Samet Daş 18 Şubat 2013 Paylaş 18 Şubat 2013 Samettttt Hadi ikna et bakalım şu çekik gözlüyü,size börek neyim yaparım de Börek olmaz onlara hamsiden sushi yaparız. Yanına da yeşil çayı çaktık mı soğuk soğuk, ampülleri elimizde bil Bana alibaba id ve şifresi lazım Samettttt Hadi ikna et bakalım şu çekik gözlüyü,size börek neyim yaparım de Maili yazdım da alibaba şifre id lazım ne edeceğiz Mahmut 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 18 Şubat 2013 Paylaş 18 Şubat 2013 Börek olmaz onlara hamsiden sushi yaparız. Yanına da yeşil çayı çaktık mı soğuk soğuk, ampülleri elimizde bil Bana alibaba id ve şifresi lazım Maili yazdım da alibaba şifre id lazım ne edeceğiz MahmutPaypal şifremi de vereyim mi janim Yorum bağlantısı
Samet Daş 18 Şubat 2013 Paylaş 18 Şubat 2013 Paypal şifremi de vereyim mi janim O kadarını da istemedik janım. Ben ilk defa alışveriş ile ilgili girdim siteye. Ben resimlerine bakıp yazılarını okumaktan başka alibaba yada ebay tarzı sitelere girmedim ki hiç. Hepsi burada dan bile birşey almadım. Bilmiyoruz işte dalgaya vurmak mı lazım. Bilsem sormazdım. Denesin.. Bi rica etsin bakalım 2 takım alalım parası neyse verrik Yolladım mesaj döndüklerinde söylerim. Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 18 Şubat 2013 Paylaş 18 Şubat 2013 O kadarını da istemedik janım. Ben ilk defa alışveriş ile ilgili girdim siteye. Ben resimlerine bakıp yazılarını okumaktan başka alibaba yada ebay tarzı sitelere girmedim ki hiç. Hepsi burada dan bile birşey almadım. Bilmiyoruz işte dalgaya vurmak mı lazım. Bilsem sormazdım. Üye ol daha sonra lazım olur belki Yorum bağlantısı
Samet Daş 18 Şubat 2013 Paylaş 18 Şubat 2013 Üye ol daha sonra lazım olur belki Ben direkt, kredi kartsız üye olunduğunu bilmiyordum. Şimdi öğrendim. Sağ ol gece gece dalga keyfimi kaçırdı.... Bilseydim ben ingilizceye çevirir metni Mehmet abiye yollardım. Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 18 Şubat 2013 Paylaş 18 Şubat 2013 Sağ ol gece gece dalga keyfimi kaçırdı.Sen ciddi misin? Yorum bağlantısı
Samet Daş 18 Şubat 2013 Paylaş 18 Şubat 2013 Sen ciddi misin? Daha nasıl anlatabilirim ciddiyeti? Bilmediğim bir konu hakkında ''ne yapacağız?''' yani ne yapayım yol gösterin manasında ikinci cümlemde sordum. Üyelik alabilirsin ,kredi kartına lüzum yok denebilirdi. Dünyada en çok nefret ettiğim nesne olan para ile ilgili meselelerden zaten korkarım, korktuğum da hep başıma geliyor...Dolaylı da olsa lanet şeyin girdiği her konuşma b.ka sarıyor. Keyfimi kaçırıyor. Neyse... Adamlar yollarız derse, benim mail adresimi içeren bir mesaj atarsınız, dersiniz ki o adresten alışveriş yapamıyorum bu adresten ödeme yapacağız yada her nasıl oluyorsa öyle yaparız işte.Şayet göndermeyi kabul etseler etmeseler de cevapları geldikten sonra alibaba üyeliğini iptal edeceğim. Yorum bağlantısı
Samet Daş 19 Şubat 2013 Paylaş 19 Şubat 2013 Cevap geldi. 1 çift yazmıştım ben 2 çift yazdığını görmemişim. ''çift fiyatı 18.04 usd olacak stop, Sipariş miktarı büyürse pazarlık ederiz stop. DHL ile post maliyeti 34.43 usd olacak stop. 4-7 gün içinde de elinde olur stop. Cevap bekliyorum stop. Herhangi bir sorun ile karşılaşırsanız iade alırız stop.'' Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Şubat 2013 Paylaş 19 Şubat 2013 18 dolar fiyat ampul orjinal ise normaldir stop... Dhl olmaz stop.. Honkong ile yollasın stop... Yorum bağlantısı
Samet Daş 19 Şubat 2013 Paylaş 19 Şubat 2013 18 dolar fiyat ampul orjinal ise normaldir stop...Dhl olmaz stop..Honkong ile yollasın stop...Söylediklerin gibi yazarım abi kabul edeceğine de eminim lakin benim kredi kartım yok stop. Yorum bağlantısı
Samet Daş 19 Şubat 2013 Paylaş 19 Şubat 2013 Sen kabul ettir.. Alırız..Kaç tane istiyorsun Mehmet abi? Şimdiden belirtelim ne olur ne olmaz. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Şubat 2013 Paylaş 20 Şubat 2013 Başka isteyen olacak mı ki, fordclub'a konu açayım. Şu anda ürünün bir çift bedeli 18,04 dolar mı ? Kargo da son durum ne ? Yorum bağlantısı
Samet Daş 20 Şubat 2013 Paylaş 20 Şubat 2013 Başka isteyen olacak mı ki, fordclub'a konu açayım. Şu anda ürünün bir çift bedeli 18,04 dolar mı ? Kargo da son durum ne ?Abi ürünün çifti 18.04 usd kargoyu honkong ile gönder deriz illaki kabul görür.Mühim olan kaç tane lazım. Adama diyeyim ki şu kadar yolla. Sayı artar ise kargoyu değiştirmek kolay olur. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 22 Şubat 2013 Yazar Paylaş 22 Şubat 2013 Osram Allseason ürününü sadece H4 tipi ve 80W olarak üretiyor kataloğunda gördüğüm bu.Bu linkteki ürünü almayın osramla falan alakası yok, xencn marka işte yazmış zaten Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 20 Eylül 2013 Yazar Paylaş 20 Eylül 2013 Bugün Bursa'da bir yetkili bayiyle görüştüm.H1-H4-H7 olarak allseason var ellerinde. Diğer tiplerde (H11 vb.) üretimi yok zaten.http://www.osramampul.com 1 Yorum bağlantısı
Misafir 21 Eylül 2013 Paylaş 21 Eylül 2013 (düzenlendi) coolblue, nb'ye göre çok zayıf. Eskiden nasıl kullanmışım şaşıyorum. Ancak allseasonslar çok harika. 21 Eylül 2013 tarihinde Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Semih Tunca 9 Ekim 2013 Paylaş 9 Ekim 2013 H4 all season siparisi verdim yalniz bu konu icinde muayeneden sari farlarin gecemeyebilecegi yaziyor bir ay icinde muayene var bu osram all seasonlar muaynede sorun yaparmi Yorum bağlantısı
Misafir 9 Ekim 2013 Paylaş 9 Ekim 2013 Sorun olmaz geçersin. ECE normuna uygun aydınlatma tonları Yorum bağlantısı
Semih Tunca 20 Ekim 2013 Paylaş 20 Ekim 2013 (düzenlendi) Osram All season lar geldi hemde P43t p45t adaptörleri ile birlikte hazır izin bulmuşken rölesiz olan farlarımıda röleledim Elo far rölesi kullandım akümüz ömrünün son zamanlarınıda yaşadığından (8 yıllık Mutlu akü) rölantideki farlarda kısılma durumu röle ye geçince düzeldi belkide zayıf şeseden kaynaklanıyordu.diyotsuz olan bobinleri diyotladım farlarımın camlarınıda temizledim aydınlatma bana güzel gözüktü hafif sarımsı yağmur performaslarını merak ediyorum ama biraz aşağimı bakıyorlar? duvar resmi çekemedim aşağıdaki resimde 3 metre uzaktaki araç gözüküyor 20 Ekim 2013 tarihinde Semih Tunca tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Ekim 2013 Paylaş 20 Ekim 2013 Off. Tadı damağımda kalan tek araç.Konuyu dağıtmayalım. Ben özellikle sislerde çok kullandım. Bu aracımda uygun ampul üretilmediği için kullanamıyorum. Yorum bağlantısı
Semih Tunca 21 Ekim 2013 Paylaş 21 Ekim 2013 Sağol Servet abi kayınpederin oraya gittiğimde çekmiştim bilmiyorum valla voyager kimindir Yorum bağlantısı
Recommended Posts