Mustafa Bağseven 30 Mart 2011 Paylaş 30 Mart 2011 eğim yöntemi ile bu is olmaz Rampada her frene basişta yanar o zaman Yorum bağlantısı
Can Ertekin 31 Mart 2011 Paylaş 31 Mart 2011 eğim yöntemi ile bu is olmaz Rampada her frene basişta yanar o zamankesinlikle katılıyorum.. Ve devam ediyorum, bunun ABS ile de hiç bir ilgisi yok ABS olmayan bir araçtada aynı olayı yaşadım gayet te dörtlü ikazı çalıştı. Ayrıca otoyolda 120 km h hızla seyrederken hızı 60 km h hıza düşürmek için abs ye ihtiyaç duyulmaz. burda yapılabilcek tek bir şey var oda aracın yavaşlama hızını ölçmek oda ancak güzel bir işlemciyle gerçekleşir sanırım Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 31 Mart 2011 Paylaş 31 Mart 2011 Servet, hız sensörünü okuyamıyormusun.. ?bu sorunun cevabı bence herşeyi çözücek Yorum bağlantısı
Misafir 31 Mart 2011 Paylaş 31 Mart 2011 Servet, hız sensörünü okuyamıyormusun.. ?Okurum. Şstediğim şekle getiriyorum okuduğum frekansı. Bi ara bişeyler yapabilirim bu konuda. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 31 Mart 2011 Paylaş 31 Mart 2011 Okurum. Şstediğim şekle getiriyorum okuduğum frekansı. Bi ara bişeyler yapabilirim bu konuda.Güzel... Yazmayı da zaten biliyorsun. Ama uğraştığına değer mi ? Yorum bağlantısı
Misafir 31 Mart 2011 Paylaş 31 Mart 2011 (düzenlendi) İyi şöför acil durumda frene bastığı şekilde dörtlü düğmesini açabilendir.Değermi ? Keyfe keder yapılabilir ama yeni aracımda orjinalinde olacak 31 Mart 2011 tarihinde Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Adem Türkmenoğlu 1 Nisan 2011 Paylaş 1 Nisan 2011 Şyi şöför acil durumda frene bastığı şekilde dörtlü düğmesini açabilendir.Değermi ? Keyfe keder yapılabilir ama yeni aracımda orjinalinde olacak Yeni araç? Motoru yedimi iyice seninkisi? Yorum bağlantısı
Misafir 1 Nisan 2011 Paylaş 1 Nisan 2011 Yeni araç? Motoru yedimi iyice seninkisi?Yok motor yemedi. Rahat 400.k yapar ancak artık yenileme vakitleri geldi. Fazla kilometre sayıp iyicene değerleri düşmesin diye satıp yeni kasa Kangoo düşünüyoruz. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Nisan 2011 Paylaş 2 Nisan 2011 Yok motor yemedi. Rahat 400.k yapar ancak artık yenileme vakitleri geldi. Fazla kilometre sayıp iyicene değerleri düşmesin diye satıp yeni kasa Kangoo düşünüyoruz.Kaç yıl daha naylondan imal bir arabaya bineceksin... Yorum bağlantısı
Ali Rıza Günay 23 Mayıs 2011 Paylaş 23 Mayıs 2011 Anladığım kadarıyla Mercedesin sitesindeki tanımlamada ESP sisteminin çalışmasıyla sistem devreye giriyor.Bunun yanında sistemin çalışması için bir kaç tane şart gerekiyor gibime geldi. Birincisi ani frenleme yapılması, sert fren yapılması, hızın belli bir limitin üstünde olması gibi.Sadece bu üç parametreyi düşünüdüğümüzde bile iş gerçekten karmaşık bi hale geliyor, sadece bir G kuvvet sensörü yetmeyebilir. Bunun yanında kanatimce hız verisinin de olması gerekiyor aksi takdirde düşük hızlarda da yanıp sönecektir. G-sensöründe arabanın yokuş aşağı veya yukarı gittiğini düşünüdüğümüzde küçük frenlemelerde bile lamba hatalı şekilde yanıp sönecektir. Yorum bağlantısı
Erkan Razi 23 Kasım 2011 Paylaş 23 Kasım 2011 bu sistemin adı back off motorsikletlerde nasıl çalışıyor bilmiyorum ama çok karmaşık bir şey olmasa gerek zira motorsikletlerin yapısı basittir.. %95 inde zaten abs yok.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Kasım 2011 Paylaş 24 Kasım 2011 En kesin çözüm.. Abs sensöründen veri almak... Abs sensörü devreye girdimi dörtlüleri yakacak... Servet sen yaparsın aslında bunu, sonrada getirir benim arabaya takarsın Yorum bağlantısı
Misafir 24 Kasım 2011 Paylaş 24 Kasım 2011 En kesin çözüm.. Abs sensöründen veri almak...Abs sensörü devreye girdimi dörtlüleri yakacak... Servet sen yaparsın aslında bunu, sonrada getirir benim arabaya takarsın Süper ötesi yeni kangomda mevcut olduğundan pek uğraşmak istemiyorum ancak senin tırt aracın için bişeler düşünebilirim Bir ilave daha.Bu sistem 70 km'h hızın üzerinde abs devreye girince aktif oluyor. Daha öncede dediğim gibi abs pompa motorundan veri alınacak ve dörtlü flaşör çalışacak.750 km gelene yaparız. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 26 Kasım 2011 Paylaş 26 Kasım 2011 Abs devreye girdiğinde bence çalışmamalı. Abs olur olmaz devreye girebiliyor çünkü. Dörtlüler özel durumlarda yanmalı.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Kasım 2011 Paylaş 26 Kasım 2011 Süper ötesi yeni kangomda mevcut olduğundan pek uğraşmak istemiyorum ancak senin tırt aracın için bişeler düşünebilirim Bir ilave daha.Bu sistem 70 km'h hızın üzerinde abs devreye girince aktif oluyor. Daha öncede dediğim gibi abs pompa motorundan veri alınacak ve dörtlü flaşör çalışacak.750 km gelene yaparız.Sen hazırlıklara başla o zaman... O tarafa gelme konusunda acayip gaza gelmiş durumdayım...ebay'den kalem, anahtarlık ve düğme şeklinde gizli kamera siparişleri verdim. Abs devreye girdiğinde bence çalışmamalı. Abs olur olmaz devreye girebiliyor çünkü. Dörtlüler özel durumlarda yanmalı..Senin lastiklerin kötüdür.. Benim abs devresi sadece gerektiğinde devreye girer.. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Kasım 2011 Paylaş 26 Kasım 2011 Sen hazırlıklara başla o zaman... O tarafa gelme konusunda acayip gaza gelmiş durumdayım...ebay'den kalem, anahtarlık ve düğme şeklinde gizli kamera siparişleri verdim. Jammerler var her bi tarafta Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Kasım 2011 Paylaş 26 Kasım 2011 Jammerler var her bi tarafta Mekandan çıkarrım seni bir şekilde Yorum bağlantısı
Misafir 26 Kasım 2011 Paylaş 26 Kasım 2011 Dışarı servisimiz yok efenim.Ancak Sn Boyar bey ile gelirseniz bir hal çare düşünürük Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 27 Kasım 2011 Paylaş 27 Kasım 2011 Sen hazırlıklara başla o zaman... O tarafa gelme konusunda acayip gaza gelmiş durumdayım...ebay'den kalem, anahtarlık ve düğme şeklinde gizli kamera siparişleri verdim. Senin lastiklerin kötüdür.. Benim abs devresi sadece gerektiğinde devreye girer..Yani bizim transit tırt öylemi. Lastiklerim sıfır hemde mişlen. Yorum bağlantısı
Fatih Özbaş1679652583 28 Kasım 2011 Yazar Paylaş 28 Kasım 2011 peki arkadaşlar, üstatlar sonuç olarak ne yapıyoruz? sistemi takıyor muyuz? Yorum bağlantısı
Misafir 29 Kasım 2011 Paylaş 29 Kasım 2011 peki arkadaşlar, üstatlar sonuç olarak ne yapıyoruz? sistemi takıyor muyuz? Mehmet abinin aracına takılacak olan sistem yapım aşamasına girdi.Bizi izlemeye devam edin Yorum bağlantısı
Fatih Özbaş1679652583 29 Kasım 2011 Yazar Paylaş 29 Kasım 2011 sabırsızlıkla bekliyoruz Yorum bağlantısı
Recommended Posts