İçeriğe Yönlendir

ModaCar D1S 4300 K Xenon Ampül

Burak Baykara

Recommended Posts

Burak Baykara
(düzenlendi)

Merhaba arkadaslar. aracımda fabrika cikisi xenon var ve ampul tipi D1S. su an uzerinde philips d1s ampuller var fakat artik ampuller eskidi aydinlatmasi zayifladi ve zaman zaman pır pır yapıyor. ampulleri degistirmek istiyorum. internette modacar d1s ampulleri buldum fiyatlari uygun. fakat kalite ve renk olarak nasıldır? bazi arkadaslarim araclarina xenon takarken 4300k ampul aldi fakat renkleri yesil gorunuyodu. bu ampullerde de boyle bi sorun olur mu? yoksa paraya kıyıp direk gidip philips veya osram mı almalıyım? simdiden tesekkurler herkese...

Almayı dusundugum ampul linki

http://www.modacar.com.tr/urun/modacar-d1s-4300-k-xenon-ampul-1-adet-01b133.aspx

tarihinde Burak Baykara tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Musa Can Koca

Merhaba arkadaslar. aracımda fabrika cikisi xenon var ve ampul tipi D1S. su an uzerinde philips d1s ampuller var fakat artik ampuller eskidi aydinlatmasi zayifladi ve zaman zaman pır pır yapıyor. ampulleri degistirmek istiyorum. internette modacar d1s ampulleri buldum fiyatlari uygun. fakat kalite ve renk olarak nasıldır? bazi arkadaslarim araclarina xenon takarken 4300k ampul aldi fakat renkleri yesil gorunuyodu. bu ampullerde de boyle bi sorun olur mu? yoksa paraya kıyıp direk gidip philips veya osram mı almalıyım? simdiden tesekkurler herkese...

Almayı dusundugum ampul linki

http://www.modacar.c...det-01b133.aspx

Bütçen varsa sıfır Philips ya Osram bütçen biraz daha az ise kullanılmış Philips ya da Osram tavsiye ederim, modacar falan hiç uğraşma böyle abidük gubidik markalarla

Yorum bağlantısı
Turgut Oturmaz

Ampulde OEM'den hatta Osram ve Philips'ten şaşmayın. Ballast çok önemli değil. Ama ampulün doğrudan aydınlatma performansı üzerine etkisi var. :)

Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut

Bencede çin malına para vermeyin üzerine bir miktar daha para ekleyin çıkma OEM ürün alın,çin malı ampul ve balastlar çok sık açılıp kapanmaya dayanamıyor sorun yaşayabilirsiniz...

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Yaşadığın sorunun nedeni ampul değil balastların ya da elektrik bağlantın. D1S ampulleri bu sürede eskiyip ışığının azaldığını sanmıyorum.

Yorum bağlantısı
Onur Araz

Çin malı ürünün sıfırına bu ücreti vereceğinize çıkma bir takım 4300k philips almanızı tavsiye ederim. Ben aldım çin malı ile oem philips arasındaki farkı görünce neden daha önce almamışım dedim :good1:

Yorum bağlantısı
  • 10 ay sonra...
Mehmet Ozyurek

Nevşehir'de bir yerde, philips 85122 75 lira, Osram Xenarc 100 lira... Fiyatlar nasıl... ?

Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut

Nevşehir'de bir yerde, philips 85122 75 lira, Osram Xenarc 100 lira... Fiyatlar nasıl... ?

Abi İstanbul da sunpart D2S 60 lira,ben olsam Osram Xenarc alırım :good1:

Yorum bağlantısı
Oktay Toker

Yüzde ışık degeri lümen bazında verilmiştir sanırım.Renk koduna ait bir deger degil.5000 k olsa ışık şiddeti artmaz düşer sanırım.

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş
Yüzde ışık degeri lümen bazında verilmiştir sanırım.Renk koduna ait bir deger degil.5000 k olsa ışık şiddeti artmaz düşer sanırım.

Xenon ampuller 3200 lümen civarındadır. Sitede yanlış bilgi verilmiş olabilir.

Yasal kurallar en fazla 5000K'ya çıkılmasına izin veriyor ancak ışık gücü yine 3200 lümen olmak zorunda.

Renk ısısı artınca lümen değerinin düşmesi konusu çinliler tarafından uydurulmuş bişey. Avrupanın ECE normları zaten yüksek kelvine izin vermez göz hassasiyeti düştüğü için. Göz hassasiyetinin düşmesi lümenin düşmesi gibi algılanıyor ama öyle değil çünkü bunlar birbirinden farklı şeyler ve karıştırılıyor.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...