Oktay Toker 8 Kasım 2013 Paylaş 8 Kasım 2013 (düzenlendi) Elinde alttaki resimdekinin sürücüsü varsa üstteki resimdekine uymuyor mu denedin mi?Led değişimin çözüm ama orjinal ledleri alacağın led dizaynı gibi kesip biçip lehimleyip dizayn edebilirsin.Artı olarak yanına sinyal ledi bile takabilirsin.Yapısını kullanabilirsen harika bir modifiye olur. 8 Kasım 2013 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erkan Kahya 9 Kasım 2013 Paylaş 9 Kasım 2013 a5 projektörüne d1s ampulu takabilirsin ama ampul üzerinde çentik açman lazım. d1s 85volt 35w d3s ise 42volt 35w bu sebeple ampul değişimi imkansız. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Çalışkan1679652607 9 Kasım 2013 Paylaş 9 Kasım 2013 oktay abi alttaki resimdeki ledin surucusu üsttekini çalıştırmıyor,üst resimdekinin ledleri çok küçük ve hem beyaz hem kırmızı yanıyor.tek tek yakabiliyorum ama toplu şekilde yanmiyor.titiz bir çalışmayla güzel birşey yapmaya çalışçam ledler küçük ve önlerinde büyüteç var,içine oturcak kaliteli led lazım.okadar uğraşçam iki gün sönra patlamasın emeğime acırım yani. ERKAN bey,elimde birtane d1s ampul ve bir tanede d2s ampul var.ikisinide takabiliyorsun projektöre.çeltikle alakalı sıkıntı yok hepsi oluyor.benim bu durumda d1s kullanmam daha mantıklı deyilmi? 85 volt 35w daha iyi deyilmi? Yorum bağlantısı
Selçuk Karabulut 9 Kasım 2013 Paylaş 9 Kasım 2013 benim yazdıklarımı bir incele derim,sürücüye gerek kalmadan direk 15 voltta yanıyor 13,5 voltta dimleniyor. a5 in sürücüsü a4 ü yakıyor. http://www.geceucusu.com/topic/4640-ford-focus-iiye-ledlli-gunduz-fari/page__st__40 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 10 Kasım 2013 Paylaş 10 Kasım 2013 D3 civasızdır. Soketindeki çentik farklıdır duya uydurulabilir ancak D3 balastla kullanılmalıdır. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Çalışkan1679652607 14 Kasım 2013 Paylaş 14 Kasım 2013 herkeze çok teşekkür ederim,bende kara kara düşünüyodum ledleri nasıl çalıştırcam diye.gerçi denerken ikisini yaktım,yerine birşeyler ayarlıcaz artık.izmir de bunların çıkmasını bulmak neredeyse imkansız,önerebileceğiniz güvenli bir site varmıdır balast ve ampul için? birde merak ettiğim birşey var.yeni honda civic lerin xenon ları çok güzel yanıyor,renk tonu cok iyi.ampullerin resmi falan varmıdır yada tam kod numarası, o ampullerden almak istiyorum.almaya gitsem hangisini verseler tamam dicem,bilgim olursa alacağım malı bilirim hiçolmazsa. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 15 Kasım 2013 Paylaş 15 Kasım 2013 herkeze çok teşekkür ederim,bende kara kara düşünüyodum ledleri nasıl çalıştırcam diye.gerçi denerken ikisini yaktım,yerine birşeyler ayarlıcaz artık.izmir de bunların çıkmasını bulmak neredeyse imkansız,önerebileceğiniz güvenli bir site varmıdır balast ve ampul için? birde merak ettiğim birşey var.yeni honda civic lerin xenon ları çok güzel yanıyor,renk tonu cok iyi.ampullerin resmi falan varmıdır yada tam kod numarası, o ampullerden almak istiyorum.almaya gitsem hangisini verseler tamam dicem,bilgim olursa alacağım malı bilirim hiçolmazsa.Çıkmasını illa bulursun, biraz araştırırsan.İkinci el arıyorsan xenonmercek.com, sıfır arıyorsan osramampul.com. Yorum bağlantısı
Mehmet Gani Özen 15 Kasım 2013 Paylaş 15 Kasım 2013 Elimde 2012 Civic elegance dan çıkan çok az kullanılmış Mitsubishi balastlarıyla beraber orjinal philips ampulleri var. Bende d1s Balast ve ampulle değiştirmek istiyordum düşünürseniz değerlendirbiliriz.. Ampul ve balastlar araca hiç monte edilmedi bu arada. Yorum bağlantısı
Gökhan Çalışkan1679652607 16 Kasım 2013 Paylaş 16 Kasım 2013 elimde d1s takım yok bende almak için araştırıyorum zaten,d2s leri satmak istersen fiyat verirsen deyerlendiririm. Yorum bağlantısı
Can Ayaslan 1 Aralık 2013 Paylaş 1 Aralık 2013 Hella Gen5 balastta + - kutup nasıl bulacağım ikisi de siyah kablo Yorum bağlantısı
Oktay Toker 1 Aralık 2013 Paylaş 1 Aralık 2013 Ölçü aletin varsa balastın gövdesine kısa devre olarak göreceğin uç - uçtur. Yorum bağlantısı
Oktay Toker 1 Aralık 2013 Paylaş 1 Aralık 2013 Balastın metal gövdesi ile kablolardan hangisi kısa devre ise o - uçtur. Yorum bağlantısı
Recommended Posts