Mahmut Akbulut 9 Şubat 2012 Paylaş 9 Şubat 2012 Fotoğraflarında kırmzı görünen metal kısma bu projektörleri çok rahatlıkla tutturursun.Etrafınada fiberden güzel bir kasa yaptırılabilir,bence mantıklı ve türünün tek örneği olur... Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 9 Şubat 2012 Paylaş 9 Şubat 2012 Tahminimce mevcut farlarının çapı 11-12 cm falan. Bu modüller 9 cm olduğundan biraz küçük görünebilir. Ama senin farların bir de plastik çerçevesi vardı diye hatırlıyorum o da uyarlanabilirse gayet güzel duracaktır. Yorum bağlantısı
Hilmi Doğan1679652596 10 Şubat 2012 Paylaş 10 Şubat 2012 aslında bu iş kafama yattı gibi ancak bu urunlerın toplam malıyetı nedir?bide angel park da en dısa yaptıgım zaman plastık cerceve ye tam oturturabilirim Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 10 Şubat 2012 Paylaş 10 Şubat 2012 Fiyatlarını bilmiyorum. Sizin orada BMC/ISUZU vb. minibüslerin parçacılarından soruşturman gerekecek.Bu İstanbul'daki distribütör firmanın kataloğunun bir parçası en aşağıdaki ürünler olması lazım. Ürün kodlarını burdan alıp Hella ürünleri satan yerlere de sorabilirsin.http://www.azimotomo...runlerithal.asp1BL 008 193 017 Kısa (mercekli)1K0 008 191 027 Uzun (merceksiz)Önce satış noktası bul sen, ürün kodlarını kontrol eder güncellerim. Yorum bağlantısı
Hilmi Doğan1679652596 10 Şubat 2012 Paylaş 10 Şubat 2012 Fiyatlarını bilmiyorum. Sizin orada BMC/ISUZU vb. minibüslerin parçacılarından soruşturman gerekecek.Bu İstanbul'daki distribütör firmanın kataloğunun bir parçası en aşağıdaki ürünler olması lazım. Ürün kodlarını burdan alıp Hella ürünleri satan yerlere de sorabilirsin.http://www.azimotomo...runlerithal.asp1BL 008 193 017 Kısa (mercekli)1K0 008 191 027 Uzun (merceksiz)Önce satış noktası bul sen, ürün kodlarını kontrol eder güncellerim.burda dogalgazlı otobuslerın ustundede bu tip farlar var.onların parcasını satan yerlerı bulmaya calısırım ancak hem fıyat acısından hem dogru urunu almak acısından dırekt temınatcısından kargoyla almak daha karlı oluyor.bugun farlarımın ölçüsünü alıcam ona gore tambir model begenır ve baglanacagı kasayıda buluruz Yorum bağlantısı
Hilmi Doğan1679652596 10 Şubat 2012 Paylaş 10 Şubat 2012 kısa ve uzun farların ölcusu aynı.cerceveden dısarı cıkan camın capı 13.5 cm.dısındakı krom cercevenın dısı 14.5cm camın reflektor kısmına oturan kısmıda 14.4 falan ancak bu kamyon tipi olan farlar daha kucuk olabilir cunkı o farların etrafına angel halka koyup aradakı farkı kapatabiliriz diye dusunuyorum Yorum bağlantısı
Hilmi Doğan1679652596 10 Şubat 2012 Paylaş 10 Şubat 2012 farbanın urunlerınde ısıme yarayacak farı bulamadım ancak arka için bi sinyal/park lambası begendım .nasıl temin edebiliriz? Hadi arkadaşlar torosumuza güzel bi far takımı yapalım.kızalar mercekli xenon uzunlar halojen olsada olur.angel halkalarıda cok seviyorum demedi demeyin Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 12 Şubat 2012 Paylaş 12 Şubat 2012 Angel takmak istersen iş biraz zorlaşıyor. Farba'nın ledli kısa far merceği (cadface) var, bazı minibüslerde kullanılıyor. Yukarıdaki farba kataloğunun 3. sayfasında. Parçacılardan araştırman lazım, illa ki getirten vardır. Yorum bağlantısı
Hilmi Doğan1679652596 13 Şubat 2012 Paylaş 13 Şubat 2012 Angel takmak istersen iş biraz zorlaşıyor. Farba'nın ledli kısa far merceği (cadface) var, bazı minibüslerde kullanılıyor. Yukarıdaki farba kataloğunun 3. sayfasında. Parçacılardan araştırman lazım, illa ki getirten vardır.Ürünler guzel ancak yaklasıkda olsa fıyat hakkında bı tahmınınız varmı? Yorum bağlantısı
Hilmi Doğan1679652596 14 Şubat 2012 Paylaş 14 Şubat 2012 Angel takmak istersen iş biraz zorlaşıyor. Farba'nın ledli kısa far merceği (cadface) var, bazı minibüslerde kullanılıyor. Yukarıdaki farba kataloğunun 3. sayfasında. Parçacılardan araştırman lazım, illa ki getirten vardır.bu urundekı ön camı sokup mercek kapagı yerıne sıgıcak buyuklukde angel halka bulunurmu? Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 15 Şubat 2012 Paylaş 15 Şubat 2012 Biraz daha düşündüm de, montajla ilgili gözden kaçırdığımız bir konu var, bu merceği monte edebilmek için senin farının tutturulduğu ortası delik kırmızı kare levhanın daha geniş delikli olması lazım.Ordaki o delikten geçmeyebilir.Ön kapağa angel monte etmen çok zor, plastik bir ön kapak var ve kesmen gerekir, o zaman da kapak hiç bir işe yaramaz. Yorum bağlantısı
Hilmi Doğan1679652596 15 Şubat 2012 Paylaş 15 Şubat 2012 farların oturacagı sac sıkıntı degıl 3tl den 2 adet alır herturlu keser bicerimcadface far ıcın farba urunlerı satan bı yere gıttım 12 adetten asagı olmaz dedı.merceklı oldugu ıcın satılmıyormus en az 1 kutu alması gerekıyormus.merceklıyı 2 tane falan satmıyorlar en kucuk kutusunda 12 tane oldugu ıcın ve gerıye kalacak 10 taneyı satamayacagı ıcın getırtmıyo ve adetıne 86 lira para istiyo Yorum bağlantısı
Koray Tek 15 Şubat 2012 Yazar Paylaş 15 Şubat 2012 Bende ilk başlarda desensiz aradım ama bulamayınca yarım desenli camlardan bulmuştum onu kulandım.Sonra pleksi aldım.Fakat bir türlü yapacak zaman bulamadım okuldan zaman kalmadığından.Birde bu vizede mercekli farda istenen eklentilerde işi büyütüyor.ama yaza kalmadan pleksiden yapacağım farlara, tabi vizeye giderken xenonları filan söküp orjinal farlarla gideceğim herhalde bu olay değişmezse. Yorum bağlantısı
Hilmi Doğan1679652596 19 Şubat 2012 Paylaş 19 Şubat 2012 dün elektrık parcacısında bi sis farı gördüm.marka-model yokdu ancakçapı tam toros içindi.cizgisiz cam mukemmel derınlıkde reflektor falan neyse.adetıne 50 tl dediler.ama 1e1 torosa uyumlu bı camı vardı Yorum bağlantısı
Muharrem Çeliker 25 Aralık 2018 Paylaş 25 Aralık 2018 95 model torosum var xenon baglayacam hicnir fikrim yok ampul h kac birde baglantisi nasil oluyor xenon da biraz yardimci olursaniz Yorum bağlantısı
Erkan Kahya 26 Aralık 2018 Paylaş 26 Aralık 2018 http://www.geceucusu.com/announcement/1-merceksiz-farlara-xenon-takılması-ve-h1h4h7-tipi-xenon-kitlerle-ilgili-mesajlar/ 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts