Misafir 11 Ekim 2012 Paylaş 11 Ekim 2012 %90 flamanı veya camı eğik gelecek, odak sapması olacak, kesilme çizgisi belli olmayacak ve sen sökeceksin. Ahanda buraya yazıyorum Ha unutmadan 100 watt gelecek http://www.otoavm.com/asp/product/24941/Carub-Ampul-H11-12-Volt-100W-Super-Sari-BR0417040 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Ekim 2012 Paylaş 11 Ekim 2012 %90 flamanı veya camı eğik gelecek, odak sapması olacak, kesilme çizgisi belli olmayacak ve sen sökeceksin. Ahanda buraya yazıyorum Ha unutmadan 100 watt gelecek http://www.otoavm.co...-Sari-BR0417040LBG Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ekim 2012 Paylaş 11 Ekim 2012 LBG http://www.geceucusu.com/topic/5112-sis-fari-icin-allseason-turu-sari-ampul/page__view__findpost__p__49231 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Ekim 2012 Paylaş 23 Ekim 2012 Hayırlı olsun. DX'ten 6,7$'lık daha alışveriş yapıp, takip numarasıyla da alabilirdiniz. Sizinki takip numaralı mı? 6.53'e aldığım ampuller.. RA604066397CN http://www1.ptt.gov....tliposta-yd.php TR'ye giriş yaptı.. Yorum bağlantısı
Turgut Oturmaz 24 Ekim 2012 Paylaş 24 Ekim 2012 6.53'e aldığım ampuller.. RA604066397CN http://www1.ptt.gov....tliposta-yd.php TR'ye giriş yaptı..Takip numarası da vermişler, çok iyi. Bu şartlar altında DX'ten almamanız daha isabetli olmuş. 40 gün önce aldığım bir sürü ıvır zıvırı 20 günde tedarik edemediler. İptal edip, 15$'lık 3 paket şeklinde yeniden sipariş ettim. 3'ünde, 9'unda, 11'inde ayrı ayrı kargoya verdiler. Benimkilerden daha TR'ye giriş yapan yok. Birbiri ile alakası olmayan bir çok ürünü aynı anda alabilmek dışında DX'in bir artısı kalmamış anlaşılan. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Ekim 2012 Paylaş 24 Ekim 2012 Takip numarası da vermişler, çok iyi. Bu şartlar altında DX'ten almamanız daha isabetli olmuş. 40 gün önce aldığım bir sürü ıvır zıvırı 20 günde tedarik edemediler. İptal edip, 15$'lık 3 paket şeklinde yeniden sipariş ettim. 3'ünde, 9'unda, 11'inde ayrı ayrı kargoya verdiler. Benimkilerden daha TR'ye giriş yapan yok. Birbiri ile alakası olmayan bir çok ürünü aynı anda alabilmek dışında DX'in bir artısı kalmamış anlaşılan.Aliexpress'i Servet yoğun kullanıyor, hatta ailecek kullanıyorlar ama ben ilk defa alışveriş yaptım.. memnun kaldım... Yorum bağlantısı
Misafir 24 Ekim 2012 Paylaş 24 Ekim 2012 Aliexpress'i Servet yoğun kullanıyor, hatta ailecek kullanıyorlar ama ben ilk defa alışveriş yaptım.. memnun kaldım...Ben bıraktım ama çocuklar tam gaz, sanal kart soğumuyor bir türlü Yorum bağlantısı
Turgut Oturmaz 24 Ekim 2012 Paylaş 24 Ekim 2012 Aliexpress'i Servet yoğun kullanıyor, hatta ailecek kullanıyorlar ama ben ilk defa alışveriş yaptım.. memnun kaldım...Ben bıraktım ama çocuklar tam gaz, sanal kart soğumuyor bir türlü Alibaba ile ilgili olumsuz çok şey duymuştum. Aliexpress DX gibi bir site mi, yoksa ebay gibi farklı şahısların kendi mallarını sattıkları bir site mi? Yorum bağlantısı
Misafir 24 Ekim 2012 Paylaş 24 Ekim 2012 firmaların satış yaptığı bir site. alibanın parakende satış noktası. Firma derken koca holdingler gibi değil ama karşınızda herdaim muhatab var. Satıcı kıllık yaparsa ali ekibi olaya müdahil oluyor. Yorum bağlantısı
Turgut Oturmaz 24 Ekim 2012 Paylaş 24 Ekim 2012 firmaların satış yaptığı bir site. alibanın parakende satış noktası. Firma derken koca holdingler gibi değil ama karşınızda herdaim muhatab var. Satıcı kıllık yaparsa ali ekibi olaya müdahil oluyor.Teşekkürler. İyiymiş o zaman. Bir ihtiyacım olursa deneyeyim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Ekim 2012 Paylaş 24 Ekim 2012 Aliexpress, gitti gidiyorum çin versiyonu Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 25 Ekim 2012 Yazar Paylaş 25 Ekim 2012 6.53'e aldığım ampuller.. RA604066397CN http://www1.ptt.gov....tliposta-yd.php TR'ye giriş yaptı..Fotoğraflamak için bir ön hazırlık yapar mısın Mehmet? Bu ampullerin ışık şiddeti bir de geometrisi ne kadar düzgün biraz anlamaya çalışalım.Gerçi gücü orjinallerinden daha düşük olmayacaktır sanıyorum.Mümkünse şu anki orjinal ampullerinle bir duvar resmi çeker misin, daha sonra yeni ampulünü bir tarafa takıp çekersen sağlı sollu karşılaştırma yapalım. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 31 Ekim 2012 Paylaş 31 Ekim 2012 Sarı ampullerim geldi.. 55 Watt xenon gazlı ampullerdenmiş, 100 Watt'a eşit olduğu yönünde ibareler var.. Detaylar, akşama.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 31 Ekim 2012 Paylaş 31 Ekim 2012 Bu fotoğrafları yeni canonla çekemedim...eski A590 ımla çektim Bu fotoğrafı, Servet gördükten sonra sileceğim... Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ekim 2012 Paylaş 31 Ekim 2012 Abi, halojenlerden biri dediğin gibi sapma yapacak, sağ sis farına takarsın onu. Kangoo'daki ile aynı sis ampülleri ( Narva bendeki )Led seri bağlı. Cree led ile değiştiririz bunları. Deli olurlar Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 31 Ekim 2012 Paylaş 31 Ekim 2012 Şimdi soru şu... Ampulleri ve ledleri aldığım satıcılar benden yorum bekler, ne yorum yapayım Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ekim 2012 Paylaş 31 Ekim 2012 Aydınlatma zayıf de abi. 3 yıldızla idare etsin Ampül için ise flaman hatalı, daha kalitli ürün bekliyordum dersin Satıcı ürünlerini iyi seçmeli, kalite konusunda müşterisini üzmemeli v.s. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Kasım 2012 Paylaş 1 Kasım 2012 Ampulleri taktım, fotoğraf çekemedim ama, flamanı kayık olan tarafın kesilme çizgisi iki tane, diğeri iyi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Kasım 2012 Paylaş 2 Kasım 2012 Satıcı ürünlerini iyi seçmeli, kalite konusunda müşterisini üzmemeli v.s.Aşağıdaki maili gönderdim, bakalım ne diyecek. Merhaba, sizden aracım için ampul satın aldım.Ampulün birisi hatalı ve ışığı düzgün değil. Ben size güvenmiştim, ürün seçiminde daha seçici olmanızı beklerdim. Bu konuda yorumunuzu bekliyorum. Ampullerin fotoğrafını gönderiyorum.http://img843.imageshack.us/img843/2983/img4718c.jpghttp://img703.imageshack.us/img703/9971/img4719f.jpgTakip No: RA604066397CNMehmet ÖzyürekTürkiye Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Kasım 2012 Paylaş 6 Kasım 2012 Satıcı mailimi okumuş, özür diliyor, tedarikçim ile olan ilişkilerimi gözden geçireceğim diyor, istersen sana 3 dolar tazminat ödeyeyim diyor.. Olmaz dedim, para istemiyorum, benim bu ampule ihtiyacım var. Bana düzgün bir tane ampul gönder dedim.. Bakalım ne diyecek.. 3 saat içinde de itiraz etmem gerekiyor.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Kasım 2012 Paylaş 7 Kasım 2012 İtiraz sürem geçti ve bu sürede onay da vermedim.. Adam sana ampul göndersem, gelmesi uzun sürecek, 3 dolar vereyim unutalım diyor..Ben de şu cevabı verdim..Merhaba Benim ampule ihtiyacım var, Sen iade yapınca, ben yine senden ampul alıp gelmesini bekleyeceğim. Çünkü başka yerde bu ampulden bulamıyorum.Ampulün bir tanesi zaten sağlam, sen bana bir tane ampul gönder. Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Kasım 2012 Paylaş 7 Kasım 2012 Ledler de çok dandik çıktı.. ona da zamanı geçmeden şikayet açtım. Şöyle dedim.. Ürün çok kalitesiz, Satıcı mailime cevap vermiyor. Ürünler geri göndermeye bile değmez, 20 gün gelmesini bekledim, boşa beklemişim.smd 5050 nin ne olduğunu bilen birisiyim, bu ledler sahte. Tam iade veya kaliteli ürün istiyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Kasım 2012 Paylaş 7 Kasım 2012 Ledler de çok dandik çıktı.. ona da zamanı geçmeden şikayet açtım.Şöyle dedim..Ürün çok kalitesiz, Satıcı mailime cevap vermiyor.Ürünler geri göndermeye bile değmez, 20 gün gelmesini bekledim, boşa beklemişim.smd 5050 nin ne olduğunu bilen birisiyim, bu ledler sahte.Tam iade veya kaliteli ürün istiyorum.Satıcı cevap vermiyorsa ali devreye girip, ümüğünü sıkıyor satıcının Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Kasım 2012 Paylaş 8 Kasım 2012 Ampulcü, bugün adresimi istemiş.. Galiba gönderecek... İtiraz ve onay süresi de geçti.. Sistemi de tam bilmiyorum... Bakalım neler olacak.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Kasım 2012 Paylaş 8 Kasım 2012 Ledci de şikayeti cevaplamış, Hey dostum, panik yok.. Bazen böyle şeyler olabiliyor, sana para mı iade edeyim yoksa led mi göndereyim.. Ben de şöyle dedim... Selam arkadaşım, Ben para iadesi istemiyorum. Kaliteli ürün istiyorum. Kaliteli ürün yok ise, paramı iade edin. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts