Doğukan D. Şenkal 12 Mart 2012 Paylaş 12 Mart 2012 teşekkür ederim kararsız kaldım neyse hele bi yaz gelsinde niyetleneyim o zaman hallederim nasılsa Yorum bağlantısı
Ramazan Erdemir 16 Ekim 2012 Paylaş 16 Ekim 2012 Güzel bir uygulama olmuş ellerinize sağlık. Submarinelight için dokunmatik anahtar devresi nasıl bişeydir nereden temin edilebilir bende yapmak istiyorum. Yorum bağlantısı
İsmail Aslan1679652597 26 Ekim 2012 Yazar Paylaş 26 Ekim 2012 Güzel bir uygulama olmuş ellerinize sağlık. Submarinelight için dokunmatik anahtar devresi nasıl bişeydir nereden temin edilebilir bende yapmak istiyorum.teşekkürler.Elektronikle aranız nasıl?Pic ile yapılan bir devre, satılan birşey değil yani, kendi projem, Bir yakınımın yardımıyla yaptım. Yorum bağlantısı
Mehmet Mert Erdoğan 8 Şubat 2013 Paylaş 8 Şubat 2013 Konuyu hortlatıyım.Emeğinize saygı öncelikle.Olurda internetten biri bulup gelirse fikir vermesi açısından bende kendi görüşlerimi yazayım.Benim aracımda Fabrikasyon bir şekilde ambiyans aydınlatması geldi.Parkları veya farları açıldığında submarineler devreye giriyor.2 tane Led var submarine olarak.Ön göğüs tarafını değilde Vitesin orayı aydınlatıyor orjinal sistem.Her ne kadar fotoğrafı sallasamda submarinenin ışığı belliŞu lekilde ambiyans ışıkları ve yeri...Modül tak çalıştır şeklinde.Yani alırsanız hiçbir tadilat ve kodlama yapmadan bu aydınlatmayı takarsanız direkt çalışacaktır.Serviste 175 lira aydınlatmanın,65 lirada gözlük kabının fiyatı var..Dışarıdan çok daha ucuza bulmak mümkün tabikide bu sistemleri..Mesela gözlük kabı...http://www.oemvag.es/es/volkswagen-passat-3c-2005-2011/347-estuche-porta-gafas.html Yorum bağlantısı
İsmail Belen 18 Şubat 2013 Paylaş 18 Şubat 2013 çok hoş görünüyo biraz daha çok aydınlatsa daha mı hoş olur ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Şubat 2013 Paylaş 18 Şubat 2013 Çok yeteli bir ışık... Normalde tel led için 560 ohm diren önerilirken ben en az 1 kohm direnç bağlıyorum onu bile fazla buluyorum.. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 Işık şiddeti fotoğraftaki gibiyse fazlasıyla yeterli. Bana kalsa gereksiz bir şey bu o ayrı bir konu, konsolu görmem gerekirse tavan ışığını açıyorum oluyor bitiyor Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 Işık şiddeti fotoğraftaki gibiyse fazlasıyla yeterli. Bana kalsa gereksiz bir şey bu o ayrı bir konu, konsolu görmem gerekirse tavan ışığını açıyorum oluyor bitiyor Üşendiğinden sen tavan ışığını da açmazsın Yorum bağlantısı
Vural Dumlu 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 2012 Passat Comfortline aracımdada var ama hiç aydınlatmıyor submarine ler. Ledler yanıyor ama faydası yok. Çok karanlık olursa o zaman biraz belli oluyor. Bu fotoğrafa bakarsak sanki benimkinde submarine yok. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 Gördüğüm kadarıyla işini güzel yapıyor... Olması gereken ışık şiddeti budur... Daha fazlası yorar... Yorum bağlantısı
Ergun Kayıran 5 Şubat 2014 Paylaş 5 Şubat 2014 Arkadaşar forumdan birkaç üsadımız çok başarılı submarine uygulamaları yapmış. Bir süredir konuya ilgiliyim fakat....Beni en çok düşündüren şey dışarıdan kablo çekerek ledleri park a bağlamak. Benim aracımın ön direklerde airbag olduğu için oralardan kablo geçirme taraftarı değilim. Yani submarine led i için aydınlatmanın kendi elektrik akımını kullanmak istiyorum.Bu doğrultuda benim için en ideal uygulama nasıl olur?1) Harita lambalarından birini iptal ederek oraya gelen akımı direkt led e bağlamak. (Orjinal aydınlatmayı bozmak istemiyorum)2) Gelen akımı kabloları çoklayarak direkt led e vermek. (Bunda led sürekli yanacaktır bir risk oluşturur mu?)3) Gelen akımı yine aynı yöntemle alıp farklı bir butonla devreye alıp çıkarma yöntemi. ( Nasıl bir buton olacağı ve nereye konumlandırılacağı konusunda en ufak fikrim yok)Esasen bu dokunmatik olayı mükemmel olmuş. Ama pik devresinin yapımı hakkında detaylı malumatım yok. Belki biraz bilgi fena olmaz Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 5 Şubat 2014 Paylaş 5 Şubat 2014 Direk trimlerine dokunmadan sadece kapı fitilini yerinden çıkararak kabloyu oraya gizleyebilirsiniz.Harita okuma lambası sürekli yanmadığı için çok kullanışlı olmaz diye düşünüyorum...İç aydınlatma kablolarından paralel hat almak daha mantıklı... Yorum bağlantısı
Ergun Kayıran 7 Şubat 2014 Paylaş 7 Şubat 2014 Evet haklı olabilirsiniz. Bu hafta sonu bu işe girişme niyetim var umarım bir sorun çıkmaz. Çalışmanın fotoğraflarını yeni bir başlık altında paylaşırım. Yorum bağlantısı
Ergun Kayıran 9 Şubat 2014 Paylaş 9 Şubat 2014 Şu dokunmatik buton işi uykumu kaçırır oldu. Devre hazır satılıyor, olmadı devre şemasından yaptırılabilir elektronikçilerde. Esas sorun, bu devre kartını biz o küçük boşluğa nasıl sığdırabiliriz? Dokunmatiği nereye temas ettirelim? Lütfen yapan arkadaşlar bu konuda biraz aydınlatsın bizleri. Bilgi paylaştıkça çoğalır nihayetinde Yorum bağlantısı
Recommended Posts