Sinan Altuğ 7 Şubat 2012 Paylaş 7 Şubat 2012 Başlıkta dediğim gibi, H7 turuncu led bulamayınca, H7 soketine sinyal ampulü lehimleyebilir miyim diye düşündüm. Ancak sorun şu ki, sinyal ampulünü 6-7 watt'ta tutmam lazım ki park hattına yüklenmeyeyim + çok parlak olmasın. Ampulün kendisi normalde 21 watt tüketmekte. Adım adım ne yapacağımı öğrenebilir miyim Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Şubat 2012 Paylaş 7 Şubat 2012 H7 duylu led bulabilirsin... http://www.ebay.co.uk/itm/H7-LED-Bulbs-YELLOW-18-SMD-5050-DRL-Fog-Light-Headlight-/280718363728 Yorum bağlantısı
Sinan Altuğ 7 Şubat 2012 Yazar Paylaş 7 Şubat 2012 Mehmet abicim teşekkürler de, 30 dolar maliyeti var, daha uyguna halledebilirim diye umuyorum ben ek olarak o amerikan park görünümünü vermeyecek sanırım bu ampulle... Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 7 Şubat 2012 Paylaş 7 Şubat 2012 H7 duylu led bulabilirsin...Bu dipsiz ampul 5W bunuda kullanabilirsin yada alttaki 21W/5W ampulun sadece 5W watlık çıkışını bağlarsın senin istediğin gibi kısık yanar... Yorum bağlantısı
Sinan Altuğ 9 Şubat 2012 Yazar Paylaş 9 Şubat 2012 sanal kart kullan Bektaş, çok temiz iş kredi kartı bilgileriniz belli olsa bile, limiti sadece istediğin zaman aktardığın için sıfıra yakın risk. Dealextreme'den ucuz yollulardan al madem ledleri değiştireceksin Bu dipsiz ampul 5W bunuda kullanabilirsin yada alttaki 21W/5W ampulun sadece 5W watlık çıkışını bağlarsın senin istediğin gibi kısık yanar...alttaki çift filamanlı olan güzel olur ancak nasıl lehimlemeliyim, hiç yapmadım da daha önce.. Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 9 Şubat 2012 Paylaş 9 Şubat 2012 alttaki çift filamanlı olan güzel olur ancak nasıl lehimlemeliyim, hiç yapmadım da daha önce..Sinan kardeşim sana bozuk veya ucuz yollu iki tane H7 ampul lazım,ampul kısmını dikkatli bir şekilde gövdeden ayırıp 21/5W ampulu monte edebilirsen biraz kablo ve lehim işçiliği ile 21/5W H7 ampul yapmış olursun bence denemeye değer... Yorum bağlantısı
Sinan Altuğ 10 Şubat 2012 Yazar Paylaş 10 Şubat 2012 Sinan kardeşim sana bozuk veya ucuz yollu iki tane H7 ampul lazım,ampul kısmını dikkatli bir şekilde gövdeden ayırıp 21/5W ampulu monte edebilirsen biraz kablo ve lehim işçiliği ile 21/5W H7 ampul yapmış olursun bence denemeye değer...İlk fırsatta kurcalayacağım Yorum bağlantısı
Recommended Posts