Mete Akar 17 Mart 2011 Paylaş 17 Mart 2011 Arkadaşlar 106 GTI ıma 12 şer adet smd şerit ledlerden gündüz farı uygulaması yaptım hoşumada gitti sizinle paylaşmak istedim.Yalnız fotolarda led oldukları belli olmuyor.diğeride 3 er led den taban aydınlatması onuda burada paylaşmak istedim. Yorum bağlantısı
Mete Akar 17 Mart 2011 Yazar Paylaş 17 Mart 2011 Vallahi daha 1 -2 saat önce yaptım yetmese bile xenonlardaki angeller yanmıyodu onların niyetine yada sislere xenon bağlamak istiyordum onlardanda vazgeçtim böylece.Çokda görünür olacağını tahmin etmiyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 18 Mart 2011 Paylaş 18 Mart 2011 Gece göz alanlar gündüz bgün ışığında belli olmayabilir. Sen yinede gündüz bi bak bakalım.Ha iyi günlerde kullan... Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 18 Mart 2011 Paylaş 18 Mart 2011 Gündüz resmi varmı? (yanarken ve sönükken) Yorum bağlantısı
Mete Akar 18 Mart 2011 Yazar Paylaş 18 Mart 2011 (düzenlendi) Gündüz resmi varmı? (yanarken ve sönükken)saat 16:30 sularında yağmurlu bir havada çekilmiş resmi bu. Gece göz almıyor tane tane gözüküyor.telefonun kamera 2 mp olduğu için daha fazla ayıramıyor.106 nın bağlantı yaptığım kısmı siyah olduğu için sadece ledlerin gözüken kısımları hariç her şeyi siyaha boyadım.O yüzden yakından bakınca sadece 12 adet sarı nokta belli oluyor.Nahoş bir görüntü yok yani.Zaten ledleri yapıştırdığım malzeme 2.5 cm en 9 cm boyu olan plastik bi malzemeyi siyah cırtla 2 yerinden tutturdum ledleride siyah çıkmayan asetatlı kalemle tamamen boyadım.Gece göz alanlar gündüz bgün ışığında belli olmayabilir. Sen yinede gündüz bi bak bakalım.Ha iyi günlerde kullan...Tşekkür ederim. 18 Mart 2011 tarihinde Mete Akar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 18 Mart 2011 Paylaş 18 Mart 2011 Bayağı kuvvetli. Şşlevsel olarak iş görecektir ancak, yoğurdun kaymağı bize yetmez. Montaj resimleri, hangi tip led kullanıldı ? Yorum bağlantısı
Mete Akar 18 Mart 2011 Yazar Paylaş 18 Mart 2011 (düzenlendi) Bayağı kuvvetli. İşlevsel olarak iş görecektir ancak, yoğurdun kaymağı bize yetmez. Montaj resimleri, hangi tip led kullanıldı ?abi led olarak metreyle satılan 3 parçada bir kesilen ledlerden 2x6 şeklinde altlı üstlü 3cm en 9 cm boy olan siyah bir plasitk plakanın üzerine yapıştırdım lehimlemeler bittikten sonra güzelce sıcak silikonla silikonlayıp elektirik hattını siyah elektirik bandı ile sararak junyan ların çalışmayan park angellerine bağladım. siyah cırt kelepçe ilede 3 yerinden tampon ızgaralarına tutturup siyah asetatlı kalemle ledlerin üzeri hariç her yeri boyadım tamponda biraz çukurda durduğu için zaten belli olmuyo normalde karanlıkta kalıyo yanmazsa.Yalnız abi röle cart curt bağlamadım bişey olmaz di mi ? şerit led boyanmış hali ve ve siyaha boyayıp üzerine yapıştırıp cırtla bağladığım dondurma kapağı .Ya bu junyanların merceklerinin biri aya biri marsa bakıyo ayar da tutmuyo allah rızası için basit bi akıl ver ya bi bu kaldı hoşuma gitmeyen 19 Mart 2011 tarihinde Mete Akar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mete Akar 18 Mart 2011 Yazar Paylaş 18 Mart 2011 ellerinize sağlık. güzel olmuş.sağolun. Yorum bağlantısı
Mete Akar 19 Mart 2011 Yazar Paylaş 19 Mart 2011 Güzel olmuş güle güle kullanteşekkürler Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Mart 2011 Paylaş 20 Mart 2011 sıcak silikonla silikonlayıp elektirik hattını siyah elektirik bandı ile sararakBu uygulamalarınız çok yanlış Mete Bey.. Sıcak silikon, bu tür ortamlarda başarılı değildir ve genellikle kısa süre sonra bırakır.. Elektrik bandı, soğukta, sıcakta veya ıslanınca bırakır.. Bu da uygun bir izole işlemi değildir.. Sıcak silikon yerine soğuk silikon.. Siyah bant yerine, makaron kullanmalıydınız..Bez bant elektrik işinde çok daha başarılıdır.. tesisatı bu bant ile sağlamlamak çok işe yararhttp://www.yapiskanbant.com/duyurular.asp?id=87 Yorum bağlantısı
Recommended Posts