İçeriğe Yönlendir

Sis farı için Osram Allseason türü sarı ampul

Selçuk Keleş

Recommended Posts

• 2 hafta sonra...
Turgut Oturmaz

6.53'e aldığım ampuller.. :)RA604066397CN http://www1.ptt.gov....tliposta-yd.php TR'ye giriş yaptı..

Takip numarası da vermişler, çok iyi. :)

Bu şartlar altında DX'ten almamanız daha isabetli olmuş. 40 gün önce aldığım bir sürü ıvır zıvırı 20 günde tedarik edemediler. İptal edip, 15$'lık 3 paket şeklinde yeniden sipariş ettim. 3'ünde, 9'unda, 11'inde ayrı ayrı kargoya verdiler. Benimkilerden daha TR'ye giriş yapan yok. :angry: Birbiri ile alakası olmayan bir çok ürünü aynı anda alabilmek dışında DX'in bir artısı kalmamış anlaşılan.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Takip numarası da vermişler, çok iyi. :)

Bu şartlar altında DX'ten almamanız daha isabetli olmuş. 40 gün önce aldığım bir sürü ıvır zıvırı 20 günde tedarik edemediler. İptal edip, 15$'lık 3 paket şeklinde yeniden sipariş ettim. 3'ünde, 9'unda, 11'inde ayrı ayrı kargoya verdiler. Benimkilerden daha TR'ye giriş yapan yok. :angry: Birbiri ile alakası olmayan bir çok ürünü aynı anda alabilmek dışında DX'in bir artısı kalmamış anlaşılan.

Aliexpress'i Servet yoğun kullanıyor, hatta ailecek kullanıyorlar :D ama ben ilk defa alışveriş yaptım.. memnun kaldım...

Yorum bağlantısı
Misafir

Aliexpress'i Servet yoğun kullanıyor, hatta ailecek kullanıyorlar :D ama ben ilk defa alışveriş yaptım.. memnun kaldım...

Ben bıraktım ama çocuklar tam gaz, sanal kart soğumuyor bir türlü :)

Yorum bağlantısı
Turgut Oturmaz

Ben bıraktım ama çocuklar tam gaz, sanal kart soğumuyor bir türlü :)

Alibaba ile ilgili olumsuz çok şey duymuştum. Aliexpress DX gibi bir site mi, yoksa ebay gibi farklı şahısların kendi mallarını sattıkları bir site mi? :)

Yorum bağlantısı
Misafir

firmaların satış yaptığı bir site. alibanın parakende satış noktası. Firma derken koca holdingler gibi değil ama karşınızda herdaim muhatab var. Satıcı kıllık yaparsa ali ekibi olaya müdahil oluyor.

Yorum bağlantısı
Turgut Oturmaz

firmaların satış yaptığı bir site. alibanın parakende satış noktası. Firma derken koca holdingler gibi değil ama karşınızda herdaim muhatab var. Satıcı kıllık yaparsa ali ekibi olaya müdahil oluyor.

Teşekkürler. İyiymiş o zaman. Bir ihtiyacım olursa deneyeyim. :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Aliexpress, gitti gidiyorum çin versiyonu :)

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

6.53'e aldığım ampuller.. :) RA604066397CN http://www1.ptt.gov....tliposta-yd.php TR'ye giriş yaptı..

Fotoğraflamak için bir ön hazırlık yapar mısın Mehmet? Bu ampullerin ışık şiddeti bir de geometrisi ne kadar düzgün biraz anlamaya çalışalım.

Gerçi gücü orjinallerinden daha düşük olmayacaktır sanıyorum.

Mümkünse şu anki orjinal ampullerinle bir duvar resmi çeker misin, daha sonra yeni ampulünü bir tarafa takıp çekersen sağlı sollu karşılaştırma yapalım.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Sarı ampullerim geldi..

55 Watt xenon gazlı ampullerdenmiş, 100 Watt'a eşit olduğu yönünde ibareler var..

Detaylar, akşama..

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

img4710n.jpg

Bu fotoğrafları yeni canonla çekemedim...eski A590 ımla çektim :)

img4718c.jpg

img4719f.jpg

Bu fotoğrafı, Servet gördükten sonra sileceğim...

img4732k.jpg

Yorum bağlantısı
Misafir

Abi, halojenlerden biri dediğin gibi sapma yapacak, sağ sis farına takarsın onu. Kangoo'daki ile aynı sis ampülleri ( Narva bendeki )

Led seri bağlı. Cree led ile değiştiririz bunları. Deli olurlar

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Şimdi soru şu... Ampulleri ve ledleri aldığım satıcılar benden yorum bekler, ne yorum yapayım :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Aydınlatma zayıf de abi. 3 yıldızla idare etsin :)

Ampül için ise flaman hatalı, daha kalitli ürün bekliyordum dersin

Satıcı ürünlerini iyi seçmeli, kalite konusunda müşterisini üzmemeli v.s.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ampulleri taktım, fotoğraf çekemedim ama, flamanı kayık olan tarafın kesilme çizgisi iki tane, diğeri iyi :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Satıcı ürünlerini iyi seçmeli, kalite konusunda müşterisini üzmemeli v.s.

Aşağıdaki maili gönderdim, bakalım ne diyecek.

Merhaba, sizden aracım için ampul satın aldım.

Ampulün birisi hatalı ve ışığı düzgün değil. Ben size güvenmiştim, ürün seçiminde daha seçici olmanızı beklerdim. Bu konuda yorumunuzu bekliyorum.

Ampullerin fotoğrafını gönderiyorum.

http://img843.imageshack.us/img843/2983/img4718c.jpg

http://img703.imageshack.us/img703/9971/img4719f.jpg

Takip No: RA604066397CN

Mehmet Özyürek

Türkiye

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Satıcı mailimi okumuş, özür diliyor, tedarikçim ile olan ilişkilerimi gözden geçireceğim diyor, istersen sana 3 dolar tazminat ödeyeyim diyor..

Olmaz dedim, para istemiyorum, benim bu ampule ihtiyacım var.

Bana düzgün bir tane ampul gönder dedim..

Bakalım ne diyecek.. 3 saat içinde de itiraz etmem gerekiyor..

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

İtiraz sürem geçti ve bu sürede onay da vermedim..

Adam sana ampul göndersem, gelmesi uzun sürecek, 3 dolar vereyim unutalım diyor..

Ben de şu cevabı verdim..

Merhaba

Benim ampule ihtiyacım var, Sen iade yapınca, ben yine senden ampul alıp gelmesini bekleyeceğim. Çünkü başka yerde bu ampulden bulamıyorum.

Ampulün bir tanesi zaten sağlam, sen bana bir tane ampul gönder.

Teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ledler de çok dandik çıktı.. ona da zamanı geçmeden şikayet açtım.

Şöyle dedim..

Ürün çok kalitesiz, Satıcı mailime cevap vermiyor.

Ürünler geri göndermeye bile değmez, 20 gün gelmesini bekledim, boşa beklemişim.

smd 5050 nin ne olduğunu bilen birisiyim, bu ledler sahte.

Tam iade veya kaliteli ürün istiyorum.

Yorum bağlantısı

Ledler de çok dandik çıktı.. ona da zamanı geçmeden şikayet açtım.

Şöyle dedim..

Ürün çok kalitesiz, Satıcı mailime cevap vermiyor.

Ürünler geri göndermeye bile değmez, 20 gün gelmesini bekledim, boşa beklemişim.

smd 5050 nin ne olduğunu bilen birisiyim, bu ledler sahte.

Tam iade veya kaliteli ürün istiyorum.

Satıcı cevap vermiyorsa ali devreye girip, ümüğünü sıkıyor satıcının

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ampulcü, bugün adresimi istemiş.. Galiba gönderecek... İtiraz ve onay süresi de geçti.. Sistemi de tam bilmiyorum... Bakalım neler olacak..

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ledci de şikayeti cevaplamış, Hey dostum, panik yok.. Bazen böyle şeyler olabiliyor, sana para mı iade edeyim yoksa led mi göndereyim.. :)

Ben de şöyle dedim...

Selam arkadaşım, Ben para iadesi istemiyorum. Kaliteli ürün istiyorum. Kaliteli ürün yok ise, paramı iade edin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...