Mehmet Ozyurek 3 Aralık 2011 Paylaş 3 Aralık 2011 Şıhımız Selçuk..Bak bunda haklısın... İşi süründürmeyi biz Selçuk'tan öğrendik. Yorum bağlantısı
Semih Tunca 6 Kasım 2012 Paylaş 6 Kasım 2012 (düzenlendi) merhabalar arkadaşlar bende kendi aracıma takmak için böyle bir devre arar iken karşıma bu röle çıktı eğer alabilseydim takıcaktım lakinpiyasaya yeni çıktığından bulunmuyor toptancılara gittim onlarda ellerinde olmadığını ben 1 tane istediğimi söyleyince zaten getirmeyeceklerinide belirttiler fiyatı 35 lira imişhttp://www.elo.com.tr/ani-fren-ikaz-rolesi 6 Kasım 2012 tarihinde Semih Tunca tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven 6 Kasım 2012 Paylaş 6 Kasım 2012 Ebaydan aldıgım g sensör elime gelseydi eger(hala gelmedi kargoda kayboldu sanırım) ben g şiddetini sensörü potanslı bir devreye baglayarak potansla ayarlayacaktım ki yolladıgın linkte butonla ayarlanıyor daha pratik olmuş.Ürünü sitedek iletişim bölümüne tıklayarak ürünün bornovdaki bayisine telefon açtım.Böyle bir ürün daha elimize gelmedi dediler.Bu ürünü mutlaka temin etmem lazım.Eger istedigim gibi çalışırsa hem dörtlüleri hemde 3.fren lambasını tetikleticem.Edit:Ürün yarın sözde elimde olacak.Ürünü deneyince detayları yazarım. Yorum bağlantısı
Semih Tunca 6 Kasım 2012 Paylaş 6 Kasım 2012 evet ürüne bir şekilde ulaşabilen olursa haberdar ederse iyi olur ebay deki ürün sonuçlarını bekliyorumelo daki rölede dörtlülerin 10 saniye boyunca sinyal hızında çalıştığı yazılı acaba içine girip bu hız arttırılabilir mi?tabi elimizde olmadığndan birşey diyemiyoruz Yorum bağlantısı
Onur Koç 6 Kasım 2012 Paylaş 6 Kasım 2012 Semih Bey'in paylaştığı rölenin siparişini verdim.Ne zaman elime ulaşır bilemiyorum.E-Mail yolu ile haberleştim.Bana yazdıkları;Merhabalar Onur Bey,Normalde perakende satışımız yok, bayi aracılığı ile çalışıyoruz, fakat size numune bazında 1 adet Ani Fren İkaz rölesi gönderebiliriz, fiyatı 22,50 TL dir.Saygılarımızla,Sadece kapıda ürünün kargo bedelini ödeyecekmişim.Ürün geldiğinde resimlerini paylaşırım.Bu röleyi sinyal rölesini söküp mü takıcaz yoksa rölenin bacaklarına bağlantı mi yapıcaz?Mustafa Bey Adaptif geri vites aynası diye bir projeniz olmuş.Sitede bulamadım.Detaylı bilgi verme şansınız var mi?Şimdiden teşekkür ederim.İyi akşamlar.Edit:Yurtıcı kargodan şimdi telefonuma mesaj geldi.Takip nosu verilmiş.Tahmini varış süresi 1 iş günüdür denmiş. Yorum bağlantısı
Semih Tunca 6 Kasım 2012 Paylaş 6 Kasım 2012 (düzenlendi) evet fiyatta uygun hangi bayisi acabaAnladığım kadarı ile sinyal lambalarına paralel bağlanıyor bagaj tarafından 7 Kasım 2012 tarihinde Semih Tunca tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Onur Koç 6 Kasım 2012 Paylaş 6 Kasım 2012 Paylaştığınız linkten bilgi talep kısmına tıklayın önünüze gelen iletişim kısmını doldurun.İstediklerinizi uygun bir dille talep ederseniz mutlaka geri döneceklerdir ve yardımcı olacaklardır.İyi akşamlar Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Kasım 2012 Paylaş 6 Kasım 2012 merhabalar arkadaşlar bende kendi aracıma takmak için böyle bir devre arar iken karşıma bu röle çıktı eğer alabilseydim takıcaktım lakinpiyasaya yeni çıktığından bulunmuyor toptancılara gittim onlarda ellerinde olmadığını ben 1 tane istediğimi söyleyince zaten getirmeyeceklerinide belirttiler fiyatı 35 lira imişhttp://www.elo.com.t...ren-ikaz-rolesiServet bulsana şundan Yorum bağlantısı
Fatih Özbaş1679652583 7 Kasım 2012 Yazar Paylaş 7 Kasım 2012 ürün hakkında ben de bilgi istedim. eğer tek satıyorlarsa 1 adet alıp deneyeceğim. bu arada bunu bir yere sabitlemek mi gerekir acaba? yoksa boş bir yere koysak yeterli olur mu? alıp takınca bilgileri yazarım... Yorum bağlantısı
Semih Tunca 7 Kasım 2012 Paylaş 7 Kasım 2012 sabitlemek gerekiyor ok yönünde fren yapınca çalişması için aksi takdirde ani kalkışlarda yana sert virajda yanabilir Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven 7 Kasım 2012 Paylaş 7 Kasım 2012 ürün elime ulasti.kargo parasini bosu bosuna odedim.Bu röle istedigimiz gibi degil.yere paralel olacak sekilde evin icinde koşuyorum ve aniden duruyorum ama röleden ses yok.hafif öne egimli tutunca aniden durursam cekiyor.Fakat cok daha fazla egimli tutarsam role devamli cekip birakiyor.Bu durumda rampa asagi giderken devamli cekili kalacak ve rampa aşagi giderken fren yapmayi birakin ışık hiziyla bile gitsem dörtluler yanacak.Zaten boyle dandik bir urun oldugunu tahmin ediyordum.yoksa adamlar niye bosu bosuna bedava yollasin.Alanlar da bi denesin de yazsin buraya sonucu. Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 7 Kasım 2012 Paylaş 7 Kasım 2012 Bir an seni elinde röle ile evin içinde sağa sola koştururken hayal ettim sonra güldüm kendi kendime ama üzülme forum için tester lazım Yorum bağlantısı
Semih Tunca 7 Kasım 2012 Paylaş 7 Kasım 2012 (düzenlendi) birde arabada denemek lazım sonuçta arka tampona yakın bir yer tavsiye ediliyor ani frende arka yükseldiğinden belki oda etkilidir bakalım benimkide gelirse denerim 7 Kasım 2012 tarihinde Semih Tunca tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Onur Koç 7 Kasım 2012 Paylaş 7 Kasım 2012 Bugün bende rölemi teslim aldım.Sadece kargo bedelini ödedim.Bu hafta yoğun olduğum için malum sınavlar vs. hafta sonu denicem.Mustafa Bey rölenin üzerindeki butona basarak kademe değişikliğini denediniz mi?Ufak bir detay ama belki gözünüzden kaçmıştır.Bende hafta sonu denicem.Yorumlarımı eklerim. Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven 7 Kasım 2012 Paylaş 7 Kasım 2012 (düzenlendi) denedim.rölenin icini bile actim.icindeki 2,5TL degerinde bi islemci var.onun lehimini eritip onu alip gerisini çöpe atacam.O kadar da ümitliydim mal tirt çikti. 7 Kasım 2012 tarihinde Mustafa Bağseven tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Fatih Kara 7 Kasım 2012 Paylaş 7 Kasım 2012 denedim.rölenin icini bile actim.icindeki 2,5TL degerinde bi islemci var.onun lehimini eritip onu alip gerisini çöpe atacam.O kadar da ümitliydim mal tirt çikti.haydaa... ee işe yaramayacak mı ?normal hali ile çalışıyormuydu içini dağıtmadan önceki hali ? Yorum bağlantısı
Ferit Osmanoğlu 7 Kasım 2012 Paylaş 7 Kasım 2012 Bu ürünü yaklaşık 6 aydır kullanıyorum ve kusursuz çalışıyor. Ayrıca bildiğim kadarıyla ELO 30 küsur senelik bir şirket ve elektrikçi ustalara saygıyla bahseder ve önerirler. Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven 8 Kasım 2012 Paylaş 8 Kasım 2012 Ferit kardeşim Bu ürün zemine paralelken ani durmalarda hatta en yumuşak durmalarda dahi röleyi çekmiyor.Röleyi zemine paralelken çekse bile öne dogru eğimli durdugunda röle devamlı çekip bırakıyor.Bu durumda rampa aşagı her inişte dörtlüler yanıyor olacak.Siz rampa aşagı inerken arkayı kontrol ettiniz mi hiç? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Kasım 2012 Paylaş 8 Kasım 2012 Mustafa, kaç derecelik eğimde sürekli çalışıyor ? Yorum bağlantısı
Ferit Osmanoğlu 8 Kasım 2012 Paylaş 8 Kasım 2012 Sert fren yapıldığında 4lüler devreye giriyor ve bu panodaki sinyallerin pilot labalarından rahat anlaşılıyor . Hatta 3-5 gün kullandıktan sonra hangi fren sertliğinde devreye girip girmeyeceğini hissedebiliyorsunuz. Yokuş aşağı inerken kendiliğinden devreye hiç girmedi, sadece normale göre az daha hassas oluyor ama bence bu bilinçli yapılmış çünkü bu durumda arkadan gelen aracın durması daha zor dolayısıyla biraz erken uyarılması bana mantıklı geldi. Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven 8 Kasım 2012 Paylaş 8 Kasım 2012 (düzenlendi) yaklaşık 30 derecelik eğimde sürekli çalışıyor.25 derecelik eğimden sonra yürürken hafifçe durunca yine röle çekiyor.Akşam videosunu çekip koyarım abi siteye.Sadece bu eğimde bile devamlı çalışır olması benım işimi yine görmez. 8 Kasım 2012 tarihinde Mustafa Bağseven tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts