İçeriğe Yönlendir

Şerit Led Montaj Yardım

Burak Ateş1679652598

Recommended Posts

Burak Ateş1679652598

Arkadaşlar yeni bir araç Aldım.Fiesta şimdi farların altında led şeritler var sağ ve solda ancak sağdaki yanıyor soldaki yanmıyor.,biraz araştırdım sol sis farından bir hat çekilmiş ve sağdaki ledle bağlantı yapılmış.Aynı tesisata sol led şeritten çıkan kabloları bağladım ama yanmıyor.LEdler mi bozuk acaba dedim bir başka led şeriti bağladım aynı tesisata gene yanmıyor.Kısa devre mi yapıyor yoksa başka bir sıkıntı var anlayamadım.Sizce sorun ne ne yapmayalım?

Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut

Arkadaşlar yeni bir araç Aldım.Fiesta şimdi farların altında led şeritler var sağ ve solda ancak sağdaki yanıyor soldaki yanmıyor.,biraz araştırdım sol sis farından bir hat çekilmiş ve sağdaki ledle bağlantı yapılmış.Aynı tesisata sol led şeritten çıkan kabloları bağladım ama yanmıyor.LEdler mi bozuk acaba dedim bir başka led şeriti bağladım aynı tesisata gene yanmıyor.Kısa devre mi yapıyor yoksa başka bir sıkıntı var anlayamadım.Sizce sorun ne ne yapmayalım?

Burak bey merhaba aramıza hoşgeldiniz :flowers:

Öncelikle ledler parkları açınca mı yanıyor yoksa sisleri açınca mı? +/- bağlantıları kontrol ettiniz mi?Her iki farın park lambaları yanıyor mu?Genelde bu tür led modifiyeleri tetiği park lambalarından alır ama sis lambasına bağlantıyı sizden duyuyorum... :unknw:

Yorum bağlantısı
Burak Ateş1679652598

sol sis farından çekmişler tesisatı ayrıca sis farlarını açınca yanıyor sağlam olan led.yalnız parklar açıkken olmuyor hiçbiri yanmıyor.

Bu arada tşk ederim Hoşgördük :good1:

Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut

sol sis farından çekmişler tesisatı ayrıca sis farlarını açınca yanıyor sağlam olan led.yalnız parklar açıkken olmuyor hiçbiri yanmıyor.

Bu arada tşk ederim Hoşgördük :good1:

Çekilen tesisatta bir gariplik olduğu ortada,peki o zaman sizde çalışan led den paralel bir kablo çekerek yanmayan led e bağlayın çok fazla uğraşmamış olursunuz.Eski kablolarıda izole edin daha sonra sorun çıkarmasınlar ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Mehmet Ozyurek

Ledler ampul değildir, ampul gibi de değildir.. Yani rastgele elektrik verilince yanma ihtimali % 50'dir..

artı artıya denk gelmek zorundadır...

Ayrıca, anladığım kadarıyla, ön sis farınız yok ve arka sislere paralel bağlamışsınız..

Ya arka sis farlarının ampulünü sökün yada 21 wattlık ampul yerine 5 wattlık falan ampul takın ki arkadan geleni rahatsız etmeyin..

Parkları açınca yanmaması için bir role koyulmuş olabilir.. Böyle yapıldıysa doğru yapılmış..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...