Turgut Oturmaz 9 Ocak 2012 Paylaş 9 Ocak 2012 Servet Bey, 21w ampule göre ışık gücü nasıl? Ben 68 ledli olanlardan hiç memnun kalmamıştım. En fazla 8-10w ampule eşdeğer ışık veriyorlardı... Yorum bağlantısı
Sinan Altuğ 9 Ocak 2012 Paylaş 9 Ocak 2012 Sinan bunlar telmaşa. bir işe yaramaz.bende bir kaşıntı başladı yine.. Ne yapsak.. Sinyaller iyi olacaktı da, olmaz diyorsan abi bekleyeceğiz yine O zaman ben diğer konuda söylediğim H7 turuncuları alayım bitsin, uyguna mal edebilirsem Yorum bağlantısı
Misafir 9 Ocak 2012 Paylaş 9 Ocak 2012 Servet Bey, 21w ampule göre ışık gücü nasıl? Ben 68 ledli olanlardan hiç memnun kalmamıştım. En fazla 8-10w ampule eşdeğer ışık veriyorlardı...100 ledli olan karşılayabildi 21 watı. 68 led park olarak anca iş görür arkada.. Yorum bağlantısı
Muhammed Andı 9 Ocak 2012 Paylaş 9 Ocak 2012 yahu kardeşim neden beyaz bu gündüz şeysi. yok muydu bunun sarısı? hem klasik h4 far, hem beyaz gündüz farı, iğreeeennnçççç.! Yorum bağlantısı
Misafir 9 Ocak 2012 Paylaş 9 Ocak 2012 yahu kardeşim neden beyaz bu gündüz şeysi. yok muydu bunun sarısı? hem klasik h4 far, hem beyaz gündüz farı, iğreeeennnçççç.! Yeni kasa kangoo da en iğrenç şey farın altında cılızca yanan sarı parklar. Dikkatli bak anlayacaksın, iki dakkada mındar etme naylonu Yorum bağlantısı
Muhammed Andı 9 Ocak 2012 Paylaş 9 Ocak 2012 ben zati "orjinaller projektör mübarek" diyor muyum.? sarı sarı h4'lerin altında neden pempeyaz diyorum. ha dersen ki, "Fiatöver benim üstadım, O'nun gibi ben de buna h4-4 motorlu takacağım" diyorsan, açık açık söyle bilelim, parmağım "şikayet et" butonunda bekliyorum seni. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Ocak 2012 Paylaş 10 Ocak 2012 ben zati "orjinaller projektör mübarek" diyor muyum.? sarı sarı h4'lerin altında neden pempeyaz diyorum. ha dersen ki, "Fiatöver benim üstadım, O'nun gibi ben de buna h4-4 motorlu takacağım" diyorsan, açık açık söyle bilelim, parmağım "şikayet et" butonunda bekliyorum seni. Yok Fiatöver gibi yapmayıp mavi boyalı ampül kullanacam. Bu senede rüküşlük, yüzkaralık ödülü benim. Yorum bağlantısı
Muhammed Andı 11 Ocak 2012 Paylaş 11 Ocak 2012 ticari anlamda yönlendirme yapmamaktayız. ancak alacağınız malzemelerin listesi ve yapacağınız işlemlerin mahiyeti konusunda yardımcı olabiliriz. orjinal birşey demişsiniz. açık artırma sitelerinden filan araştırdınız mı, sizin arabanın xenon opsiyon farı yok mu? eğer varsa en orjinali öyle olur çünkü. Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 11 Ocak 2012 Paylaş 11 Ocak 2012 (düzenlendi) servet bey aranıza yeni katıldım benim toyota 2006 hb aracım var bunlara bi-xenon mercek yaptırmak istiyorum orjinal bişey olsun nasıl yardımcı olursunuz banKendiniz yaparsanız elimizden geldiğince yardımcı oluruz size... 11 Ocak 2012 tarihinde Mahmut Akbulut tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Şaban Çolak 14 Ocak 2012 Paylaş 14 Ocak 2012 Bende isterim yeni projelerden Servet Abi Yorum bağlantısı
Oktay Toker 17 Ocak 2012 Paylaş 17 Ocak 2012 Yahu usta bende ellerinle yaptın sanmıştım hüsrana uğradım .Yinede eline cebine sağlık sonuç seni tatmin ettiyse sorun yok. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Nisan 2013 Paylaş 26 Nisan 2013 Fatih'in Kangoo'sununda Gündüz farını, ( P21W ) bir röle ve bir kaç metre kablo ile yaptığımız işlem sonrası aktif hale getirdik Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 26 Nisan 2013 Paylaş 26 Nisan 2013 Abi havyayı mumla ısıtıp mı? lehim yaptın seni eli öpülesi king seniii Haa unutmadan eline sağlık abi Fatih kardeşimizde iyi günlerde kullansın DRL sini 2 Yorum bağlantısı
Misafir 26 Nisan 2013 Paylaş 26 Nisan 2013 Abi havyayı mumla ısıtıp mı? lehim yaptın seni eli öpülesi king seniii Havyanın wattı düşük, röle ayağını ısıtamıyordu, overboost yaptım havyaya Yorum bağlantısı
Oktay Toker 26 Nisan 2013 Paylaş 26 Nisan 2013 Eline sağlık.Fatih iyi günlerde kullansın. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Nisan 2013 Paylaş 26 Nisan 2013 Çevremde çatlak olmayan kimse yok yaa Yorum bağlantısı
Misafir 27 Nisan 2013 Paylaş 27 Nisan 2013 Röle nasıl bağlanacak ?86 nolu uç sigorta panelindeki dışarıda duran rölenin mavi kablosuna,85 nolu uç park ampülünü besleyen kabloya,30 nolu uç, sigorta panelini besleyen ana kabloya, 7.5 amper sigorta ile,87 nolu uç, gündüz farı için park ampüllleri soketinden aldığımız kablolara bağlanacak.Kontak açılınca mavi kablodan gelen + gerilim, röle bobininden geçip, park ampülleri flamanından eksiye dolanacak. Röle çekecek.Parklar açıldığında, rölenin iki bobin ucunda da + gerilim olacağından röle bırakıp, gündüz farları devreden çıkacak. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 27 Nisan 2013 Paylaş 27 Nisan 2013 Güzel fotoğraflar, elinize sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Demirtaş1679652601 28 Nisan 2013 Paylaş 28 Nisan 2013 Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.Servet eabimin ellerine ayaklarına sağlık.Güzel bi çalışma oldu..Kangoom ve ben artık daha mutlu ve güvenliyiz Şu havya-mum ikilisi aklıma geldikçe gülüyorum ama iyi fikirdi ... Yorum bağlantısı
Oktay Toker 29 Nisan 2013 Paylaş 29 Nisan 2013 (düzenlendi) Ustam tedbiren artık yanında en az 30watt havya şart olmuş. Aslında sende 12volt havyada vardır ama bilmiyorum artık.Yada küçük pürmüz havya.1 defa kullandım bu havyadan çok güzeldi. 29 Nisan 2013 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 29 Nisan 2013 Paylaş 29 Nisan 2013 Ustam tedbiren artık yanında en az 30watt havya şart olmuş. Aslında sende 12volt havyada vardır ama bilmiyorum artık.Yada küçük pürmüz havya.1 defa kullandım bu havyadan çok güzeldi.Oktay, servis çantam yanımda olsa içinde ersa'nın gazlı 100 watt havyası mevcut. Fatih'in elindeki malzemeler ile yaptım Yorum bağlantısı
Fatih Demirtaş1679652601 29 Nisan 2013 Paylaş 29 Nisan 2013 Oktay, servis çantam yanımda olsa içinde ersa'nın gazlı 100 watt havyası mevcut. Fatih'in elindeki malzemeler ile yaptım Ben de malzemeden bol ne var makorona kadar vardı 1 Yorum bağlantısı
Doğan Sütçü 9 Temmuz 2013 Paylaş 9 Temmuz 2013 Dealextrem beleş kargo ile gönderiyor @Misafir Abi bu siteden alışveriş yapmışlığın var galiba nasıl işliyo sistem ne kadar sürede geliyo ve hiç bi ücret ödüyomuyuz . Yorum bağlantısı
Misafir 9 Temmuz 2013 Paylaş 9 Temmuz 2013 Sanal kredi kartından ödemeyi yapıyorsun. Şansına ya bir haftada, yada üç ay sonra parça geliyor. Ben, Aliexpres'ten alıyorum artık. Orada bulduğum ürün gamından, Top Rated'i seçiyorum. En yüksek puan sahibi ve içlerinde uygun rakamlı satışı olan satıcıdan ürün alıyorum.Ve yine sanal kredi kartı ile alışveriş yapıyorum Yorum bağlantısı
Recommended Posts