İçeriğe Yönlendir

Sis farı için Osram Allseason türü sarı ampul

Selçuk Keleş

Recommended Posts

Mustafa Olur

Kış yaklaştı yağışlı,sisli bir bölgedeyim. Kısalardaki h7 NB plusları çıkartıp allseason super +30 düşünüyorum.

İstediğim hafif sarılık. NB plusların üzerine far filmi çekmeyi düşündüm elimdeki film biraz koyu duruyor.

Resimdeki aracımda kısalar H7 NB Plus. Sisler ise Allseason H1.Kutusunda super vs yazmıyor. Hatta sahte olduğundan bile şüphelenip aldığım yere mail atmıştım.

Bu allseasonun farklı çeşitleri mi var? Netteki resimlerde sanki daha açık sarı görünenler var.

Kısalara allseason super +30 taksam acaba çok mu sarı olur?

post-7265-0-27101600-1413026501_thumb.jp

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş
Kış yaklaştı yağışlı,sisli bir bölgedeyim. Kısalardaki h7 NB plusları çıkartıp allseason super +30 düşünüyorum.

İstediğim hafif sarılık. NB plusların üzerine far filmi çekmeyi düşündüm elimdeki film biraz koyu duruyor.

Resimdeki aracımda kısalar H7 NB Plus. Sisler ise Allseason H1.Kutusunda super vs yazmıyor. Hatta sahte olduğundan bile şüphelenip aldığım yere mail atmıştım.

Bu allseasonun farklı çeşitleri mi var? Netteki resimlerde sanki daha açık sarı görünenler var.

Kısalara allseason super +30 taksam acaba çok mu sarı olur?

Kısaları değiştirme kalsın, sis farında daha faydalı olur allseason. Bendeki H1'ler sanki daha koyu.

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Arabamda sis farı yok uzunlara taksak iyi olurmu

Hayır. Sis farının optiği kısa ve uzunlardan farklı, sadece ampul ile tam sonuç alınamıyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 5 ay sonra...
Ömer Çanakcımaksutoğlu

Allseason h3 ü uzun araştırmalarım sonucu tr de buldum isteyene özelden link atabilirim tanesi 16 lira

Yorum bağlantısı
Ömer Çanakcımaksutoğlu
(düzenlendi)

Teşekkürler

rica ederim. bnm ürünler geldi henüz denemedim. birde bu "super" olan versiyonu

tarihinde ömer çanakcımaksutoğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Melih Çolakoğlu

H3 ampul için Osram Allseason Super, Hella Yellow Star ve Hella Extreme Yellow arasında kararsızım.

Allseason Super %30 fazla ışık verip hafif sarımsı, 5 yıldır kullanmaktayım.

Yellow Star hakkında fazla bir bilgi bulamadım fakat renk olarak Allseason ile aynı sanırım.

Extreme Yellow ise %50 daha fazla ışık ve bariz sarı renk iddiasında.

Yellow Star hakkında bilgi edinebilen veya kullanan var mı? Sizin tercihiniz hangisi olurdu, neden?

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

H3 ampul için Osram Allseason Super, Hella Yellow Star ve Hella Extreme Yellow arasında kararsızım.

Allseason Super %30 fazla ışık verip hafif sarımsı, 5 yıldır kullanmaktayım.

Yellow Star hakkında fazla bir bilgi bulamadım fakat renk olarak Allseason ile aynı sanırım.

Extreme Yellow ise %50 daha fazla ışık ve bariz sarı renk iddiasında.

Yellow Star hakkında bilgi edinebilen veya kullanan var mı? Sizin tercihiniz hangisi olurdu, neden?

Osram ALS bence ideal renk tonunu yakalamış durumda. Maceraya gerek yok.

Yorum bağlantısı
  • 3 yıl sonra...
Zafer bayındır

Merhaba megane 4 aracının sis far ampullerini Sari renk 2500/3000 kelvin ampul arayisindayim fakat hangi model iyisidir bilmiyorum photon marka buldum nette tavsiyelerinizi beklerim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...