Mustafa Olur 11 Ekim 2014 Paylaş 11 Ekim 2014 Kış yaklaştı yağışlı,sisli bir bölgedeyim. Kısalardaki h7 NB plusları çıkartıp allseason super +30 düşünüyorum.İstediğim hafif sarılık. NB plusların üzerine far filmi çekmeyi düşündüm elimdeki film biraz koyu duruyor.Resimdeki aracımda kısalar H7 NB Plus. Sisler ise Allseason H1.Kutusunda super vs yazmıyor. Hatta sahte olduğundan bile şüphelenip aldığım yere mail atmıştım.Bu allseasonun farklı çeşitleri mi var? Netteki resimlerde sanki daha açık sarı görünenler var.Kısalara allseason super +30 taksam acaba çok mu sarı olur? Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 16 Ekim 2014 Yazar Paylaş 16 Ekim 2014 Kış yaklaştı yağışlı,sisli bir bölgedeyim. Kısalardaki h7 NB plusları çıkartıp allseason super +30 düşünüyorum.İstediğim hafif sarılık. NB plusların üzerine far filmi çekmeyi düşündüm elimdeki film biraz koyu duruyor.Resimdeki aracımda kısalar H7 NB Plus. Sisler ise Allseason H1.Kutusunda super vs yazmıyor. Hatta sahte olduğundan bile şüphelenip aldığım yere mail atmıştım.Bu allseasonun farklı çeşitleri mi var? Netteki resimlerde sanki daha açık sarı görünenler var.Kısalara allseason super +30 taksam acaba çok mu sarı olur?Kısaları değiştirme kalsın, sis farında daha faydalı olur allseason. Bendeki H1'ler sanki daha koyu. Yorum bağlantısı
Fatih Demirtaş1679652601 16 Ekim 2014 Paylaş 16 Ekim 2014 Arabamda sis farı yok uzunlara taksak iyi olurmu Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 21 Ekim 2014 Yazar Paylaş 21 Ekim 2014 Arabamda sis farı yok uzunlara taksak iyi olurmuHayır. Sis farının optiği kısa ve uzunlardan farklı, sadece ampul ile tam sonuç alınamıyor. 1 Yorum bağlantısı
Ömer Çanakcımaksutoğlu 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 Allseason h3 ü uzun araştırmalarım sonucu tr de buldum isteyene özelden link atabilirim tanesi 16 lira Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 Özel mesaj sistemi aktif değil. Linki buraya koyun herkes görsün Yorum bağlantısı
Ömer Çanakcımaksutoğlu 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 Pekala http://www.yedekparcatuning.com/pinfo.asp?pid=307 Yorum bağlantısı
Ömer Çanakcımaksutoğlu 27 Mart 2015 Paylaş 27 Mart 2015 (düzenlendi) Teşekkürlerrica ederim. bnm ürünler geldi henüz denemedim. birde bu "super" olan versiyonu 27 Mart 2015 tarihinde ömer çanakcımaksutoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Melih Çolakoğlu 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 H3 ampul için Osram Allseason Super, Hella Yellow Star ve Hella Extreme Yellow arasında kararsızım.Allseason Super %30 fazla ışık verip hafif sarımsı, 5 yıldır kullanmaktayım.Yellow Star hakkında fazla bir bilgi bulamadım fakat renk olarak Allseason ile aynı sanırım.Extreme Yellow ise %50 daha fazla ışık ve bariz sarı renk iddiasında.Yellow Star hakkında bilgi edinebilen veya kullanan var mı? Sizin tercihiniz hangisi olurdu, neden? Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 2 Nisan 2015 Yazar Paylaş 2 Nisan 2015 H3 ampul için Osram Allseason Super, Hella Yellow Star ve Hella Extreme Yellow arasında kararsızım.Allseason Super %30 fazla ışık verip hafif sarımsı, 5 yıldır kullanmaktayım.Yellow Star hakkında fazla bir bilgi bulamadım fakat renk olarak Allseason ile aynı sanırım.Extreme Yellow ise %50 daha fazla ışık ve bariz sarı renk iddiasında.Yellow Star hakkında bilgi edinebilen veya kullanan var mı? Sizin tercihiniz hangisi olurdu, neden?Osram ALS bence ideal renk tonunu yakalamış durumda. Maceraya gerek yok. Yorum bağlantısı
Zafer bayındır 30 Kasım 2018 Paylaş 30 Kasım 2018 Merhaba megane 4 aracının sis far ampullerini Sari renk 2500/3000 kelvin ampul arayisindayim fakat hangi model iyisidir bilmiyorum photon marka buldum nette tavsiyelerinizi beklerim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts