İçeriğe Yönlendir

Renault Kangoo Renk değiştiren Gösterge, Scan Gauge, Submarine

Misafir

Recommended Posts

Oktay Toker

Usta iyi iş çıkarmışsın çok tatlı olmuş ellerine sağlık.Tamirci bozmadan yapamazzzzzz. :) Yol bilğisayarıda iyi olmuş. :clever:

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
  • 5 ay sonra...
Rıza Şimşek

bunu analog göstergeli bir araçta nasıl yapabiliriz sinyali şarz dinamosundan falan almak mümkünmüdür teknik olarak ?

Yorum bağlantısı

bunu analog göstergeli bir araçta nasıl yapabiliriz sinyali şarz dinamosundan falan almak mümkünmüdür teknik olarak ?

Birincisi göstergenin taban yansıtıcısı beyaz olmalıki değişken renk efektlerini yansıtsın. İkincisi muhtemelen devir saati telli. İbrenin iç kısmına trimpot bağlanabilirse referans olarak kullanılabilinir.

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Mehmet Ozyurek

Bu sistem çöktü, fotoğraflar uçmuş çok mu, Tembel herif :D

Yorum bağlantısı
Fatih Demirtaş1679652601

Fatih, Renault Fan Club'dekilerde mi uçmuş, baktın mı oraya ?

Abi o forumu bıraktım :) daha girmiyorum... ne varsa burada var artık... :)

Yorum bağlantısı
Misafir

kime çektim bilemiyorum :D

Abi o forumu bıraktım :) daha girmiyorum... ne varsa burada var artık... :)

Hayırdır, epey aktiftin orada ?

Yorum bağlantısı
Fatih Demirtaş1679652601

kime çektim bilemiyorum :D

Hayırdır, epey aktiftin orada ?

Din konusunda bana ve arkadaşlarıma karşı geldiler... bende hay hay dedim ve çıktım... takriben 5 arkadaş forumu bıraktık. orada bazı supermod lar olduğu sürece hiç bişe olmaz...

Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut

Din konusunda bana ve arkadaşlarıma karşı geldiler... bende hay hay dedim ve çıktım... takriben 5 arkadaş forumu bıraktık. orada bazı supermod lar olduğu sürece hiç bişe olmaz...

Burası tam da olmak istediğin yer,keyfini çıkar :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Demirtaş1679652601

Burası tam da olmak istediğin yer,keyfini çıkar :good1:

Teşekkür ederim mahmut abi..Orasıda aynen senin dediğini demişlerdi.Bağzı doğruları söyleyince kendilerine yediremediler..:) neyse konu sapıtmayalım.ben yeni fotoğrafları istiyorum :exc1:

Yorum bağlantısı
Misafir

Şaban hoca müdahil olmadı mı ?

Yorum bağlantısı
Fatih Demirtaş1679652601

Şaban hoca müdahil olmadı mı ?

Şaban hocayı ben forumda pek görmedim.Ve de bu konu hakkın bişe söylemedim..Bilmiyorum ..??

Yorum bağlantısı
Fatih Demirtaş1679652601

Neyse olan olmuş, biz yolumuza bakalım :) Fotoları bulabilirsem, atarım buraya

tamamdır saolasın... :)

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Fotoğrafları tazeleyebilirmiyiz acaba ?? :)

Yedekten bulup yükledim. Cevherime yüklenen karşısında beni bulur :)

Din konuları tartışıldığı zaman sorun çıkması kaçınılmaz oluyor. Problem, herkesin kendi düşündüğünü "tek doğru" sanması ve karşısındakinin "doğru"nun dışında olduğunu düşünmesi. Tartışmada uzlaşmak ya da uzlaşmamak mümkün, bunun kimseye zararı yok.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Yakında bu tembel bana yüklenir, o zaman hatırlatırım bu cümleyi :D

Yorum bağlantısı
Fatih Demirtaş1679652601

Din konuları tartışıldığı zaman sorun çıkması kaçınılmaz oluyor. Problem, herkesin kendi düşündüğünü "tek doğru" sanması ve karşısındakinin "doğru"nun dışında olduğunu düşünmesi. Tartışmada uzlaşmak ya da uzlaşmamak mümkün, bunun kimseye zararı yok.

Bütün yazınıza katılıyorum fakat zararı yok derken hangi konuda zarıyok anlayamadım...

Yorum bağlantısı
Misafir

:uuuw:

Yakında bu tembel bana yüklenir, o zaman hatırlatırım bu cümleyi :D

Senin çayını içene kadar tembelliği sözlükler de görürdüm. Ne oldu bana anlayamadım :unknw:

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Bütün yazınıza katılıyorum fakat zararı yok derken hangi konuda zarıyok anlayamadım...

Bir konuda anlaşamadığınız zaman bunun taraflara zararı olmaması gerekir. En azından taraflar durumu zarar haline getirmemeliler ve inatlaşmak yerine anlayış göstermeliler.

Yorum bağlantısı
Fatih Demirtaş1679652601

Bir konuda anlaşamadığınız zaman bunun taraflara zararı olmaması gerekir. En azından taraflar durumu zarar haline getirmemeliler ve inatlaşmak yerine anlayış göstermeliler.

Anladım...Tarafları anlaştırmayı Adminin yapması lazım hocam adminde onlardan yancı çıktı.Gerçi siz muhabbetti bilmiyorsunuz ama neyse ..Hayırlısı diyelim.Kapattık o defteri.. :)

Yorum bağlantısı
  • 11 ay sonra...
Emin Günaydın

hayırlı akşamlar

konuyu hortlatmak değil amacım ama, birşeyi merak ediyorum.

devir ve turbonun sensörlerinden tetik alınarak ışığın rengi değiştirilebildiğine göre,

esp nin sensörlerinden tetik alınarak viraj aydınlatmaları çalıştırılabilir mi?

yoksa bunun için illa mekanik bir takım ilaveler yapılması mı gerekli?

bu konuda fikri olan, cevap verebilecek birileri var mıdır?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...