyse hic absye dusmedim, bugun bakayim bir, hic hatirlamiyorum ama belki bende de yaniyordur. Yorum bağlantısı
Fatih Özbaş1679652583 21 Şubat 2011 Yazar Paylaş 21 Şubat 2011 ABS nin sigortasından elektrik almak benim de aklıma gelmişti dün. bende ABS devreye girdiği zaman ışığı yanmıyor. fren pedalından anlaşılıyor. kontağı açınca 3-4 saniye yanıp sönüyor sadece. zaten ışık sürekli yanarsa sistemde bir arıza var demektir. acaba bu 51€ luk parçayı alsak iş görür mü? nereye bağlanıyor bu parça? nasıl kullanılıyor bilen var mı? sitesinde detaylı açıklama yapılmamış adamlara da mail attım. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 21 Şubat 2011 Paylaş 21 Şubat 2011 arkadaşlar ben böyle detaylı istemiyorum Şstanbulun trafiğini biliyorsunuz E6- E5 te 90 km süraatle giderken öndeki araçlar her an frene basabiliyor trafik duruyor, ben arkadakinin dikkatini çekmek için istiyorum bunu, şimdi elimle dörtlüyü yakıyorum arabanın gördüğünü anlayınca kapatıyorum. abs herzaman devreye girmiyor, arabayı alalı 2.5 sene oldu toplamda 3 defa abs yi kullanmamışımdır benim istediğim fren lambasının yandığı mesafeden biraz daha aşağıda sinyallerin yanması. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Şubat 2011 Paylaş 21 Şubat 2011 arkadaşlar ben böyle detaylı istemiyorum Şstanbulun trafiğini biliyorsunuz E6- E5 te 90 km süraatle giderken öndeki araçlar her an frene basabiliyor trafik duruyor, ben arkadakinin dikkatini çekmek için istiyorum bunu, şimdi elimle dörtlüyü yakıyorum arabanın gördüğünü anlayınca kapatıyorum. abs herzaman devreye girmiyor, arabayı alalı 2.5 sene oldu toplamda 3 defa abs yi kullanmamışımdır benim istediğim fren lambasının yandığı mesafeden biraz daha aşağıda sinyallerin yanması. Lokman ağam senin için yapılacak en basit ve en güvenli olanı fren ana basınç hattına dirsek takıp o noktayada hidrolik fren müşürü takmaktır. Daha önce kalibre edilen basınca ulaşılınca tetik alınıp arka fren lambalarının hepsi flaş verecek şekilde tanzim edilir, yada dörtlüleri yakarsın. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 21 Şubat 2011 Paylaş 21 Şubat 2011 helalin var senin malzemeleri söyle hemen alayım Servet bagajda bulunsun Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 21 Şubat 2011 Paylaş 21 Şubat 2011 ABS'nin tekerleklere gelen yüksek basınc metal hortumları var. Oraya bir firen müşürü koyun. O müşürde dörtlüleri tetiklesin. Fren basıncınıda yüksek şekilde ayarlarsınız. Her zaman ani firende çalışır. Şsterse araba buz üzerinde gitsin, hafif firende ABS devreye girdiği an tetikler. ABS devreye girmediği durumlarda çalışmaz. Çünkü normal yanlış hatırlamıyorsam 5-10 bar civarı. ABS olmasada bu şekilde. Fakat ABS devreye girdğinde işler değişir. Kuru buzlu ıslak zemin farketmez. Sistem normal firen sistemine göre 5-6 kat yüksek basıncla çalışır. ABS devreye girsin yeter.. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Şubat 2011 Paylaş 21 Şubat 2011 (düzenlendi) helalin var senin malzemeleri söyle hemen alayım Servet bagajda bulunsun Bende malzemeden bol ne var Tam listeyi hazırlarım. Tanıdık fren tamircisi bul yeter. Mekaniği halletsin fren sürücü devresi benden olsun Forklift basınç müşürlerinin elektronik olanları var. Frene bastığın şiddete göre fren lambasının parlaklığı ve yanma hızı (lamba demerajı ) artıyor. Kimse kalkıpta zayıfken belli olmaz diye atlamasın. Tam detay vermiyorum (Ticari Patentim var ) Sistemin bizzat makinalar üzerinde ilave sistem ile kullanıyorum. Fren belirginliği ledlerden bile hızlı. 21 Şubat 2011 tarihinde Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Muhammed Andı 21 Şubat 2011 Paylaş 21 Şubat 2011 arkadaşlar ben böyle detaylı istemiyorum Şstanbulun trafiğini biliyorsunuz E6- E5 te 90 km süraatle giderken öndeki araçlar her an frene basabiliyor trafik duruyor, ben arkadakinin dikkatini çekmek için istiyorum bunu, şimdi elimle dörtlüyü yakıyorum arabanın gördüğünü anlayınca kapatıyorum. abs herzaman devreye girmiyor, arabayı alalı 2.5 sene oldu toplamda 3 defa abs yi kullanmamışımdır benim istediğim fren lambasının yandığı mesafeden biraz daha aşağıda sinyallerin yanması. dedigin sey basit Abi. bir vibrasyon role ve bir kapi musuru benzeri tetikleyiciyle yapilir bu islem topu topu. ancak farkli bir sorun var istedigin seyde. mesela rampada seyir halindeyken trafik yogunlugundan yahut isiktan dolayi durman gerekti. tabi haliyle freni koklemen lazim durus pozisyonunda. e bu sefer de yanar senin dortluler ve arkandaki adam yanlis anlar seni. en guzeli Servet Abi'nin soyledi ama..., amasi asagida. Lokman ağam senin için yapılacak en basit ve en güvenli olanı fren ana basınç hattına dirsek takıp o noktayada hidrolik fren müşürü takmaktır. Daha önce kalibre edilen basınca ulaşılınca tetik alınıp arka fren lambalarının hepsi flaş verecek şekilde tanzim edilir, yada dörtlüleri yakarsın.dedigin sey basit birseye benzemiyor be Abi. normal hidrolik boru hattina T ile basinc sensoru takmaktan bahsediyorsun degil mi? eger anladigim dogruysa, bu boruya kesilen yerlerden dis acilacak zannimca, yapistirma yontemi o basinci karsilayabilir mi? ve de bunu her gece ucucusu yapabilir mi? hatta bizleri birak, bir tamirci bu islemi yapmayi goze alabilir mi? bana kalirsa absli bir arabada su benim yahut Mustafa'nin linkini verdigimiz urun gayet rahat bir sekilde calisir gibime geliyor. cunku bu urun anladigim kadariyla evet, G kuvvetine gore calisiyor. ve Ayhan bu urunun islak yahut buzlu zeminde G kuvveti olusmayacagi icin dogru calismayacagini soyluyor. ancak absli bir aracta bu tip bir durumda abs devreye girdigi icin arabayi soforun dahi rahatlikla farkedecegi sekilde titretmeye basliyor abs. bu da bence bu urunun calismasina yetecek cekmeyi olusturacatir. denemek lazim... Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven 21 Şubat 2011 Paylaş 21 Şubat 2011 Kesilen yeri dedigin gibi kapatma olayı var.Ya iyi kapanmazsa?Şşte o zaman iş büyür.Bence vazgeçin bu işten.51 euroluk parçayı ben kredi kartım bi çıksın alcam.Bu parçayı üstelik kendim takarım.Tamirciye de gerek yok.Bişeyi yada bi yeri bozarsa(öyle bişey olcagını hiç sanmıyorum)enazından kendim bozdugum için içim rahat olur. Yorum bağlantısı
Devrim Babacan 22 Şubat 2011 Paylaş 22 Şubat 2011 ...orjinal sistemin çalışma mantığı nedir...Bu fonksiyon Clio III araçlarda (benim araçta) bile mevcut. Bir ara ben de anlamaya çalışmıştım çaılşma mantığını.Hatta belli süratlerde ani frenler yaparak -bir nevi- ABS testi yapar gibi uğraşmıştım ama hiç birinde dörtlüleri yaktıramamıştım. Bu özelliğin benim araçta bulunmadığını düşünüyordum ki geçen yaz çevre yolunda (Seydişehir'e giderken) yoluma aniden bir kedi/köpek vb. hayvanın çıkmasıyla ani fren yaptım. ABS yer yer kendini gösterdi ama farkettim ki dörtlüler çalışıyordu. Fren pedalından ayağımı çekmemle sustular.Sonrasında güvenli bir yolda şunu anladım ki (en azından benim araçta) dörtlülerin devreye girmesi için ABS'nin etkin olması gerekmiyor. Önemli olan bir hızdan daha aşağı bir hıza ne kadar kısa zamanda düştüğünüz (öyle tahmin ediyorum). Yani bu deneyi 50-60 km/s gibi hızlarda denediğimde ABS sesini duymaktan başka işe yaramadı. Fakat 90-100 km/s gibi hızlarda gerçekten ani fren yaptığımda (ABS tetiklensin ya da edilmesin) dörtlülerin devreye girdiğini gördüm.Dediğim gibi, beim tahminim aracın ECU'su hız ibresinin aşağıya ne kadar çabuk düştüğünü falan ölçüyor her halde. Yorum bağlantısı
Fatih Özbaş1679652583 22 Şubat 2011 Yazar Paylaş 22 Şubat 2011 (düzenlendi) Arkadaşlar mustafanın göndermiş olduğu adaptive brake lights adaptörü için üretici firmaya mail attım ve az önce cevap geldi. bir powerpoint sunusu ile aleti tanıtmışlar. aletin çalışma mantığı hoşuma gitti fakat tam olarak aracın neresine takılıyor anlayamadım. önümüzdek ay borçlarımı bitirince bu aletten ben de almayı düşünüyorum aşama aşama sonuçları buraya yazacağım. ayrıca powerpoint sunusunu ekledim oradan da inceleyebilirsiniz. Nereye takıldığı ve nasıl bağlandığı hakkında fikri olan var mı?NOT: 45$ a satıyoruz diye de belirtmişler bence fiyatına göre mantıklı çünkü her araçta olması gereken bir özellik.Adaptive_Brake_Lights.ppt 22 Şubat 2011 tarihinde Fatih tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts