Dimitri Çimara 10 Şubat 2012 Paylaş 10 Şubat 2012 Arkadaşlar merhabaForumda yeniyim çok aydınlatıcı bilgiler var teşekkürlerÖnerilerinize dayanarakFarlarım orjinal valeo ama belli bir süre zaaman aşımından içi buhar yapmakta ve sağ sol valeo (orjinal olarak ) değişecekbenim düşüncemkısalar H7 bosch +90uzunlara da osram bighbreakerayrıca sis lambam yok taktırmama gerek var mı yok mu ?Teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 10 Şubat 2012 Paylaş 10 Şubat 2012 GeceUçuşu ' na hoşgeldiniz Dimitri bey iyi vakit geçirmenizi dilerim... Kısa ve uzun hüzmeli farlarınıza osram veya bosch takabilirsiniz,daha ayrıntılı bilgi ve kullanıcı yorumları için Ön Aydınlatma-Halojen bölümünden yardım alabilirsiniz...Sis lambası çok elzem bir ekipman değil kimisi görselliği tamamlamak için taktırıyor kimiside sürekli uzun yol yaptığı için değişik hava şartlarında (sis-yağmur-kar) aydınlatmaya yardımcı olması için taktırıyor,bu tamamen kullanıcının ihtiyaçlarına göre belirlenen bir unsur... Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 10 Şubat 2012 Paylaş 10 Şubat 2012 (düzenlendi) Yada orj.far almak yerine böyle bir ürün alsanız,daha sonra bi-xenon mercek montajı yapmak istediğinizde bu farlar işinizi kolaylaştırabilir... 10 Şubat 2012 tarihinde Mahmut Akbulut tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Dimitri Çimara 10 Şubat 2012 Yazar Paylaş 10 Şubat 2012 Mercekli tercih etmedim orjinal üzerinde olmadığı içinHem mercek işini ustamla konuştum orjinal çıkma far ile yapacaktım valeoama bütün elektrik sistemideğişeceği için böyle bir işlem yapmadım gönlüm orjinalden yana Ben ampulleri aldım sadece monatj kaldı ve sisleri bekliyorumkısalara H7 bosch +90uzunlar osram nihgtbreaker plussislere de H3 osramBosch ampulleri siszin forumunuzdan öğrendim ve aldım alan arkadaş var iseBen bosch maslak sanayiden aldım Made in Hungary yazmaktaBosch bütün ürünleri böyle yaptırıyor ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts