Misafir 8 Kasım 2012 Paylaş 8 Kasım 2012 Ledci de şikayeti cevaplamış, Hey dostum, panik yok.. Bazen böyle şeyler olabiliyor, sana para mı iade edeyim yoksa led mi göndereyim.. sandalye Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 8 Kasım 2012 Yazar Paylaş 8 Kasım 2012 Federaller olaya el koymuştur, panik yok 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 8 Kasım 2012 Paylaş 8 Kasım 2012 Hey dostum, panik yok.. Bazen böyle şeyler olabiliyor, sana para mı iade edeyim yoksa led mi göndereyim.. Hey dostum senin sorunun ne biliyormusun?O koca kafanın lanet k..ç..n dan büyük olması... Cevap olarak böyle yazsak ledler bir daha gelmez heralde... 1 Yorum bağlantısı
Turgut Oturmaz 8 Kasım 2012 Paylaş 8 Kasım 2012 Satıcılarla Türkçe mi yazışıyorsunuz? Tam anlayamadım. Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 8 Kasım 2012 Paylaş 8 Kasım 2012 (düzenlendi) Satıcılarla Türkçe mi yazışıyorsunuz? Tam anlayamadım. Güzel espri... 8 Kasım 2012 tarihinde Mahmut Akbulut tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Kasım 2012 Paylaş 8 Kasım 2012 Satıcılarla Türkçe mi yazışıyorsunuz? Tam anlayamadım. http://translate.google.com/ Ben şöyle yazdım... Selam arkadaşım, Ben para iadesi istemiyorum. Kaliteli ürün istiyorum. Kaliteli ürün yok ise, paramı iade edin.Google böyle çevirdi.. Hi friend,I do not want a refund. I want quality products. If there is no quality products, please return my money. Yorum bağlantısı
Turgut Oturmaz 8 Kasım 2012 Paylaş 8 Kasım 2012 Güzel espri... Espri değildi. http://translate.google.com/ Ben şöyle yazdım...Selam arkadaşım, Ben para iadesi istemiyorum. Kaliteli ürün istiyorum. Kaliteli ürün yok ise, paramı iade edin.Google böyle çevirdi.. Hi friend,I do not want a refund. I want quality products. If there is no quality products, please return my money.Google fena çevirmemiş. Gayet anlaşılır. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Kasım 2012 Paylaş 8 Kasım 2012 Google fena çevirmemiş. Gayet anlaşılır. 43 yaşındayım, tek pişmanlığım ingilizceyi öğrenmemiş olmak...Düzgün çeviri için Türkçe olarak cümleyi doğru kurmak gerekiyor.. Özne yüklem yerinde ise, çeviri de düzgün çıkıyor.. Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 8 Kasım 2012 Paylaş 8 Kasım 2012 43 yaşındayım, tek pişmanlığım ingilizceyi öğrenmemiş olmak...Düzgün çeviri için Türkçe olarak cümleyi doğru kurmak gerekiyor.. Özne yüklem yerinde ise, çeviri de düzgün çıkıyor..Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin,ama profil resmine bakacak olursak daha Fatih in İstanbul u fethettiği yaştasın abi,sen bizi cebinden çıkarırsın... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Kasım 2012 Paylaş 8 Kasım 2012 Teşekkür ederim Hakan Gürsoy görse, boya derdi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Kasım 2012 Paylaş 9 Kasım 2012 Ledci Yeni ürün göndereceğim, ama şikayeti kapat dedi.. BenTamam sen yolla ben kapatırım dedim... LedciKargon yola çıktı, şikayeti kapatacaksın demi diyor... Takip numarası vermiş.. Ledlerin gelmesini beklesem mi, kapatsammı... ? Yorum bağlantısı
Misafir 9 Kasım 2012 Paylaş 9 Kasım 2012 Abi, muhtemelen aynı ledlerden gönderdi. %99, satıcı masa başından iş yapan takımdan. Ahmetten alıp, Mehmete satıyor ve ürünü hiç görmüyor.Bence şikayeti kaldır. Yapacak fazla bir şey yok. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 31 Aralık 2012 Paylaş 31 Aralık 2012 İyi forumlar herkese Bu Osram All Season H3 modelini bulabileceğim bir adres var mı?Aracıma uygundur herhalde. Üstündekiler de H3 imiş. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 31 Aralık 2012 Paylaş 31 Aralık 2012 Bende var Olması lazım, depoya bakmalıyım.. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 1 Ocak 2013 Yazar Paylaş 1 Ocak 2013 Bir ara bauhauslarda vardı allseason ama artık yok malesef. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 1 Ocak 2013 Paylaş 1 Ocak 2013 Bir ara bauhauslarda vardı allseason ama artık yok malesef.Emminin depodakileri bulamama ihtimaline binaen müadili var mıdır abi bu ampullerin? Sis farında kullanacağım. Yorum bağlantısı
Berkay Akça 1 Ocak 2013 Paylaş 1 Ocak 2013 Astra H aracımın H3 tip sis farlarına bu Osram AllSeason Plus modelinden almak istiyorum Ne dersiniz daha iyi bir öneriniz var mı?Birde bu ampülün tanımında renk değiştirmesinden colormatik özelliğinden bahsedilmiş bu nasıl oluyor?Ayrıca muayenede bu allseason h3 sorun yaratır mı bana? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 Ocak 2013 Paylaş 1 Ocak 2013 sis farı için en ideal ampul bence colormatik mevzusu ise yağmur ve karda ampuln ışık tonu daha belirgin sarı gibi duruyor. açık havada daha az sarı duruyor. hele sis farı mercekli ise daha da güzel oluyor. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 1 Ocak 2013 Yazar Paylaş 1 Ocak 2013 Emminin depodakileri bulamama ihtimaline binaen müadili var mıdır abi bu ampullerin? Sis farında kullanacağım.Narva'nın buna benzer bir modelini duymuştum ama nerde vardır bilmiyorum.Yurtdışından alma dışında pek seçenek görünmüyor. Artık tüm ön ışıklar beyaz olmak zorunda olduğundan bu ampuller üretilmiyor o nedenle de piyasada yok. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 Ocak 2013 Paylaş 1 Ocak 2013 Çağlar abi h7 navra bulmuştu tozlu raflardan denk gelmiş diyordu çok kalite boyalı 100w jdm ampulleri var yeni moda Servet abi de 55w sini bulmuş sislerde takılıydı geçen gördüm Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Ocak 2013 Paylaş 1 Ocak 2013 Emminin depodakileri bulamama ihtimaline binaen müadili var mıdır abi bu ampullerin? Bir tane kesin var.. geçen gün görmüştüm, 2. si de muhtemelen vardır... 1 Yorum bağlantısı
Burak Çınar1679652600 1 Ocak 2013 Paylaş 1 Ocak 2013 Bir tane kesin var.. geçen gün görmüştüm, 2. si de muhtemelen vardır...O kadar üye nevşehire geldide nasıl o depoyu gezemedi emmi Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 2 Ocak 2013 Paylaş 2 Ocak 2013 Narva'nın buna benzer bir modelini duymuştum ama nerde vardır bilmiyorum.Yurtdışından alma dışında pek seçenek görünmüyor. Artık tüm ön ışıklar beyaz olmak zorunda olduğundan bu ampuller üretilmiyor o nedenle de piyasada yok.Artık tüm ön ışıklar beyaz olmak zorunda derken? Sislerin sarı olması gerekmiyor mu? Mantık olarak.Bir tane kesin var.. geçen gün görmüştüm, 2. si de muhtemelen vardır...Senden haber bekliyorum artık. İşi gücü bıraktım Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 2 Ocak 2013 Yazar Paylaş 2 Ocak 2013 Artık tüm ön ışıklar beyaz olmak zorunda derken? Sislerin sarı olması gerekmiyor mu? Mantık olarak.Senden haber bekliyorum artık. İşi gücü bıraktım Hayır öyle değil. Sislerin de beyaz olması lazım çok uzun süredir kural böyle. Sarı ışıklar 70'li yıllarda bir ara vardı ancak neden kaldırıldığını bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts