Selçuk Keleş 10 Aralık 2017 Paylaş 10 Aralık 2017 On 12/6/2017 at 22:50, Ömer Elmas yazdı: Herkese merhaba,paylaşımlar sayesinde artık konulara daha hakim durumdayım herkese teşekkürler.Fikrinizi almak istediğim konu malum Auris’in farları.HIR2 9012 denen soket yapısı ile üzerindeki ampül dışında ampül bulmak çok zor.Hal böyle olunca aydınlatmasından memnun olmadığım için tak&çalıştır ledlere yöneldim.Aldığım ürünün montajını yaptım.Eski ampüllere göre çok daha iyi bir kısa far performansı aldım ancak yükseklik ile alakalı sorunum var neredeyse uzunlar bile göz almıyor,selektör yapan yok Fotoğraflara bakarak yapılabilecek,geliştirilebilecek bir konu varsa yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler. HIR2 9012 Valeo-ICHIKOH(Merceğin markası olduğunu görmüştüm yanlış olabilir) Güle güle kullan. Yapılacak pek bişey görünmüyor, seviye ayarı düzgün. Odak geometrisi tutmadığından zaten güç olarak düşük olan led ampulün performansı mercek tarafından kullanılamıyor. Bi-xenon mercek montajı ideal çözüm olacaktır. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 11 Ocak 2018 Paylaş 11 Ocak 2018 Aracınıza ait açılmış bir konu var buradan devam ederseniz seviniriz : Beyaz renge yakın bir aydınlatma istiyorsanız HIR2 OSRAM Cool Blue Intense 12V 55W 9012 ampul modelini kullanabilirsiniz . Testlerde olumlu geri dönüşleri var ama TR de bulunur mu bilemiyorum ... 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts