İçeriğe Yönlendir

Renault Kangoo 2 (2008-) Arka Led Park - Fren Uygulama ( Ön gündüz farı led değişimi )

Misafir

Recommended Posts

Enes Alkaya
10 saat önce, Selçuk Keleş yazdı:

Ordaki gündüz farında çift telli ampul var. P21/5W. Parkı açınca 5W, gündüzü açınca 21W yanıyor. Aynı bazı araçlarda gördüğümüz frene basınca parlak yanan stop lambaları gibi.

Anladım. Bilgiler için teşekkür ederim. :good1:

Yorum bağlantısı
Misafir
On 05.01.2016 at 10:54, Selçuk Keleş yazdı:

Bi tablet mi hediye etsek acebaa ? :) 10" hem ocağı da körükler :)

Seviyorum ulen seni:)

On 05.01.2016 at 12:29, Enes Alkaya yazdı:

gündüz park lambasının kime ne zararı olabilir ki? o yasak karanlık ta geçerli olmasın? hem zaten ben parkları yaktığımda gündüz farı yanmış olacak (park ile aynı lamba). parkların faydası yoksa gündüz farının da faydası olmaz, kafam karıştı. böyle bir yasağın olduğunu bilmiyordum.

Verdiğim linkteki ürünü alsan ve gündüz farını aktif etsen en ideali olacak. Gündüz farı ışığını park niyetine kullanmak ciddi sıkıntı. Gece kısa farda daha fazla göl alıyor zalım :)

12 saat önce, Enes Alkaya yazdı:

@Misafir abi arkadaki ampulleri nasıl değiştirebilirim? Nereyi sökmem gerekiyor? :soshelp:

Stobun iç kısmında dikey iki tane tors başlı vidayı sök, stobu kaput tarafından elini sokarak kendine doğru asıl, sonrası zaten stopların yuvasını yerinden çıkarmak olacak. 4 adet tırnak tutuyor yuvayı

Yorum bağlantısı
Enes Alkaya
8 saat önce, Misafir yazdı:

Stobun iç kısmında dikey iki tane tors başlı vidayı sök, stobu kaput tarafından elini sokarak kendine doğru asıl, sonrası zaten stopların yuvasını yerinden çıkarmak olacak. 4 adet tırnak tutuyor yuvayı

Hemen bakıyorum teşekkür ederim. Yağmur da yağıyor ama...

Yorum bağlantısı
Kaan Kara1679652638

bende biraz geç gördüm ama tam o maddeyi paylaşacaktım bende

-Mondeo MK4 makyajlı kasadaki led gündüz farlarıda bu şekilde çalışıyor.park moduna geçince kısılıyor

-Kullandığımız Toyota Corolla E160 kasada far içindeki gündüz ledleri yine ayı şekilde çalışıyor

-T27 Avensiste halojen gündüz farlarıda kısılıp parlıyor Dipnot: LED ampul takılamıyor malesef.sizde led imkanıda var

-Güncel kasa Toyotalarda aynı şekilde far içinde gündüz farı var ve kısılıp parlıyor

Bence imkan varken değerlendirin. Parkları yakarak gezmek gereksiz olur bence ayrıca gündüz farı daha ayrı bir hava katıyor.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...