Onur Koç 11 Kasım 2012 Paylaş 11 Kasım 2012 1 saat önce ön cama bira şişesi attılar seyir halinde iken camın sol üst kısmı tuz buz tarzı oldu aşağı doğru bir çatlak oldu.Bulumadım şerefsizi yoksa o şişeyi... Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 11 Kasım 2012 Paylaş 11 Kasım 2012 1 saat önce ön cama bira şişesi attılar seyir halinde iken camın sol üst kısmı tuz buz tarzı oldu aşağı doğru bir çatlak oldu.Bulumadım şerefsizi yoksa o şişeyi...Geçmiş olsun taş v.s gelse üzülmez insan.Alkol işte ne şişede durduğu gibi nede şişesi rahat duruyor her haliyle zarar bu illet... Yorum bağlantısı
Onur Koç 11 Kasım 2012 Paylaş 11 Kasım 2012 Geçmiş olsun taş v.s gelse üzülmez insan.Alkol işte ne şişede durduğu gibi nede şişesi rahat duruyor her haliyle zarar bu illet... Cam ücreti çıktı başımıza kasko yaptırmamıştık.Kaskosunun bitelide çok olmadı.Şans mi desem ne desem bilemiyorum.1-2 hafta o haliyle binmemiz lazım.Umarım sorun çıkarmaz o haliyle.Görüşü kısıtlamıyor fakat dışarıdan bakınca sanki bir kuşa vs çarpmış gibi ne desem bilemiyorum.Böyle edepsizler bitmez bu ülkede... Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven 11 Kasım 2012 Paylaş 11 Kasım 2012 Onur KoçGeçmiş olsun.Bendeki rölenin videosu aşagıda.Röle istedigim gibi çalışmıyor.Birazcık eğince kendi kendine çalışıyorhttp://www.youtube.com/watch?v=LLC3_PiT5A0&feature=youtu.be Yorum bağlantısı
Onur Koç 11 Kasım 2012 Paylaş 11 Kasım 2012 Mustafa Bey Rölenin duruş tarzı videodaki gibi olucak.Ani frende aracın arka kısmı yukarı kalktığı için elinizle yaptığınız hareketi ani frende uyguluyor. Yorum bağlantısı
Semih Tunca 11 Kasım 2012 Paylaş 11 Kasım 2012 Mustafa bey siz röleyi neredeyse 45 derece çeviryorsunuz sürekli çalışması gayet normal. Araca yere göre paralel bağlayıp denedinizmi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Kasım 2012 Paylaş 11 Kasım 2012 Mondeo MK3 İlginç.. bu rolenin dik durması gerekmiyor mu ? Yorum bağlantısı
Ali Fatih Kara 12 Kasım 2012 Paylaş 12 Kasım 2012 hayırlı olsun... abi ok işareti sana bakacak şekilde montaj yaparsan daha güvenli olur... çünkü Elo firması ile tlf. da görüştüm rölenin içinde normal bir G sensörü var ama biz bunun sedece tek bir yönünü tetiklemede kullandık dedi... rölenin montajı sitedeki pdf dosyasının içinde ki gibi olacak... ok işareti sana bakarsa daha iyi olur Yorum bağlantısı
Fatih Özbaş1679652583 12 Kasım 2012 Yazar Paylaş 12 Kasım 2012 Arkadaşlar ben hala montajı yapmadım da bir şey soracağım, röle dörtlüleri yakarken göstergede sinyal lambaları yanıp sönüyor mu ve flaşörden tak tak ses geliyor mu? Yorum bağlantısı
Ferit Osmanoğlu 12 Kasım 2012 Paylaş 12 Kasım 2012 Göstergede sinyal lambaları yanıp/sönüyor. Flaşörden ses gelmiyor. Yorum bağlantısı
Fatih Özbaş1679652583 12 Kasım 2012 Yazar Paylaş 12 Kasım 2012 tamam bu çok iyi oldu. ben de montajı yaptıktan sonra sonucu paylaşırım. teşekkürler kardeşim. Yorum bağlantısı
Semih Tunca 12 Kasım 2012 Paylaş 12 Kasım 2012 Bende henüz montaja fırsat bulamadım ama aklımada şöyle bir fikir geldi sizlerinde fikirlerini almak istiyorum Şimdi röleyi yere parelel biçimde bagaj kapağına monte etsek elektriğide kontak bağlantılı olacak yani sert frende zaten dörtlüler yanacak bununla birlikte araç çalıştığı sırada eğer bagaj açılacak olursa yine dörtlüler yanacak bunun bize faydası yada zararı olurmu ? Yorum bağlantısı
Onur Koç 13 Kasım 2012 Paylaş 13 Kasım 2012 Bende henüz montaja fırsat bulamadım ama aklımada şöyle bir fikir geldi sizlerinde fikirlerini almak istiyorumŞimdi röleyi yere parelel biçimde bagaj kapağına monte etsek elektriğide kontak bağlantılı olacak yani sert frende zaten dörtlüler yanacak bununla birlikte araç çalıştığı sırada eğer bagaj açılacak olursa yinedörtlüler yanacak bunun bize faydası yada zararı olurmu ?Bende bagaj açılınca dörtlülerin yanması gereksiz.Neden derseniz bir ters buton alın bagaj kapağının geldiği kısmına montajlayın.Bagaj kapağı açıldığında iç lamba yanıcak şekilde elektrik bağlantısını yapın.Bu daha çok amacına uygun olur diye düşünüyorum.Eğer dışarısı için önlem almak istiyorsanız bagaj kapağına şerit led döşeyin açılınca yansın ben begaj aydınlanır hemde gelen araclar görür ama gereksiz olur diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Ali Fatih Kara 13 Kasım 2012 Paylaş 13 Kasım 2012 üstadlar abiler röleye elektiriği nerden çektiniz?ben stoplardan bağladım sinyal yanarken kısık yanıyor ve stoplarım zayıflıyor... direk aküden mi aldınız? Yorum bağlantısı
Ali Fatih Kara 13 Kasım 2012 Paylaş 13 Kasım 2012 :vreka: tabi ya ne fark eder ki hatta direk kaput içi sigorta kutusuna montaj yapılabilir Yorum bağlantısı
Ferit Osmanoğlu 14 Kasım 2012 Paylaş 14 Kasım 2012 (düzenlendi) Haftasonu 3 arabaya montaj yaptık. Arkadaşlar gayet memnun kaldı. Birinci araç Şahin. İlk önce öne monte ettik (sol fara yakın). Denemelerde sorun olmadı ama aracın sahibi zamanla bunun içine su/toz girer ve arıza yapar dedi, bagaja aldık.2. araç Renault Symbol:3. araç Hyundai Starex Minibüs 14 Kasım 2012 tarihinde Ferit Osmanoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Kasım 2012 Paylaş 14 Kasım 2012 Ben ortalık yerden +12 götürmek istemiyorum ya... Öne takmayı deneyeceğim Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven 14 Kasım 2012 Paylaş 14 Kasım 2012 Mehmet abi bagaj aydınlatmasının elektriginden alabilirsin. Yorum bağlantısı
Halil Şahin1679652584 14 Kasım 2012 Paylaş 14 Kasım 2012 Roleyi öne taksak ne olur ? bence olmaz abi frenleyince arac öne eğiliyor arka hvaya kalkıyor arka daha oynak yani Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Kasım 2012 Paylaş 14 Kasım 2012 Mehmet abi bagaj aydınlatmasının elektriginden alabilirsin.Hımm, ora kontağa bağlı değildir ama, sorun olmaz.. tamam arkaya takacağım Yorum bağlantısı
Ali Fatih Kara 15 Kasım 2012 Paylaş 15 Kasım 2012 (düzenlendi) bende montajı yaptım... dediğiniz gibi bagaj aydınlatmasından aldım +12 yi... en kısa zamanda fotolar eklenecektir... ama bu proje burda kalmayacak ilerleyen zamanda f1 çakar ile entegre edip arka sis farlarını led yapıp onları çaktırmak...ELO ya çok teşekkürler...video da geldi: 15 Kasım 2012 tarihinde Ali Fatih Kara tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Kasım 2012 Paylaş 15 Kasım 2012 Peki bagaj aydınlatması tesisatı 100-120 watt akımı karşılayacak güçtemidir.. ? Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven 16 Kasım 2012 Paylaş 16 Kasım 2012 Karşılamaz.Ya sigortayı attırır yada kablo ısınıp yanabilir abi Yorum bağlantısı
Semih Tunca 16 Kasım 2012 Paylaş 16 Kasım 2012 bende mehmet abi gibi bagaja yeni bir hat çekmek istemediğimden bunu düşünüyorum çünkü 4* 21 watt + 2*3 watt 90 watt gibi bir besleme lazım sinyaller led ise problem yok gibi Yorum bağlantısı
Recommended Posts