Gökhan Dülger1679652597 4 Mart 2012 Paylaş 4 Mart 2012 herkese merhabalar.aranıza yeni katıldım.2003 clio symbol aracıma sis farı takmak istiyorum.ampül olarak ne önerirsiniz.aydınlatmada performans istiyorum vede bayaz ısık istemıyorum.kendi fikrim osram night breaker plus.şimdiden tşkler Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 4 Mart 2012 Paylaş 4 Mart 2012 (düzenlendi) herkese merhabalar.aranıza yeni katıldım.2003 clio symbol aracıma sis farı takmak istiyorum.ampül olarak ne önerirsiniz.aydınlatmada performans istiyorum vede bayaz ısık istemıyorum.kendi fikrim osram night breaker plus.şimdiden tşklerMerhaba Gökhan bey aramıza hoş geldiniz Forum kuralları gereği gerçek adınız ve soyadınızla giriş yapabilirmisiniz... Bence JDM sarı sis ampulu takın kötü hava şartlarında çok işinize yarayacaktır 4 Mart 2012 tarihinde Mahmut Akbulut tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oktay Toker 4 Mart 2012 Paylaş 4 Mart 2012 Forumda bu sorunuz hakkında çok detaylı konular mevcut güzelce araştırırsanız dahada fazla bilğilere ulaşabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Musa Can Koca 4 Mart 2012 Paylaş 4 Mart 2012 Çoğu yeni kasa lüks araçda sis farı yok neden acaba? Bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı? Yorum bağlantısı
Gökhan Dülger1679652597 4 Mart 2012 Yazar Paylaş 4 Mart 2012 benim sahsi fikrim maliyet açısındandır. osram nıght breaker plus ampülü sis farında kullanan varmı acaba.memnunlarmı ?.siteyi çok arastırdım okudum son kararımı vermek istıyorum artık... mahmut arkadasımızada tşk ediyorum önerisi için Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 4 Mart 2012 Paylaş 4 Mart 2012 Çoğu yeni kasa lüks araçda sis farı yok neden acaba? Bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı?Bu soruya nasıl cevaplar gelecek merak ediyorum!!! - DRL+Sis lambası = yüksek maliyet - Gelişen aydınlatma teknolojisi = gereksiz sis lambası- Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Mart 2012 Paylaş 6 Mart 2012 Şu anki yorumum.. Daha önce düşünmemiştim.. Farlar mercekli ve ampul rengi uygun ise sis farına gerek olmayabilir... Siste oluşan sorun, önümüzde parlayan ışığın sisi yaramadan önümüzde duvar gibi görünmesidir.. Mercekli farda göz hızamızda ışık olmayacağı için duvar da olmayacaktır.. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 7 Mart 2012 Paylaş 7 Mart 2012 Satış politikası. Sis farı çoğunlukla ya opsiyon olarak verildi, ya da sadece üst modelde verilen bir donanım oldu şimdiye kadar. Müşterilerin gözünde başka donanımlar daha çekici geldiği için pek tercih edilmiyor olduğundan satıcılar da dahil etmiyor olabilir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts