Erkan Polat 2 Mayıs 2012 Paylaş 2 Mayıs 2012 Merhabalar,Başlıktanda anlaşılacağı gibi Hyundai Getz arabamızda ( 2 Adet ) sis farı ampulleri H27 ( H880 ) olarak geçiyor. Yanlış bilmiyorsam Getz modelindeki sis ampulleri dağıtıcı olarak tabir edilen yani yanları aydınlatanbiçimde dizayn edilmiş. Orjinal halojen ampuller pek tatmin edici olmadığından bunları değiştirip daha iyi aydınlık sağlayan halojen ampul kullanmak istiyorum sizlerin önerisi ne olur ?Yardımcı olursanız sevinirim... Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 2 Mayıs 2012 Paylaş 2 Mayıs 2012 Philips Crystal Vision Ultra 27W veya General Electric GE47552 27W.Philips muadillerine göre daha beyaz ve parlak yanar... Yorum bağlantısı
Erkan Polat 2 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2012 Teşekkür ederim, her sıkıntıma hızır acil gibi yetişiyorsunuz. Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 2 Mayıs 2012 Paylaş 2 Mayıs 2012 Sis lambalarının özelliği budur zaten ışığı aşağıya ve yanlara yansıtmak,birde ışığın desenini ve yansıma şeklini reflektör belirler,tabiki ampulun buradaki rölü büyük ama wattı az veya fazla olursa bu seferde yansımada sapmalar meydana gelir veya reflektöre zarar verir.Örnek halojen ampule takılan xenon ampuller veya wattı yüksek seçilen halojen ampuller... Yorum bağlantısı
Erkan Polat 3 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2012 Önerdiğiniz iki ampul modelinide net üzerinden bulamadım ancak farklı iki markanınkini buldum bunlarında aracın üzerindeki orjinal ampullere oranla ne kadar fark gösterir bilemiyorum.55 watt olduğu yazıyor ama ne ederece doğrudur acaba ? Kimi mpulde ise 37 watt olanıda mevcut. Aslında H27 xenon kiti ile diğer ampuller arasında fiyat olarak pek far yok. Anlamadım ben bu işten birşey. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-photon-xenon-efect-h27-880-beyaz-ampul-2li-set-82461300/detay Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 3 Mayıs 2012 Paylaş 3 Mayıs 2012 Orj.ampullerini kullan daha iyi vereceğin paraya yazık mtec H27 var bende 5 para etmez... Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 10 Mayıs 2012 Paylaş 10 Mayıs 2012 Orjinalinden yüksek watt'lı ampul kullanmayın, tesisatta sorun çıkarmaz ama içteki aynalar zamanla kararır. Yorum bağlantısı
Erkan Polat 13 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 13 Mayıs 2012 O halde sanırım orjinal ampullerden daha iyisini bulmak zor. Orjinal halojen ampulu çıkarıp Osram Nb Taktığımız gibi fark olmayacaktır, yanılıyormuyum ? Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 13 Mayıs 2012 Paylaş 13 Mayıs 2012 O halde sanırım orjinal ampullerden daha iyisini bulmak zor. Orjinal halojen ampulu çıkarıp Osram Nb Taktığımız gibi fark olmayacaktır, yanılıyormuyum ?Sadece biraz daha beyaz ışık verir aydınlatmada herhangi bir artış olmaz... Yorum bağlantısı
Erkan Polat 13 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 13 Mayıs 2012 Beyaz ışık vermesi bana uygun değil açıkcası, daha iyi aydınlık sağlamasını istiyorum. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 15 Mayıs 2012 Paylaş 15 Mayıs 2012 Sis lambaları normal hava koşullarında kullanılmak üzere tasarlanmadığından beklediğin aydınlatma artışını sağlayamazsın. Ampul seçimi yaparken sis koşullarını göz önünde bulundurmak lazım. Yorum bağlantısı
Erkan Polat 29 Ekim 2012 Yazar Paylaş 29 Ekim 2012 Genel olarak sis farlarını sisli ortamlarda değilde, genelde aydınlatma olmayan karanlık yollarda çok daha fazla kullanıyorum. Heleki uzun yolda bölünmemiş gidiş-gelişli yollarda karşıdan büyük araçlar geldiğinde mecbur yolun kenarına olabildiğince yanaşmak zorunda kalınıyor. Bu sebeple sis ampullerini değiştirmek talebindeyim. Yorum bağlantısı
Murat Engin 29 Kasım 2012 Paylaş 29 Kasım 2012 ..............., genelde aydınlatma olmayan karanlık yollarda çok daha fazla kullanıyorum. Heleki uzun yolda bölünmemiş gidiş-gelişli yollarda karşıdan büyük araçlar geldiğinde mecbur yolun kenarına olabildiğince yanaşmak zorunda kalınıyor. ...............O zaman içerideki far yükseklik düğmesinden kısa far ayarını düşürüp, araç önü aydınlatmasını arttırabilirsiniz, sislerle beraber aydınlatma daha iyi olabilir... Yorum bağlantısı
Erkan Polat 6 Aralık 2012 Yazar Paylaş 6 Aralık 2012 Sisleri ben ön kısmı aydınlatmasından faydalanmıyorum yanları aydınlatmasından yararlanıyorum. Arabamdaki sis farı yapısı delivi değil dağıtıcı tipte olduğu için işime yarıyor. Farların aydınlatmasından şikayetim yok Osram Nb ampul var. tabi mercekli bir far gibi aydınlatma sağlamaz ama bu biçimde farlarımdan en iyi verimi alıyorum diyebilirim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts