Oktay Toker 29 Nisan 2011 Paylaş 29 Nisan 2011 Usta iyi iş çıkarmışsın çok tatlı olmuş ellerine sağlık.Tamirci bozmadan yapamazzzzzz. Yol bilğisayarıda iyi olmuş. Yorum bağlantısı
Rıza Şimşek 2 Kasım 2011 Paylaş 2 Kasım 2011 bunu analog göstergeli bir araçta nasıl yapabiliriz sinyali şarz dinamosundan falan almak mümkünmüdür teknik olarak ? Yorum bağlantısı
Misafir 3 Kasım 2011 Paylaş 3 Kasım 2011 bunu analog göstergeli bir araçta nasıl yapabiliriz sinyali şarz dinamosundan falan almak mümkünmüdür teknik olarak ?Birincisi göstergenin taban yansıtıcısı beyaz olmalıki değişken renk efektlerini yansıtsın. İkincisi muhtemelen devir saati telli. İbrenin iç kısmına trimpot bağlanabilirse referans olarak kullanılabilinir. Yorum bağlantısı
Fatih Demirtaş1679652601 10 Ocak 2013 Paylaş 10 Ocak 2013 Fotoğrafları tazeleyebilirmiyiz acaba ?? Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ocak 2013 Paylaş 11 Ocak 2013 Fatih, Renault Fan Club'dekilerde mi uçmuş, baktın mı oraya ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Ocak 2013 Paylaş 11 Ocak 2013 Bu sistem çöktü, fotoğraflar uçmuş çok mu, Tembel herif Yorum bağlantısı
Fatih Demirtaş1679652601 11 Ocak 2013 Paylaş 11 Ocak 2013 Fatih, Renault Fan Club'dekilerde mi uçmuş, baktın mı oraya ?Abi o forumu bıraktım daha girmiyorum... ne varsa burada var artık... Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ocak 2013 Paylaş 11 Ocak 2013 Bu sistem çöktü, fotoğraflar uçmuş çok mu, Tembel herif kime çektim bilemiyorum Abi o forumu bıraktım daha girmiyorum... ne varsa burada var artık... Hayırdır, epey aktiftin orada ? Yorum bağlantısı
Fatih Demirtaş1679652601 11 Ocak 2013 Paylaş 11 Ocak 2013 kime çektim bilemiyorum Hayırdır, epey aktiftin orada ?Din konusunda bana ve arkadaşlarıma karşı geldiler... bende hay hay dedim ve çıktım... takriben 5 arkadaş forumu bıraktık. orada bazı supermod lar olduğu sürece hiç bişe olmaz... Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 11 Ocak 2013 Paylaş 11 Ocak 2013 Din konusunda bana ve arkadaşlarıma karşı geldiler... bende hay hay dedim ve çıktım... takriben 5 arkadaş forumu bıraktık. orada bazı supermod lar olduğu sürece hiç bişe olmaz...Burası tam da olmak istediğin yer,keyfini çıkar 1 Yorum bağlantısı
Fatih Demirtaş1679652601 11 Ocak 2013 Paylaş 11 Ocak 2013 Burası tam da olmak istediğin yer,keyfini çıkar Teşekkür ederim mahmut abi..Orasıda aynen senin dediğini demişlerdi.Bağzı doğruları söyleyince kendilerine yediremediler.. neyse konu sapıtmayalım.ben yeni fotoğrafları istiyorum Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ocak 2013 Paylaş 11 Ocak 2013 Din konusunda bana ve arkadaşlarıma karşı geldiler... bende hay hay dedim ve çıktım... takriben 5 arkadaş forumu bıraktık. orada bazı supermod lar olduğu sürece hiç bişe olmaz...Şaban hoca müdahil olmadı mı ? Yorum bağlantısı
Fatih Demirtaş1679652601 11 Ocak 2013 Paylaş 11 Ocak 2013 Şaban hoca müdahil olmadı mı ?Şaban hocayı ben forumda pek görmedim.Ve de bu konu hakkın bişe söylemedim..Bilmiyorum ..?? Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ocak 2013 Paylaş 12 Ocak 2013 Neyse olan olmuş, biz yolumuza bakalım Fotoları bulabilirsem, atarım buraya Yorum bağlantısı
Fatih Demirtaş1679652601 12 Ocak 2013 Paylaş 12 Ocak 2013 Neyse olan olmuş, biz yolumuza bakalım Fotoları bulabilirsem, atarım burayatamamdır saolasın... Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 13 Ocak 2013 Paylaş 13 Ocak 2013 Fotoğrafları tazeleyebilirmiyiz acaba ?? Bu sistem çöktü, fotoğraflar uçmuş çok mu, Tembel herif Yedekten bulup yükledim. Cevherime yüklenen karşısında beni bulur Din konusunda bana ve arkadaşlarıma karşı geldiler... bende hay hay dedim ve çıktım... takriben 5 arkadaş forumu bıraktık. orada bazı supermod lar olduğu sürece hiç bişe olmaz...Din konuları tartışıldığı zaman sorun çıkması kaçınılmaz oluyor. Problem, herkesin kendi düşündüğünü "tek doğru" sanması ve karşısındakinin "doğru"nun dışında olduğunu düşünmesi. Tartışmada uzlaşmak ya da uzlaşmamak mümkün, bunun kimseye zararı yok. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Ocak 2013 Paylaş 13 Ocak 2013 Yedekten bulup yükledim. Cevherime yüklenen karşısında beni bulur Yakında bu tembel bana yüklenir, o zaman hatırlatırım bu cümleyi Yorum bağlantısı
Fatih Demirtaş1679652601 14 Ocak 2013 Paylaş 14 Ocak 2013 Yedekten bulup yükledim. Cevherime yüklenen karşısında beni bulur Din konuları tartışıldığı zaman sorun çıkması kaçınılmaz oluyor. Problem, herkesin kendi düşündüğünü "tek doğru" sanması ve karşısındakinin "doğru"nun dışında olduğunu düşünmesi. Tartışmada uzlaşmak ya da uzlaşmamak mümkün, bunun kimseye zararı yok.Bütün yazınıza katılıyorum fakat zararı yok derken hangi konuda zarıyok anlayamadım... Yorum bağlantısı
Misafir 14 Ocak 2013 Paylaş 14 Ocak 2013 Yedekten bulup yükledim. Cevherime yüklenen karşısında beni bulur Yakında bu tembel bana yüklenir, o zaman hatırlatırım bu cümleyi Senin çayını içene kadar tembelliği sözlükler de görürdüm. Ne oldu bana anlayamadım Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 15 Ocak 2013 Paylaş 15 Ocak 2013 Bütün yazınıza katılıyorum fakat zararı yok derken hangi konuda zarıyok anlayamadım...Bir konuda anlaşamadığınız zaman bunun taraflara zararı olmaması gerekir. En azından taraflar durumu zarar haline getirmemeliler ve inatlaşmak yerine anlayış göstermeliler. Yorum bağlantısı
Fatih Demirtaş1679652601 15 Ocak 2013 Paylaş 15 Ocak 2013 Bir konuda anlaşamadığınız zaman bunun taraflara zararı olmaması gerekir. En azından taraflar durumu zarar haline getirmemeliler ve inatlaşmak yerine anlayış göstermeliler.Anladım...Tarafları anlaştırmayı Adminin yapması lazım hocam adminde onlardan yancı çıktı.Gerçi siz muhabbetti bilmiyorsunuz ama neyse ..Hayırlısı diyelim.Kapattık o defteri.. Yorum bağlantısı
Emin Günaydın 9 Ocak 2014 Paylaş 9 Ocak 2014 hayırlı akşamlarkonuyu hortlatmak değil amacım ama, birşeyi merak ediyorum.devir ve turbonun sensörlerinden tetik alınarak ışığın rengi değiştirilebildiğine göre,esp nin sensörlerinden tetik alınarak viraj aydınlatmaları çalıştırılabilir mi?yoksa bunun için illa mekanik bir takım ilaveler yapılması mı gerekli?bu konuda fikri olan, cevap verebilecek birileri var mıdır? Yorum bağlantısı
Recommended Posts