İçeriğe Yönlendir

Fiat Palio gündüz farı

Harun Sevik

Recommended Posts

Harun Sevik
(düzenlendi)

Buradaki sigortalardan gündüz farı için hat çeksek olur mu ?

Buradaki sigortaya akım kontağı çevirince geliyor. Direk buradan hat çeksem olur mu ?

3038mpx.jpg

tarihinde Selçuk Keleş tarafından düzenlendi
Koyu harf kullanmayınız.
Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut

Merhaba Yasin bey,tabiki alınabilir ama yapılacak tesisata mutlaka bir on-off düğme ve gündüz farının çektiği akıma uygun bir sigorta eklemelisiniz.Peki bu 20A neyin sigortası kontrol ettinizmi,ilave edilecek akım sigortayı zorlamasın...Birde kullanacağınız gündüz farının resimlerini ve özelliklerini ekleyebilirmisiniz?

Gündüz farını orjinalde olduğu gibi kullanmak için DRL sürücü devresi kullansanız çok daha sağlıklı olur Yasin bey,fiyatı makul ürünler var piyasada...

Yorum bağlantısı
Harun Sevik

mehmet ustam sigorta kontrol etmeyi bilmiyorum. Valla park lambaları yanmıyor mesela sigortası hangisi onuda bilmiyorum.

gündüz farını

http://www.hepsiburada.com/liste/modacar-7-x-2-ledli-beyaz-drl-gunduz-ledi-85a33215/productDetails.aspx?productId=otm85a33215&categoryId=20042339

adresinden aldım. Daha önce direk aküden hat çekerek yapmıştım an-off anahtarı ile çok sağlıklı olmuyor. Kontağı çevirince direkt yansın istediğim için böyle brşey yapmaya kalkıştım.

AMa mehmet bey, inanın berbat bir gündüz ledi tavsiye üzerine aldım ama bir işe yaramadı ışık şiddeti oldukça az. Eğer piyasada power led olarak adlandırdığımız gündüz farlarından makul fiyatlarda bulabilirseniz direkt değiştireceğim.

Yorum bağlantısı
Fatih Özbaş1679652583

Mehmet değil Mahmut olacaktı :) neyse. piyasada güzel gündüz farı arıyorsanız forumdaki Ahmet Kasapoğlu ile iletişime geçmeniz lazım :) sürücü devreli, power ledli satıyor onlar güzel. dediğiniz gibi on off anahtarı iyi olmuyor ben de sizin gösterdiğiniz sigortalardan birinden aldım. kontağı açınca yanıyor kapatınca sönüyor. araya ayrıca bir sigorta atsanız da olur atmasanız da çünkü zaten bir kaçak varsa akımı aldığınız sigorta atacaktır.

Mahmut bu da benim kendi fikrim led gündüz farının sigortayı fazla zorlayacağını sanmam...

Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut

Yasin bey düzeltmek isterim adım Mahmut ;)

Şimdi bu konuya beraber bir açıklık getirelim,siz tam olarak ne istiyorsunuz ;

1 - Ledli gündüz farınız olmasını mı?

2 - Gündüzleri fark edilmek mi? Hangisi?

1.Seçeneğe göre aldığınız ürün işinizi kısa vadede görür.Ama ben trafikte fark edilmek ve gündüz farını amacı dahilinde kullanmak istiyorum diyorsanız söyleyeceklerime kulak verin...

Öncelikle aldığınız ürünün yakın plan resimlerini çekin ve konuya ekleyin,ürünün içini açabiliyorsanız mevcut ledleri daha kaliteli olanlarla değiştirerek, aydınlatma kalitesini artırabiliriz ama bunun için detay resim lazım ve mutlaka DRL sürücü devresi almalısınız bu işin olmazsa olmazıdır.

Mehmet değil Mahmut olacaktı :) neyse. piyasada güzel gündüz farı arıyorsanız forumdaki Ahmet Kasapoğlu ile iletişime geçmeniz lazım :) sürücü devreli, power ledli satıyor onlar güzel. dediğiniz gibi on off anahtarı iyi olmuyor ben de sizin gösterdiğiniz sigortalardan birinden aldım. kontağı açınca yanıyor kapatınca sönüyor. araya ayrıca bir sigorta atsanız da olur atmasanız da çünkü zaten bir kaçak varsa akımı aldığınız sigorta atacaktır. Mahmut bu da benim kendi fikrim led gündüz farının sigortayı fazla zorlayacağını sanmam...

+1 Eyvallah kardeşim :good1:

Sigorta konusunda ben fazla garanticiyim yaptığım uygulamalarda tesisata mutlaka fazladan sigorta ilave ederim...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Harun Sevik
(düzenlendi)

Burada kullanılan ledlerin lehimini ayırsam buraya dak fazla ışık şiddeti olan led ürünlerden koysam olur mu?

ayrıca hangi ledleri tavsiye edersiniz ?

npnrpf.jpg

2w31h6p.jpg

viogav.jpg

tarihinde Selçuk Keleş tarafından düzenlendi
Koyu harf kullanmayınız.
Yorum bağlantısı
Fatih Özbaş1679652583

bu gündüz farı değil kesinlikle. ben aracın içinde bile bundan daha fazla aydınlatacak led kullanıyorum :) etkin bir gündüz farı istiyorsan sürücü devreli power led kullanman gerekiyor ki onun içinde ayrı bir PCB+LED+MERCEK(lens)+soğutucu kullanman gerekiyor onları da kesinlike bu kutunun içine sığdıramazsın. sığdırsan da sıcaktan erir zaten. bence bunları çöpe at sıfırdan başla...

Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut

bu gündüz farı değil kesinlikle. ben aracın içinde bile bundan daha fazla aydınlatacak led kullanıyorum :) etkin bir gündüz farı istiyorsan sürücü devreli power led kullanman gerekiyor ki onun içinde ayrı bir PCB+LED+MERCEK(lens)+soğutucu kullanman gerekiyor onları da kesinlike bu kutunun içine sığdıramazsın. sığdırsan da sıcaktan erir zaten. bence bunları çöpe at sıfırdan başla...

+1000 :good1: Bencede...

Yorum bağlantısı
Harun Sevik
(düzenlendi)

Aklımdaki de tam olarak bu idi şimdi madem işe başlıcaz... :D

Fiat palio 98 model 1.4 aracın önünde ızgara fln yok yani .... Bu na nasıl bir tasarım yapabiliriz..

Yada buna uygun bir gündüz ledi bulabilir miyz

29nw9s8.jpg

29nw9s8.jpg

tarihinde yasin çırak tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...