Ali Fatih Kara 15 Aralık 2012 Paylaş 15 Aralık 2012 Yeni başlık açmak istedim çünkü başka alakasız bir başlık altında konuşuluyordu karmaşa olmasını engellemek için başlık açma ihtiyacı duydum...Yine ELO dan temin ettiğimiz konfor rölesi Nam-ı diğer otoban sinyal i aracıma bağlamış bulunmaktayım... ELO ya teşekkürlerimi sunuyorum çok ilgili ve bizi gözetleyen bir firma istediğimiz düşündüğümüz şeyleri hemen yapıyor forumdan üstadlara da teşekkür ederim... (Ferit bey ve Mehmet beye)buyrun resim ve video 1 Yorum bağlantısı
Fatih Özbaş1679652583 15 Aralık 2012 Paylaş 15 Aralık 2012 hayırlı olsun ben de düşünüyorum bundan... Yorum bağlantısı
Samet Daş 15 Aralık 2012 Paylaş 15 Aralık 2012 konfor rölesinde sinyal sayısını arttırmak mümkün mü? benim aracımda standart. bu özellik sonradan takanlar gibi 3 kere veriyor 4 yada 5 e çıkarmak daha güvenli olur gibi geliyor bana. Yorum bağlantısı
Burak Çınar1679652600 15 Aralık 2012 Paylaş 15 Aralık 2012 525 Xd testinde dikkatimi çekmişti yarım çekince kısa veriyordu tam çekince tam Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Aralık 2012 Paylaş 16 Aralık 2012 Ben bir mondeocunun takmasını bekleyeceğim Dün servisteydim, şemayı ve gerekli notları elektrikçiye verdim.. Tamam abi takayım dedi...Sonra bir ara baktım geri topluyor arabayı..Tamam mı dedim..Yok abi beni aştı bu iş dedi.. Niye dedim.. Orjinal role göstergenin arkasındaymış, ben yanlış yeri sökmüşüm dedi.. Yorum bağlantısı
Ali Fatih Kara 16 Aralık 2012 Yazar Paylaş 16 Aralık 2012 @Mehmet Özyürek; abi 4lü flaşör düğmesinin arkasına kolay ulaşabilirsen ordan dene birde... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Aralık 2012 Paylaş 16 Aralık 2012 Dörtlü flaşör düğmesi kolay.. Ama oradan nelere ulaşabileceğimi bilmiyorum... Sinyal kolunda kontrol kalemi ile okunabilecek bir değer yok.. asıl flaşör sonrasına ulaşmam gerek.. Yorum bağlantısı
Muhammed Andı 17 Aralık 2012 Paylaş 17 Aralık 2012 Arabanın hası, rölesi ortalıkta olanıdır. Yılın yüzkarası ise rölesi ortalıkta olan arabası varken, flaşör rölesi halen dolabında duranıdır. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 17 Aralık 2012 Paylaş 17 Aralık 2012 Gereksiz bir işlem. (ciddi söylüyorum) Normalde pek sinyal kullanmam çok gerekirse zaten kola hafif basılı tutarak istediğim kadar sinyal verebiliyorum Ne sıklıkta kullanıyorsunuz bilmiyorum ama takın bari de hevesiniz kalmasın Siz şimdi sağda ya da solda yanan park lambası da yapmak istersiniz (VW grubu lüzumsuzluklarından biri) 2 Yorum bağlantısı
Murat Engin 17 Aralık 2012 Paylaş 17 Aralık 2012 Fabia'da standart olarak konulmuş bir özellik, ilk aldığımda gereksiz bulmuştum ama şimdi sadece bu şekilde sinyal veriyorum, sinyal sayısı 3 iken serviste bilgisayara bağlatıp 5 e çıkarttım..Güzel bir sistem bence... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Aralık 2012 Paylaş 17 Aralık 2012 Ben bunu bir şekikde bir zaman bağlarım da, bakalım ne zaman nasıl Yorum bağlantısı
Samet Daş 17 Aralık 2012 Paylaş 17 Aralık 2012 Murat Engin yazdı: Fabia'da standart olarak konulmuş bir özellik, ilk aldığımda gereksiz bulmuştum ama şimdi sadece bu şekilde sinyal veriyorum, sinyal sayısı 3 iken serviste bilgisayara bağlatıp 5 e çıkarttım..Güzel bir sistem bence...bi soru sormuştum. Murat kardeş bilmeden cevap vermiş. Allah razı olsun. 3 kere sinyal vermesi gercekten yetersiz. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven 18 Aralık 2012 Paylaş 18 Aralık 2012 Mehmet Özyürek yazdı: Ben bir mondeocunun takmasını bekleyeceğim Dün servisteydim, şemayı ve gerekli notları elektrikçiye verdim.. Tamam abi takayım dedi...Sonra bir ara baktım geri topluyor arabayı..Tamam mı dedim..Yok abi beni aştı bu iş dedi.. Niye dedim.. Orjinal role göstergenin arkasındaymış, ben yanlış yeri sökmüşüm dedi..Servisin yapacagı iş değil o.İyi bir oto elektrikçisi halledebilir ancak abi onu. Yorum bağlantısı
Kaan Efe 23 Aralık 2012 Paylaş 23 Aralık 2012 Ali Fatih Kara yazdı: Yeni başlık açmak istedim çünkü başka alakasız bir başlık altında konuşuluyordu karmaşa olmasını engellemek için başlık açma ihtiyacı duydum...Yine ELO dan temin ettiğimiz konfor rölesi Nam-ı diğer otoban sinyal i aracıma bağlamış bulunmaktayım...ELO ya teşekkürlerimi sunuyorum çok ilgili ve bizi gözetleyen bir firma istediğimiz düşündüğümüz şeyleri hemen yapıyor forumdan üstadlara da teşekkür ederim... (Ferit bey ve Mehmet beye)buyrun resim ve video merhaba nereden temin ettiginizi ögrenmek istiyorum uzun zamandır aklımda olan bi proje vw boraya yapmak istiyorum hatta bi kaç tane devre yaptık fakat hep fiyasko artık son çare hazır bi devre almak yardımcı olurmusun Yorum bağlantısı
Ali Fatih Kara 23 Aralık 2012 Yazar Paylaş 23 Aralık 2012 http://www.elo.com.tr/konfor-flasoru-yeni-3firmaya mail atın yardımcı oluyorlar...hatta belki sizin araca direk uyabilir...orjinal röleyi çıkartıp bunu takabilirsiniz belki... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Aralık 2012 Paylaş 24 Aralık 2012 Takabilseydim, benimki de böyle olacaktı yaa... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Ocak 2013 Paylaş 1 Ocak 2013 Bugün yine söktüm.. flaşöre ulaştım.. Flaşör sinyol kolunun içinde .. Ancak eksi tetikleme ile çalışıyor.. Yani konfor rölesi işi yattı.. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 1 Ocak 2013 Paylaş 1 Ocak 2013 Mehmet Özyürek yazdı: Bugün yine söktüm.. flaşöre ulaştım.. Flaşör sinyol kolunun içinde .. Ancak eksi tetikleme ile çalışıyor.. Yani konfor rölesi işi yattı..Pek bişey kaybetmiş sayılmazsın. Umarım tetiği değiştirmeyi düşünmüyorsundur ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Ocak 2013 Paylaş 1 Ocak 2013 Yok düşünmüyorum.. Kaderime razı olacağım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Ocak 2013 Paylaş 2 Ocak 2013 Sende var galiba... Gönder de kobay edelim.. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 Ocak 2013 Paylaş 3 Ocak 2013 ben de yok sendeki mondeo parçaları ile bi çıkmacıdan takas et en iyisi Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 3 Ocak 2013 Paylaş 3 Ocak 2013 Kol değişeceğine araba değişsin daha iyi. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 Ocak 2013 Paylaş 3 Ocak 2013 Hüseyin Hoca yazdı: Kol değişeceğine araba değişsin daha iyi. mondeo devir furyasının ilk kurbanlarından abi zaten herkes elden çıkarırken aldı bi 2-3 sene binmesi lazım ondan eklemeler yapıyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts