İçeriğe Yönlendir

BMW 5 F10 (2010-) Bi-Xenon far ve ampülü

Recep Yazıcı1679652586

Recommended Posts

Hüseyin Matur

BMW üst segment modellerin uzun hüzmeli farlarında merceğe benzeyen bombeli camlardan kullanıyor.Belki ışığı daha yoğun şekilde yola aktarmak için belkide görüntüyü kurtarmak içindir.VolksWagen Toureg te uzun farda halojen mercek kullanıyor...

Bahsettiğim araç fotodaki fara sahip değil. Yanında da mercek var. Servise sorduk bir işe yaramadığını söyledi. Bende olmaz öyle şey dedim. :)

Yorum bağlantısı
Misafir

F10 kasa 5 serisi farlarından Hella mercekleri söktürürken ben de merak etmiştim. Sadece süs olarak konmuş, mercek görünümü veren bir parçaydı. Arkası boştu.

+1

Hüseyin boş boş duran yer var orada. Ancak üst segmentlerdeki gece görüş kamerası için bir nane koyuyor olabilrler.

Yorum bağlantısı
Oktay Toker

İşe yaramayacaktıda Bmw teknisyenleri boşuna mı montajını yapmış.Demiyorlarki abi bizim bilgimiz yok bilmiyoruz. :unknw::biggrin:

Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut

Sonradan takılan bi-xenonlarda zamanla iç reflektörlerde kararma olduğunu duydum

Bizim modifiye için kullandığımız xenon veya bi-xenon mercekler yedek parçacıdan veya yetkili servisten alınan bir ürün değil ki :unknw: kaza yapmış vs.araçların farından çıkan orj.parçalar.Kararma olacaksa orj.farın üzerindede olur biz montaj yaptıktan sonrada.Kararmayı engellemek kullanıcının elinde sadece akşamları kullanırsan belki 10 sene kararmaz :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut

Peki diyelim araç kaza yaptı xenon far hasar gördü bu araç için yedek parça nereden geliyor? Bizde bu Oem farları temin edemez miyiz araç bayilerinden?

Mesajımda " kaza yapmış aracın farından çıkan " cümlesinden kastım farın tamamı değil,içinden çıkan mercektir.Mercekli OEM farları yetkili servisten veya parçacıdan temin edebilir ve hatırı sayılır bir meblaya satın alabilirsiniz...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

O bölümle ilgili bir detay yok hella kataloğunda. 2 versiyon var birinde dönüş farı var diğerinde yok.

Number of light functions 4

Supplementary Article/Supplementary Info 2 With servo motor for LDR

Supplementary Article/Supplementary Info 2 Without glow discharge lamp

Supplementary Article/Supplementary Info 2 Without cut-in unit

Supplementary Article/Supplementary Info Without bulb

Supplementary Article/Supplementary Info Without control unit for curve lights (AFS)

Vehicle Equipment For vehicles with curve light

Bulb Type D1S/H7

Light Function For indicator (LED)

Light Function For daytime running light (LED)

Light Function With curve light

Light Design Bi-Xenon

Light Design LED

Light Function with low beam

Light Function with high beam

Light Function with position light

Left-hand / Right-hand Traffic For right-hand traffic

Information:

without LED module for flasher light

without LED module for daytime running light

post-5-0-12041900-1350840521.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...