Ali Demir 07 23 Şubat 2012 Paylaş 23 Şubat 2012 Herkese merhaba, öncelikle bizlere böyle bir hizmet sağladığınız için emeği geçenlere teşekkür ederim. Civic 2005 aracımda yolculukta farların titrerr gibi kısılıp açıldığını fark ettim araç rölantideyken sorun yok ancak gaza basınca olduğunu fark ettik elektrikçi yorum yapamadı servis 120km yardımcı olursanız sevinirim. Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 23 Şubat 2012 Paylaş 23 Şubat 2012 Herkese merhaba, öncelikle bizlere böyle bir hizmet sağladığınız için emeği geçenlere teşekkür ederim. Civic 2005 aracımda yolculukta farların titrerr gibi kısılıp açıldığını fark ettim araç rölantideyken sorun yok ancak gaza basınca olduğunu fark ettik elektrikçi yorum yapamadı servis 120km yardımcı olursanız sevinirim.Hoşgeldiniz Ali bey iyi forumlar dilerim.Elektrikçi usta akü ve alternatör ölçümü yaptımı,tam olarak neyi kontrol etti tesisat,far rölesi bunlara baktımı ?Her iki fardada aynı titreme mevcutmu ampulu kontrol ettiniz mi? Yorum bağlantısı
Ali Demir 07 23 Şubat 2012 Yazar Paylaş 23 Şubat 2012 Teşekkür ederim hocam evet akü ölçümü yaptı değerler normal dedi. Ancak tesisat ve röle gibi bir şeylere bakmadı. aküden olabilir dedi akü 2 yıllık 60 amper aracı yeni aldım aküyü önceki aracımda kullanıyordum buna devretmiştim önceden benzer bir sorun yoktu ama bilmiyorum. araç rölantide iken sorun yok gaza bastıkça kısılıp artma hızı da artıyor. Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 23 Şubat 2012 Paylaş 23 Şubat 2012 Teşekkür ederim hocam evet akü ölçümü yaptı değerler normal dedi. Ancak tesisat ve röle gibi bir şeylere bakmadı. aküden olabilir dedi akü 2 yıllık 60 amper aracı yeni aldım aküyü önceki aracımda kullanıyordum buna devretmiştim önceden benzer bir sorun yoktu ama bilmiyorum.araç rölantide iken sorun yok gaza bastıkça kısılıp artma hızı da artıyor.Sorun alternatör gibi görünüyor ama bakalım arkadaşlar nasıl yorum yapacaklar mutlaka bir çözüm yolu bulunacaktır biraz bekleyelim... Yorum bağlantısı
Muhammed Andı 23 Şubat 2012 Paylaş 23 Şubat 2012 anternatörün bu tür şeylere neden olduğunu duymuştum. Yorum bağlantısı
Ali Demir 07 23 Şubat 2012 Yazar Paylaş 23 Şubat 2012 Alternatör ihitimalini düşünüyoruz ancak rölantide sorunun olmaması bu ihtimali azaltıyo sanki. dediğiniz gibi bakalım ne diyecek arkadaşlar. Yorum bağlantısı
Doğukan D. Şenkal 23 Şubat 2012 Paylaş 23 Şubat 2012 Normal şartlar altında rolantideyken farların kısılıp gaza basınca artması gerekir bu da şarz dinamosunun rolantide (düşük devirde) yeterince işini yapmadığını gösterir ama sizinkisi tam tersi durum çok ilginç. usuleten bi şarj dinamonuzu (alternatör) ölçtürün. sonrasında ampuller (ki muhtemelen bunlarda sorun çıkmaz) tesisata bakacak elektrikçi röle yüzünden de olabilir mi bilemedim şarj dinamosundan sonrası bnei aşmakta Yorum bağlantısı
Ali Demir 07 23 Şubat 2012 Yazar Paylaş 23 Şubat 2012 hocam gaza basınca olağan canlanma gerçekleşiyo her şey normal ama saniyede 15-20 kısılıp artma oluyo ışık artıp azalıyor. Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 24 Şubat 2012 Paylaş 24 Şubat 2012 hocam gaza basınca olağan canlanma gerçekleşiyo her şey normal ama saniyede 15-20 kısılıp artma oluyo ışık artıp azalıyor.Oto elektrikçisi arkadaşıma sorunu tarif ettim,akü ve alternatör ölçümü yapmadan cevap veremeyeceğini her ikisininde farlarda titremeye sebep olabileceğini söyledi ve daha önce böyle bir sorunla karşılaştığını akü gözlerinden biri kopuk veya çatlak olursa titremeye sebep olabileceğini söyledi... Yorum bağlantısı
Ali Demir 07 24 Şubat 2012 Yazar Paylaş 24 Şubat 2012 Mahmut bey çok teşekkür ederim ilk fırsatta akü için bir deneme yapmak lazım. Alternatörü ölçtürüp başka bir akü bağlayıp sorunu gözlemleyeceğim. Umarım çözeriz. Yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkürler arkadaşlar. Yorum bağlantısı
Recommended Posts