İçeriğe Yönlendir

BMW 3 E36 (1990-1999) Bagaj içi 36 SMD Led Aydınlatma

Fatih Ömeroğlu1679652598

Recommended Posts

Fatih Ömeroğlu1679652598

Diğer bir uygulamam daha. Geceleri bagajda birşey aradığımda nerdeyse kör gibi bakıyorum bagaja. Böyle bir çözüm uyguladım. Ayrıca daha sonradanda sol tarada bir tane daha 12 SMD led koydum sol taraftaki loşluğu da alarak bagajın her bölgesindeki ışığın beyaz yoğunluğu aynı oldu.

BAGAJ İÇİ 24SMD LED AYDINLATMA ÇÖZÜMÜ

(08.04.2012) - (MALİYET: 15TL)

Akşamları çalışırken bagajdaki ışık yetersizliğinden şikayetçiydim. Bazen çok fazla bagajda malzeme olduğundan ışık yetersizliğinden seçme sorunu yaşıyordum. Bolca ledleri olan beyaz ampulle çözmeye karar verdim. Ebaydan sipariş ettim. 12 ledli plakalık aydınlatmasında kullanılan ampullerden aldım. Bagaj içi halı gri renk olduğundan da beyaz renk led tercih ettim.

İlk etapta çıkan halojen ampulun yerine taktım, renk farketti fakat aydınlatma çok az farketti. İçime sinmedi. Daha sonradan led ampulu dışarda denedim aslında gayet güzel aydınlatıyor. Sonra tekrar taktım ve baktım ki takılan parça ışığın yoğunluğunu büyük ölçüde kesiyor.

Daha sonra bende farklı bir çözüm buldum. Led ampulu dışarı çıkarıp, sayısını da 2 adete çıkardım. (Toplamda 3 gözlü 24SMD Led) Aydınlatmada istediğim sonuca ulaştım. Gayet memnunum sonuçtan. Artık akşamları bagajda çok daha rahat görebiliyorum herşeyi smile.png

Bu arada güç tüketimi de yarı yarıya düştü. Önceki ampul 10W'lık ampul iken, takılan 2 x 12led ampul toplamda 5w çekiyor ve diğerinden çok daha kuvvetli aydınlatıyor.

İşte uygulamadan detaylı fotoğraflar ve sonuçları

DSC_6436.jpg

DSC_6437.jpg

DSC_6438.jpg

DSC_6441.jpg

DSC_6448.jpg

DSC_6456.jpg

DSC_6457.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Güzel olmuş. Maliyetten dolayı bir tane daha lamba koymuyorlar bagaja, en lazım olan geceleri bişey aramak zor oluyor gerçekten de.

Yorum bağlantısı
  • 8 ay sonra...
  • 3 yıl sonra...
Murat İbrahim Kantar
(düzenlendi)

Merhabalar,

Emeğinize sağlık gayet başarılır olmuş, Ufak bir sorum olacak, bagajdaki file ve çantalar çok güzel uyum sağlamış. Aynılarını nereden temin edebilirim? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. murat_ut@hotmail.com

Teşekkürler,

tarihinde Murat İbrahim KANTAR tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...